• Hele hjemmet/lejligheden

  • 4 Gæster

  • 64 m²

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu

Mere om Apartment Barcelona Mar

En oversigt

Med indkvartering i høj kvalitet i Barcelona er Apartment Barcelona Mar et populært valg for både ferie- og forretningsrejsende, der ønsker nem adgang til strande, sightseeing, shopping. Herfra har gæster glæde af nem adgang til alt, hvad denne livlige by kan tilbyde. Med sin praktiske beliggenhed tilbyder dette hotel nem adgang til byens vigtigste seværdigheder.

På Apartment Barcelona Mar gøres der alt for at sikre gæsternes komfort. For at opnå dette tilbyder hotellet den mest imødekommende service og de bedste bekvemmeligheder. For at nævne blot nogle få af hotellets faciliteter tilbydes der blandt andet familieværelse, elevator.

Alle hotellets værelser er indrettede med betænksomme bekvemmeligheder som garanti for uforlignelig komfort. Desuden sikrer hotellets væld af fritidstilbud, at du har rigeligt at foretage dig under dit ophold. Apartment Barcelona Mar er det eneste sted, du behøver, når du søger kvalitetsindkvartering i Barcelona.
Vis mere Vis mindre

Faciliteter

  • aircondition
  • dvd-/cd-afspiller
  • fladskærms-TV
  • gratis Wi-Fi på alle værelser
  • klædeskab
  • køkkenudstyr
  • køleskab
  • mikroovn
  • opvarmning
  • opvaskemaskine
  • siddeområde
  • skrivebord
  • strygefaciliteter
  • tekøkken
  • vaskemaskine

Talte sprog

  • spansk
Vis mere Vis mindre

Politikker

  • Ekstra senge afhænger af det værelse, du vælger. Se venligst det enkelte værelses maksimale belægning for flere oplysninger.
Ved reservation af mere end 5 værelser, kan andre vilkår og yderligere tillæg gælde.
Vis mere Vis mindre

Oplysninger

If you expect to arrive outside reception opening hours, please inform the Apartment Barcelona Office in advance. Please note that: Arrivals after 20:00 are subject to a surcharge of EUR 30; Arrivals after 00:00 are subject to a surcharge of EUR 45. As noted in policies, 30% of the reservation is charged upon booking and the remaining 70% must be paid upon arrival. Please note parties are not permitted in this apartment. Any type of extra bed or child's cot/crib is upon request and needs to be confirmed by management. Please note: a damage deposit of EUR 150 is payable on arrival. This will be refunded upon departure once the condition of the apartment has been checked. Please note that the check-in and key-collection take place at: Gran vía de les Corts Catalanes, 558. Bajos, 08011 Barcelona. Please inform Apartment Barcelona Mar in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation. A security deposit of EUR 150 is required upon arrival for incidentals. This deposit is fully refundable upon check-out and subject to a damage inspection of the accommodation. License number: HUTB-002764
Vis mere Vis mindre


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: