Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 258 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,4
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 5,8
Sortér efter

YungChang fra Australien
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2016
close to bus arcade, shopping center nearby
clean, spacious, budget
staying here for one night to transfer bus to Sukhothai. This hotel is well designed with contemporary art. Room is spacious and clean. Bathroom is spacious too. It was a good experience staying here. Would like to stay here again!
Anmeldt 24 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Danielle fra Storbritannien
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i december 2015
Giant cockroach, noisy location
Price, Staff
Hotel has paper thin walls so could hear everything from the street and other rooms. Woke up to a giant cockroach on the floor. Staff friendly and room was fairly cheap but wouldn't stay again.
Anmeldt 02 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

zin fra Thailand
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i december 2015
Very Good
Clean, Comfort, Value of Money
Anmeldt 25 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Gareth fra Australien
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 8 nætter i november 2015
Good location, could be cleaner
Location
Good. Bathroom could have been cleaner.
Anmeldt 14 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Praphawan fra Thailand
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2015
I won't stay here anymore!
Location, Budget Hotel
The receptionist not friendly. Never smile! Even though I smile to them! The floor in room so dirty! They dint clean. I have bought slipper from shop outside to use during my stay. The bath room not so clean, have a lot of dust/powder over the mirror, the housekeeper nerver clean them for a long time. The hotel not so far from Arcade bus station, can walk! Also near Central Festival!
Anmeldt 25 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Casey fra USA
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i oktober 2015
Good spot near bus station
location, cleanliness, comfort
Nice, clean, comfortable hotel walking distance from the bus station. Suited our needs just right.
Anmeldt 13 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thanapong fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i november 2014
Good choice for business travel
A place to sleep, good location, value for money
Location nearby bus station is the only hotel good for. Don't expect too much. Three star is overrated!!!
Anmeldt 28 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HOI fra Hongkong
Par
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i marts 2015
Ok
Location staff parking
Anmeldt 22 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

nichapa fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i september 2015
Room dirty, small and noisy
Can't sleep well.
Anmeldt 22 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thanapong fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i september 2014
Good location
location internet cleanliness
The hotel is at good location. It is only a few minutes working from bas station. The best quality hotel in a good distance.
Anmeldt 02 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: