Se alle 3.709 ejendomme i Pattaya.
Acqua Condominium
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
strand
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
6,7 Placeringsbedømmelse
Se kort
Se alle 34 billeder
6,7Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • sauna

  • badning i varme kilder

  • aircondition

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Familieværelse med havudsigt (Family Room with Sea View)
...
  • Udsigt: Hav
  • 65 m²
  • 1 queen-size seng og 1 køje...
Indtast datoer for at se priser
Lejlighed med 2 soveværelser og havudsigt (Two Bedroom Apartment with Ocean View)
...
  • Udsigt: Hav
  • 65 m²
  • 1 queen-size seng og 1 køje...
Indtast datoer for at se priser
Lejlighed med 2 soveværelser samt havudsigt (Two bedroom apartment with Sea view)
...
  • 65 m²
  • 2 Soveværelser
  • 1 queen-size seng og 1 køje...
Indtast datoer for at se priser
Dobbeltværelse med udsigt til swimmingpoolen (Double Room with Pool View)
...
  • Udsigt: Pool
  • 40 m²
  • 1 queen-size seng eller 1 s...
Indtast datoer for at se priser
Værelse med udsigt til poolen (Room with Pool View)
...
  • Udsigt: Pool
  • 30 m²
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser

Afstande og vigtige steder

Nærliggende lufthavne
  • 26 km
  • Utapao International Airport (UTP)
  • 90 km
  • Suvarnabhumi Internationale Lufthavn (BKK)
Offentlig transport
  • 7 km
  • Pattaya Togstation
  • 7 km
  • Busterminal
Hospitaler og klinikker
  • 1,2 km
  • Chanya Medical Clinic Jomtien
Apoteker
  • 350 m
  • Pharmacy
Dagligvarebutikker
  • 150 m
  • 7 Eleven
Pengeautomater
  • På stedet

Mere om Acqua Condominium

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (17)

2,7

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 6,5
  • Faciliteter 6,4
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,7
  • Service 5,1
  • Værdi for pengene 6,5
Anmeldelsespoint
  • Hotellets stand/rengøring 6,0
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
  • Service 4,3
  • Værdi for pengene 6,0
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
  • Service 6,0
  • Værdi for pengene 7,5
Anmeldelsespoint
  • Hotellets stand/rengøring 5,0
  • Beliggenhed 5,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
  • Service 5,0
  • Værdi for pengene 6,0
Fantastisk
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 9,0
  • Beliggenhed 7,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 9,0
Anmeldelsespoint
  • Hotellets stand/rengøring 4,7
  • Faciliteter 2,0
  • Beliggenhed 5,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
  • Service 3,3
  • Værdi for pengene 4,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • ภาษาไทย
  • 繁體中文 (台灣)
  • 简体中文

Værelsestype
  • Dobbeltværelse med udsigt til swimmingpoolen
  • Værelse med udsigt til poolen
  • Familieværelse med havudsigt

Sortér efter
Viser 16 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

8,0
Philip fra Hongkong
Par
Dobbeltværelse med udsigt til swimmingpoolen
Boede 2 nætter i august 2016
Nice condo ”
Great pool, got ping pong, pool table. However check in is a bit complicated
Anmeldt 21 februar 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
2,0
deniz fra Tyrkiet
Gruppe
Dobbeltværelse med udsigt til swimmingpoolen
Boede 2 nætter i september 2016
Don't Book any Condos from this Renter”
First of all, the condominium is not a hotel at all. Thus, it hasn’t got a reception in any kind. Flat owners individually hire their places and we had to go some other hotel first to get our key and the receptionist with poor English tried to give us a room from that particular hotel and we tried to explain her that our booking was for Acqua Condo. Instead of trying to understand or calling her supervisor she made stupid jokes and didn’t let use the Wi-Fi. We left the hotel and called the given number in the mail, the lady on the phone said that our key was at the reception. We told her what happened and then she sent someone us with the key. There must've been someone informed to welcome us and given information about the complex and the room. Moreover, our door's electronic system was out so we couldn't lock it the first day. The technicians came (who work for the complex) and asked us to buy new batteries to replace the flat ones. The second day, the cleaner (who works for the flat owner) came 6 minutes earlier than the check-out time and looked at her watch a few times as we were late and asked us if we were packed very impolitely. Afterwards, I told her she was early and her attitude was not good and she mockingly turned her face. The complex is an apartment and individual owners work independent and illegal Yet, it wouldn't have been a trouble if they did their job well. The room number given on their Agoda listing is not valid and they must have put some information of these weird conditions for people to know before making bookings. They are marketing the whole condominium complex as a hotel on Agoda while they own a few flats. We paid the price for walk-ins at condos in the area, so for an early booking we actually over paid.
Anmeldt 03 oktober 2016
Thanks for your review and sorry about your problem with us, this is a condominium where you get a nice big room to very low prices and brand new. After you booked we send you email how to get the key from us when you arrive. We also come and greet you if we know the time you arrive.
Besvaret 07 juli 2017
Vis mere
Acqua Condominium
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
3,6
ESWARAMOORTHY fra Indien
Gruppe
Dobbeltværelse med udsigt til swimmingpoolen
Boede 2 nætter i august 2016
ITis apartments not a hotel”
Sir we need hotel But this is room in apartments. I bad very feel Change to category in apartments We went in night time we go another place to collect keys. It's very bad experience I think never to use agoda 2nd We booked lumbini sea view in 2 Rooms we not go there and not used we go and book another hotel we lose money this is also apartment. Not in hotel Change category
Anmeldt 09 august 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
7,2
chayanee fra Thailand
Familie med store børn
Familieværelse med havudsigt
Boede 2 nætter i juli 2016
Good and private ”
I feel good in this condominium. Valuable and Comfortable Try once.
Anmeldt 22 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,6
CHENG fra Hongkong
Rejsende alene
Værelse med udsigt til poolen
Boede 3 nætter i april 2016
I wanna be the owner of the condo!!”
Very beautiful condi like the architect magazine i seen. My room is closing to the elevator so i can access the room easily but i saw there is long corridor so if u live in the room not near u need to walk
Anmeldt 27 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,7
harjot fra Storbritannien
Rejsende alene
Værelse med udsigt til poolen
Boede 3 nætter i juli 2015
No internet”
Clean. Close to mkt. quiet.
Nice place but no internet
Anmeldt 31 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,3
Damien fra Canada
Rejsende alene
Værelse med udsigt til poolen
Boede 3 nætter i februar 2015
Beautiful condo, but not yet finished”
pool, pool, pool
Stayed at the Acqua for 3 nights. The condo was of a nice size with the basic necessities, nice bathroom, comfy bed, great air-con and brand-new tv with a few good channels. Had a few things for basic cooking as well. The view is great and the 3 swimming pools are truly amazing (2 rooftop ones and a huge one below). Gym is not big for the size of the condo, but it suited my needs perfectly. Location is good for Jomtien beach, a couple of minutes away from the night market and 200 metres from the beach. The place was brand new, but perhaps a little too new. The floor I stayed in was not finished with no windows in the hallways, and wood covering the elevators. There was construction every single day starting at 8 am, even on the Saturday and Sunday when I was awakened by heavy sounds. At least, they stopped in the late afternoon. Service was also not so great, the lady that gave me the key said not to ask her if I had questions and to contact the person I made the booking with (!?), asking if I could have a letter sent there proved too complicated to be worthwhile and the maps and gps coordinates were wrong on both agoda and booking, which made the arrival a little frustrating as it took us a long time to find the place. As a tip, search for "acqua condo" on google, this is the correct place. Once construction is finished, the place will be great, but it will also be more crowded so there are advantages and disadvantages at staying there now!
Anmeldt 07 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,0
chris fra Kina
Rejsende alene
Boede 2 nætter i november 2015
这不是酒店 是楼盘”
地理位置好 有泳池 有健身房
这不是一间酒店 而是楼盘 就是业主买下再进行出租 第一次去到的时候还问门口的保安前台在哪 后来还要感谢保安帮我打电话给联系人 致电后联系人才会出现 并交给你钥匙 带你到房间 总体来说性价比还是蛮高的 因为阳台直接连到泳池边 地理位置也很近中天海滩的夜市
Anmeldt 18 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,6
Kansiree fra Thailand
Par
Værelse med udsigt til poolen
Boede 2 nætter i december 2016
ห้องสะอาด ทำเลดี มีอุปกรณ์ครับ”
เป็นคอนโดแบบ Studio room แต่พื้นที่การใช้สอยพอเพียง และมีอุปกรณ์การใช้งานครบ เช่น ชุดเตารีด ผู้ขนหนู ตั้งอยู่บนทำเลที่ดี สามารถเดินไปยังชายหาดได้ไม่ไกล อยู่ใกล้ตลาด จอมเทียน ไนท์ มาร์เก็ต ภายในคอนโดมีสระว่ายน้ำ และฟิตเนส สะอาด บรรยากาศดี และเงียบสงบ ไม่เสียดังค่ะ
Anmeldt 06 december 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
2,0
Supatra fra Thailand
Par
Værelse med udsigt til poolen
Boede 2 nætter i oktober 2016
ความเอาใจใส่ลูกค้า”
แย่
Anmeldt 06 oktober 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Næste>
September 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930