Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 629 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 5,7
  • Beliggenhed 7,2
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Service 7,9
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

Ping fra Malaysia
Par
Deluxe-lejlighed med 1-soveværelse
Boede 1 nat i august 2014
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient,
Clean Nice Convenient, New hotel with good facilities, with shopping malls.
Anmeldt 30 oktober 2014

Heng fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2014
good location, convenience
shopping mall in down, easy to shopping
Anmeldt 30 oktober 2014

Salinawati fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-lejlighed med 1-soveværelse
Boede 1 nat i maj 2014
pleasant stay
nice and clean room, friendly staff
pleasant stay
Anmeldt 29 oktober 2014

Kenneth fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room
clean, internet, air conditioning
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Anmeldt 23 oktober 2014

JAMES fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i december 2012
Not bad
Location parking
Nice rooms but the decor is a bit out of date. Needs modern touch. It's in between the 70-80s design. Boring and dull.
Anmeldt 21 oktober 2014

Wai fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i marts 2014
Image of the hotel
Clean, morden,good service.
I'm quite satisfy with the service provided, hotel is clean. Staff are nice. I likes the overall feeling of the hotel. I got nothing much to complaint about the hotel. With the price I'm paying I'm very happy with the stay I have. No complaint about the hotel so far I have stay in Kuching.
Anmeldt 20 oktober 2014

Stephen fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i oktober 2013
Nice
Cleanness, Friendly Worker
Comfortable & convenient
Anmeldt 15 oktober 2014

KA fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 2 nætter i september 2014
Comfortable
Comfortable, clean and friendly staff
Overall teh hotel is ok.
Anmeldt 14 oktober 2014

Burhan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Single
Boede 1 nat i september 2014
comfortable and good environment for meeting
Facilities, location and environment
Basically i'm enjoying during stay in this hotel
Anmeldt 13 oktober 2014

linchen fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-lejlighed med 1-soveværelse
Boede 1 nat i oktober 2014
best location
best location, best rate, good service
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Anmeldt 11 oktober 2014


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: