Rigtig godt 7,6
baseret på 22 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 22 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 6,8
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Danelle fra Australien
Familie med små børn
En suite enkelt
Boede 7 nætter i november 2014
Awesome holiday
Child & Pet friendly, very clean and comfortable, the staff were brilliant and very proffesional
Our stay at Airlie cove was fantastic. Cleanliness at the park was perfect. It has lots for kids to do. It was a very comfortable stay and we highly recommend choosing Airlie cove as a place to stay. You can take pets too!
Anmeldt 07 december 2014

xiangtong fra Kina
Rejsende alene
Studio
Boede 3 nætter i november 2014
Very helpful staff
friendly staff,clean room,nice BBQ place
Anmeldt 28 november 2014

sangho fra Sydkorea
Par
Studio
Boede 2 nætter i november 2014
Overall good
Staffs were friendly, great location and quiet place
Room was small but staffs were friendly and great lactation.
Anmeldt 07 november 2014

Bevin fra Indien
Par
Studio
Boede 3 nætter i oktober 2014
Value for the stay
a quite plcae from the main beach
its about 4 Kms from Airlie beach, but there is a bus available. the staff was very good, went out of the way to help. thank You. bevin
Anmeldt 01 november 2014

Mark fra Australien
Par
En suite enkelt
Boede 2 nætter i oktober 2014
Parko
Price, amenity, quietness
Anmeldt 22 oktober 2014

Lindle fra Storbritannien
Par
Studio
Boede 1 nat i marts 2013
Quiet, short stop-over, pretty surroundings
Clean, peaceful, pretty gardens
Anmeldt 31 maj 2013

Krystyna fra USA
Par
Studio
Boede 2 nætter i april 2013
Cabins in a quiet wooded area.
Small clean room. Natural location. Balcony.
This was a nice place to stay, convenient to go to Whitsunday Island.
Anmeldt 05 maj 2013

sam fra Storbritannien
Par
Studio
Boede 2 nætter i januar 2013
spacious appartment, good service
great fully equpped appartment with all amenities
we enjoyed our stay. the appartment was pretty big and served us well for the price. was not amazing by any means and still bit overpriced but served its purpose. good for relazing and privacy. useful cooking facilities and spacious.location not great. bit too far from the downtown/beach if you dont have a car.staff were friendly and helpful.
Anmeldt 13 januar 2013

laura fra Frankrig
Par
Standard
Boede 1 nat i maj 2012
Camping calme et accueillant
Grande cabine, propre, accès internet,,,
Camping calme et accueillant Grande cabine, propre, accès internet,,, Séjour de 3 jours dans une cabine propre avec tout l’équipement nécessaire pour la cuisine, le rangement avec un panel d’activité propose intéressant. Coin piscine et barbecue pour les longues journée ensoleille.
Anmeldt 03 juni 2012

YU fra Kina
Rejsende alene
Studio
Boede 3 nætter i marts 2016
适合自驾游的家庭
员工的服务态度不错,有得烧烤,有泳池,环境不错,很大,但是具体到每一个房间的设施就一般了,风筒要借,第一晚我们回来比较晚,才发现没风筒,结果忍着不洗头,而且可能是建在树林旁边,所以有蟑螂,晚回的话,路比较黑。应该比较适合自驾游的家庭。
Anmeldt 07 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: