60 West Hotel
60 West Hotel
Se alle 31 billeder
Deluxe Værelse med king-size seng - Værelse 60 West Hotel
Deluxe Værelse med king-size seng - Værelse
Se alle 31 billeder
Lobby 60 West Hotel
Lobby
Se alle 31 billeder
Lobby 60 West Hotel
Lobby
Se alle 31 billeder
Hotellet indefra 60 West Hotel
Hotellet indefra
Se alle 31 billeder
PÅ KORTET 60 West Hotel
PÅ KORTET
Rigtig godt
Beliggenhed
7,9
Se alle 31 billeder 60 West Hotel
Se alle 31 billeder
Fjernet fra Favoritter

60 West Hotel

Rigtig god placering
- 1,99 kilometer fra centum
Rigtig godt
Baseret på 5062 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,9
/
10
Fantastisk værdi for pengene
8,4
91% vil anbefale ejendommen til en ven
Værdi for pengene8,4
Afstand til centrum1 km
Placeringsvurdering7,9
Tætteste lufthavnHong Kong Internationale Lufthavn (HKG) - Hongkong
Afstand til lufthavn22,6 km
  • 450 m til offentlig transport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • daglig rengøring

Værelsesvalg
8,1
Fantastisk
Værelseskomfort og kvalitet
Denne ejendom er populærSidst reserveret for 3 timer siden
Deluxe Værelse med king-size seng (Deluxe King Bed)
Deluxe Værelse med king-size seng (Deluxe King Bed)
...
  • Værelsesstørrelse: 27.6 m²/...
  • Udsigt: By
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Executive Suite
Executive Suite
...
  • Værelsesstørrelse: 70.2 m²/...
  • Udsigt: By
  • 2 king-size senge
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge (Deluxe Twin Bed)
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge (Deluxe Twin Bed)
...
  • Værelsesstørrelse: 27.6 m²/...
  • Udsigt: By
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse (Deluxe Room)
Deluxe Værelse (Deluxe Room)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Executive-suite med 2 soveværelser  (Executive Two Bedroom Suite)
    Executive-suite med 2 soveværelser (Executive Two Bedroom Suite)
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Vil du vide mere om 60 West Hotel?
      Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

      Priserne falder så snart du logger ind!

      Log ind nu
      Mere om 60 West Hotel

      Mere om 60 West Hotel

      Oversigt

      Vis mere

      Afstande og vigtige steder

      Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
      Vis mindre

      Hvad de tilbyder

      Vis mindre

      I nærheden

      Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
      Vis mere

      Ejendommens gæstepolitikker

      Vis mindre

      Brugbare oplysninger

      Vis mere

      Verificerede kundeanmeldelser

      Agoda Anmeldelser (5062)
      Hotellets stand/rengøring8,1
      Faciliteter7,6
      Beliggenhed7,9
      Værelseskomfort og kvalitet8,1
      Service8,2
      Værdi for pengene8,4
      Leveret af verificerede gæster fra Agoda
      Filtrér gæstekommentarer efter:
      Sprog
      English
      繁體中文 (香港)
      한국어
      繁體中文 (台灣)
      mere
      Værelsestype
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
      Executive Suite
      Viser 4529 verificerede gæsteanmeldelser
      12345
      6,8
      Godt
      Dominic fra Singapore
      Rejsende alene
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 4 nætter i oktober 2018
      Getting expensive”
      Seems like pricing should be reviewed for long staying customers. Price volatility is not easy to handle here. Otherwise, OK
      Anmeldt 23 oktober 2018
      7,6
      Rigtig godt
      Dominic fra Singapore
      Forretningsrejsende
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 5 nætter i oktober 2018
      It works...”
      Doable given the price but can be frustrating with prices moving daily.
      Anmeldt 08 oktober 2018
      10,0
      Fremragende
      Ma fra Filippinerne
      Par
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 4 nætter i september 2018
      Excellent”
      Large room
      Anmeldt 05 oktober 2018
      2,0
      HYOSUN fra Sydkorea
      Par
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 1 nat i september 2018
      카드로 결제한 보증금 언제 돌려주나요?”
      This is the person who stayed on September 26. I paid the deposit by credit card, but it is automatically canceled.The cancellation amount has not been credited to my card yet. What happened?
      Anmeldt 04 oktober 2018
      8,8
      Fantastisk
      Su-Wen
      Forretningsrejsende
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 3 nætter i september 2018
      Fantastisk”
      Good location.
      Anmeldt 26 september 2018
      8,8
      Fantastisk
      Kit fra Hongkong
      Rejsende alene
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 1 nat i september 2018
      Okay!”
      Ok
      Anmeldt 26 september 2018
      8,4
      Fantastisk
      Kit fra Hongkong
      Rejsende alene
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 1 nat i september 2018
      Okay!”
      Ok
      Anmeldt 26 september 2018
      7,2
      Rigtig godt
      Kit fra Hongkong
      Rejsende alene
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 1 nat i september 2018
      Okay!”
      Ok
      Anmeldt 26 september 2018
      8,8
      Fantastisk
      Li fra Singapore
      Forretningsrejsende
      Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
      Boede 2 nætter i september 2018
      Fantastisk”
      Very spacious room for Hong Kong standards, convenient location near the MTR. Comfortable facilities. However walls were a bit thin and I could hear my neighbouring room's conversations.
      Anmeldt 20 september 2018
      6,4
      Godt
      Dominic fra Singapore
      Forretningsrejsende
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 6 nætter i september 2018
      So so...”
      Price hikes around holiday seasons are a bit unrealistic... borderline profiteering!
      Anmeldt 20 september 2018
      7,2
      Rigtig godt
      Harris fra Singapore
      Par
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 5 nætter i september 2018
      Repeat stay - great location, but property needs to be maintained”
      This is our third time here. Location - great - between Shuen Wan MTR and Sai Ying Poon Staff - friendly Room - spacious, but could be better maintained, and needs regular maintenance. Bathroom - clean Towels - their towels are now thin and ragged, some are with holes. Housekeeping standards are sliding.
      Anmeldt 13 september 2018
      9,2
      Fremragende
      Rachel fra Macao
      Par
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 2 nætter i september 2018
      Extremely Big Room”
      Location is great. The best dim sum just next door. Plus other great food in the area. Buses right in front that takes you anywhere. Would stay again when I visit HK
      Anmeldt 11 september 2018
      6,0
      Dominic fra Singapore
      Forretningsrejsende
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 12 nætter i august 2018
      Getting tired”
      Needs a revamp... getting tired. Otherwise, doable, except during 1st week of Oct when rates go double.
      Anmeldt 06 september 2018
      8,4
      Fantastisk
      PHAM fra Vietnam
      Rejsende alene
      Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
      Boede 1 nat i august 2018
      Larger room than many hotels in town”
      Larger room than many hotels in hk, just one bus stop from shuntak- Macau ferry terminal, many buses around.
      Anmeldt 29 august 2018
      4,4
      cheolun fra Sydkorea
      Familie med små børn
      Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
      Boede 2 nætter i august 2018
      Acceptabel”
      Very impolite and terrible staff! I don't recommend.
      Anmeldt 23 august 2018
      8,4
      Fantastisk
      Harris fra Singapore
      Par
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 5 nætter i marts 2018
      Great Location, staff could be more freindly”
      This is a repeated stay. Location - great, next to Sai Yin Pun MTR, walkable to SoHo Staff - could have been warmer and friendlier (unlike the other time we stayed) No breakfast Washer and Dryer on third floor, detergent provide
      Anmeldt 22 august 2018
      9,2
      Fremragende
      Glenda
      Familie med store børn
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 2 nætter i august 2018
      Accessible!!!”
      Location wise is perfect for people who enjoy riding public transportation. Mtr (sai yun pin station) is just few minutes away , tram station,bus, taxi is just outside the hotel no hassles ,and there is a local restaurant across the street if ever you get hungry. Grocery store, starbucks,ibis,7/11 , is just few steps away. All in all the best place to stay and the rooms are big and i got a free upgraded room that is good for group of 4 with 3flatscreen tv, 2 twin size bed and 1 California king size bed,3split type ac, dinig table ,ref, kettle, utensils ,microwave.you can use it but don’t bring anything home with you as you have to pay for it. All is all good for group if friends and child friendly. But they don’t serve breakfast or any meal. Just a place to sleep. Just go across the street and you will see good restaurant though and money changer as well.
      Anmeldt 22 august 2018
      6,4
      Godt
      Dominic fra Singapore
      Rejsende alene
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 5 nætter i august 2018
      Fair value”
      Met my needs but the general feel of the place is starting to get a bit run down. needs a coat of paint.
      Anmeldt 19 august 2018
      6,8
      Godt
      Japhet
      Par
      Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
      Boede 3 nætter i juli 2018
      So so hotel.”
      Beware for tourist. There is a 500 HKD deposit before check in. There are centipedes inside the CR.
      Anmeldt 04 august 2018
      7,2
      Rigtig godt
      JAESOOK fra Sydkorea
      Par
      Deluxe Værelse med king-size seng
      Boede 3 nætter i juli 2018
      Value for money ; )”
      It was nice overall except that the room was not so clean and amenities were not that good. The room was so spacious that we can have enough plcae to move and open the luggage
      Anmeldt 01 august 2018
      12345
      Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

      Tilbage til søgeresultater

      Tilbage til værelsesvalg

      |

      Luk