Rigtig godt 7,7
baseret på 31 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 31 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 2,0
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Service 8,4
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Yit fra Malaysia
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i august 2013
Fully equiped kitchen to prepare own meals
kitchen, clean room, easy access to places
Was great but it would be good to have some shelving the the twin room.
Anmeldt 27 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

John fra Australien
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 6 nætter i august 2013
Comfortable relaxing accomodation.
Staff, position and price
No fuss with the choice of mixing with people from other countries.
Anmeldt 24 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Connie fra Australien
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2013
Shared bathroom, tiny room, bed very uncomfortable
Only good thing was the location of the motel
Our stay was not pleasant. The beds were so uncomfortable they were unsleepable there was no room around the bed because the room was so small. We have a shared bathroom with another private room which was not described. There was no parking for our car and there was no tv in the room.
Anmeldt 14 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ashley fra Frankrig
Rejsende alene
Blandet sovesal
Boede 1 nat i maj 2013
Nice
Staff, clean and located
Anmeldt 02 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ashley fra Frankrig
Rejsende alene
Blandet sovesal
Boede 1 nat i maj 2013
No too bad
Staff, clean and located
Anmeldt 02 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Patrick fra New Zealand
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2013
Nice small hostel for exploring Whitsundays
Location, clean and good value
Anmeldt 09 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dorinda fra Irland
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2013
A very comfortable stay
The staff, the location, the facilities
We had a great stay at the hostel-kitchen facilities were really great-very clean and very user friendly.
Anmeldt 24 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shu fra Kina
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i marts 2013
Good location
Location, staff, price
The location is good, close to many restaurants and 24 hours convenience shop. All staff are friendly.
Anmeldt 23 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Patty fra Kina
Gruppe
Blandet sovesal
Boede 2 nætter i december 2012
room is big enough and bathroom inside of room
good location
good, very nice. nice location, big room, and nice kitchen and dining room.
Anmeldt 10 januar 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ZHU fra Kina
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i oktober 2012
Lovely hotel with good location and warm atmospher
love the 2 room shared bathroom
The hostel is clean and warm, the receptionist is very helpful. And two twin room can share a bathroom that's very good
Anmeldt 16 oktober 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: