Fantastisk 8,2
baseret på 110 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 110 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 9,4
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

Jessica fra Australien
Familie med små børn
Standard Beach udsigt
Boede 3 nætter i november 2015
Amazing
Service, cleanliness, view
Anmeldt 27 november 2015

Weasl fra Thailand
Rejsende alene
Standard Beach udsigt
Boede 3 nætter i oktober 2015
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Anmeldt 19 oktober 2015

Nino fra Australien
Par
Village-2-personersværelse
Boede 4 nætter i september 2015
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Anmeldt 07 september 2015

Monica fra Australien
Par
Havudsigt
Boede 7 nætter i august 2015
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Anmeldt 17 august 2015

Gail fra Australien
Par
Havudsigt
Boede 3 nætter i juni 2015
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Anmeldt 03 juli 2015

vicki fra Australien
Par
Landsby-værelse
Boede 3 nætter i juni 2015
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Anmeldt 30 juni 2015

ji fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard Beach udsigt
Boede 2 nætter i juni 2015
Great
Location service and view
JUNE
Anmeldt 30 juni 2015

Matina fra Australien
Par
Standard Beach udsigt
Boede 5 nætter i juni 2015
Best location
Location, very clean and easy to get around.
Anmeldt 14 juni 2015

Terapat fra Thailand
Par
Landsby-værelse
Boede 3 nætter i juni 2015
Value for money, good
Close to the shop
Very good
Anmeldt 12 juni 2015

Lillian fra Australien
Par
Havudsigt
Boede 3 nætter i maj 2015
holidays
room location and price
Wonderful and would certainly return
Anmeldt 18 maj 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: