Fremragende 9,1
baseret på 30 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fremragende



baseret på 30 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,6
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 7,9
  • Værelsets komfort/standard 9,6
  • Service 9,7
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 9,8
Sortér efter

KYU fra Sydkorea
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2013
best resrauarnat hotel ever seeen
romance, restaruant, welcoming
beautiful place for honymooners.. restaurant serves vest food spa and rounge comfortable
Anmeldt 07 maj 2013

Stephen fra USA
Par
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2013
Great hotel - service with a smile
restaurant, residential neighborhood background
loved our stay in the hotel. treated well, very private and exclusive. A little bit away from city center but great living in barcelona feeling
Anmeldt 03 februar 2013

Stephen fra USA
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i januar 2013
great hotel in quiet residential area and location
location, restaurant, service, quiet nice rooms
perfect location for another more quiet side of barcalona. location is right next to a subway line and tourist bus. restaurant is perfect. because the hotel is small in size, very quiet home feel compared to central barca. One thing i enjoyed was the perfect service offered at this hotel and the small residential feel of actually living in barca
Anmeldt 27 januar 2013

Anne fra Norge
Familie med store børn
Dobbeltværelse
Boede 5 nætter i februar 2013
fint hotell med fine rom
fint rom - deilig med have
God service av resepsjonen og øvrig personale. Fine rom og god seng. Stuepikeervice ikke helt topp - for lite toalettpapir - glemte badekåper - ingen hårføner men ellers bra.Fantastisk restaurant som er verd et opphold for seg.
Anmeldt 04 marts 2013

Anton fra Tyskland
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i juni 2015
Sehr gutes Stadthotel
Schalldichte Fenster sorgen trotz der Lage an verkehrsreicher Kreuzung für absolut ruhige Zimmer, die Sauberkeit des gesamten Hotels ist äußerst angenehm und das Personal ist sehr freundlich und hilfs
Wir waren zum zweiten Mal im ABaC Hotel und weden es beim nächsten Barcelona-Aufenthalt wieder buchen. Das Hotel ist mit der U-Bahn sehr gut zu erreichen und der Hop-on-Hop-off-Bus hält direkt am Hotel. Das Hotel hat einen schönen Garten, in dem man auf der Terrasse frühstückt. Das Frühstück ist im Geschmack als auch in der Qualität sehr gut, jedoch im Preis (31 Euro) einiges zu teuer. Das Personal beim Frühstück entspricht nicht dem sonst hohen Standard des Hotels - so waren beide zum Frühstück angestellten Beschäftigte nicht sehr freundlich und benutztes Geschirr wurde während des Frühstücks sehr spät oder an einem Morgen garnicht abgeräumt. Das Frühstück werden wir nicht wieder buchen - es ist, wie bereits erwähnt, überteuert.
Anmeldt 26 juni 2015

Miguel fra Spanien
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i oktober 2015
EXCEPCIONAL
INSTALACIONES-TRANQUILIDAD-AMABILIDAD
Anmeldt 13 oktober 2015

Ildefonso fra Spanien
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i juli 2015
tambien se puede morir de exito
no se
Problemas en la habitacion Trato regular
Anmeldt 24 juli 2015

Eduardo fra Mexico
Par
Superior
Boede 2 nætter i oktober 2014
excelente opción para luna de miel
sus cuartos, el restaurante y la ubicación
excelente
Anmeldt 04 juli 2015

Maria fra Spanien
Par
Suite
Boede 2 nætter i juni 2012
Hotel charmant au coeur de Barcelone
le restaurant et la nature
Le sejour a été bien passé avec un service excellent et un grand restaurant. Très bien le petit déjeuner Il nous a manqué des fruits dans la chambre à notre arrivée
Anmeldt 12 juni 2012

Elena fra Schweiz
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2015
Une tres belle experience
spa - restaurant - confort de la literie
Tres bon sejour avec quelques points negatifs ... L aspirateur est passe juste dans les couloirs de la salle du petit dejeuner pendant que l on dejeune. Au niveau du restaurant, il n est pas admisible qu un employe reprimande un autre employe a cote des clients
Anmeldt 06 september 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: