Fantastisk 8,8
baseret på 25 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 25 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 9,0
  • Personalet 9,4
  • Værdi for pengene 9,3
  • Mad/spisning 7,0
Sortér efter

Valerio fra Italien
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 5 nætter i januar 2011
Great room but in the wrong position
strenght: the view, the interior design
the apartment was really so far from every other point of interest,
Anmeldt 27 januar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joao fra Portugal
Par
Boede 5 nætter i december 2010
Excelent apartment and service!
Cleanliness, apartment size, staff friendliness, apartment equipment
The apartment is on top of a hill and if you walk uphill is at least 15 minutes walking. No restaurant, although it is licensed to sell soem beverages and snacks at the reception.
The Airlie Summit Apartments were an excellent choice for the short stay in Airlie Beach. The staff is very friendly and efficient in helping you with travel reservations and general tips about Airlie Beach. The apartment is completely equipped with anything you need for a stay for any duration and can comfortably fit 2 couples. It is located 10 mins downhill from Airlie Beach downtown area (and 15+ minutes uphill). We were very impressed with the price/quality of the apartment!
Anmeldt 20 december 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Storbritannien
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 3 nætter i december 2010
Quality apartment with great location and views
Upgraded to spacious 2 bed which well appointed with good sea views .
Steep hill walk into town so car good option or taxi unless a keen walker.Pool space limited
Good welcome from managers Amie and Scott who very helpful. Would recommend to anyone. We were self catering so food/dining comments not relevant
Anmeldt 08 december 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carl fra Tyskland
Par
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 1 nat i januar 2010
Great Stay
Super appartment, bestens augestattet, super Blick
nothing
Anmeldt 05 januar 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joerg fra Tyskland
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 2 nætter i april 2012
Airlie Summit Apartments
Aussicht, Lage, Selbstversorger
gut ausgestattetes und ansprechendes Appartement, schöner Ausblick aus den oberen Etagen
Anmeldt 17 maj 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anna fra Tyskland
Gruppe
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 3 nætter i november 2011
Schönes Apartment aber weiter fussmarsch
Ausblick, Größe des apartments
Apartment war groß, jedoch unangenehme Gerüche im küchenbereich, Strandtücher waren nur gegen Gebühr zu erhalten, Sauberkeit war mittelmäßig, weibliches rezeptionspersonal war sehr hilfsbereit und freundlich, leider keine Möglichkeit frühstücken zu gehen im apartmentkomplex
Anmeldt 17 november 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thorsten fra Tyskland
Par
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i oktober 2010
Sehr großes und sauberes Apartment
neu und ruhig
das apartment ist komplett eingerichtet mir kochzeile. sehr ruhig gelegen mit schönem blick. sehr sauber und groß mit moderner einrichtung. auto kann direkt am apartment geparkt werden.
Anmeldt 15 februar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Annika fra Tyskland
Gruppe
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 2 nætter i august 2010
Das Beste überhaupt!
Meerblick; Sauberkeit; Riesige topmoderne Zimmer; Sehr freundliche Mitarbeiter; privater Parkplatz
Rel. teuer aber es lohnt sich!
Während unseres 3 wöchigen Aufenthalts in Australien waren die Airlie Summit Apartments das absolute Highlight. Meerblick vom Balkon/Schlafzimmer & Bad. Waschmaschine, Trockner, Spülmaschine, Kühlschrank; Tiefkühlfach, Radio, Flatscreen TV ... waren vorhanden und auf dem neusten Stand. Die Zimmer sind hochmodern eingerichtet (in weiß, braun und hellblau gehalten). Wir hatten sogar einen begehbaren Kleiderschrank. Die Mitarbeiter sind sehr hilfbereit und freundlich. Der private Parkplatz liegt jeweils unter dem Gebäude und ist groß genug um ein Boot unterzubringen. Bis zum Strand muss man zwar ca. 15 bis 20 Minuten den Berg hinunter laufen. Aber es lohnt sich.
Anmeldt 01 september 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MERCEDES fra Spanien
Gruppe
Havudsigt
Boede 3 nætter i november 2010
magnificas vistas
los partamentos tienen un monton de espacio, estan estupendamente decorados, no le falta un solo detalle y las vistas son excelentes
lejos del centro, aunque no lo parezca en el mapa de situacion
Apartamentos muy recomendables, no les falta de nada, esteticamente son preciosos, escrupulosamente limpios, amplios y confortables. y la terraza mirando al mar, estupenda. la piscina del complejo tambien tiene su punto
Anmeldt 01 december 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Annette fra Holland
Rejsende alene
Boede 8 nætter i august 2011
Prachtig appartement met subliem uitzicht
Ruim appartement, lift naar appartement, mooi uitzicht
Very friendly staff,they are very help full. I can recommend this place to everyone.
Anmeldt 29 august 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: