Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 628 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 5,7
  • Beliggenhed 7,2
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Service 7,9
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

Peter fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i december 2013
comfortable and stress free
big rooms, internet, friendly service
no issues, stay was comfortable and hassle free. the view of the river and surrounding are was nice. very relaxing.
Anmeldt 21 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

loh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2013
The air conditional was noisy
car park, breafast
Too noisy of the air conditional during operate. Bad smell in room. The wash room space is limited especial during on toilet, it was face to the wall.
Anmeldt 20 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yiaw fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2013
Fast check-in, friendly staff.
Reasonable rate, clean.
Anmeldt 15 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Judy fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2013
Good location
Location, shopping, business
The location is good, but the shopping center (Hock Lee) closed early. No night life here...... We need to go quite far to find the food stall for our supper. the food court in the shopping center closed early also. The room was big and clean, comfortable bed, nice hotel, will bring family member together next time.
Anmeldt 10 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

len fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i december 2013
nice nice nice
nice nice nice
nice nice nicenice nice nicenice nice nicenice nice nicenice nice nice
Anmeldt 10 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Laura fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2013
OK
Big room
It was good. The room was clean and nice. Small shopping complex on ground floor. Nothing to really shout about :)
Anmeldt 09 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hui fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i december 2013
the room in dirty conditions
the room is counted comfortable, location is good and easy to get the foods
Anmeldt 06 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bob fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i november 2013
Value for money city hotel
value for money, location
pleasant stay with easy access to connected mall and Kuching city centre.
Anmeldt 05 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TAN fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Queen Single
Boede 3 nætter i november 2013
nice hotel
clean, comfortable room and friendly staff
Anmeldt 05 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YAP fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i oktober 2013
Comfortable and convenient.
Centrally located, easy to find food and price reasonable.
Very comfortable and no complaint. Will come again next time in Kuching. I find it easy to access to the town centre from this hotel. The price is also reasonable given the location and room size. I will recommend for those who wants to visit Kuching to stay in this hotel. It is also clean and tidy. The building is also in good condition.
Anmeldt 04 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: