Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 978 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 6,3
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,2
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 5,6
Sortér efter

Shaun fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
Bathroom floods.
Shower water spilled out to rest of bathroom where - because of the uneven floor - it created a puddle in front of the toilet. Other than that, everything's pretty good.
Anmeldt 22 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Xianhui fra Singapore
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Excellent value for money
Clean, good location.
Anmeldt 06 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Xianhui fra Singapore
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Value for money
Clean, good location
Anmeldt 04 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Noor fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Nice view!
No complaints from the guest as this is a wonderful place to stay!
Anmeldt 29 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

AHMAD fra Malaysia
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i marts 2016
Great Stay
Recommended!
Anmeldt 25 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kethy fra Brunei Darussalam
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Good location
The room was good however it's smell bit moldy, some part of the wall worn off, cleaner didnt clean the room properly and cleaner didnt throw some rubbish out. The hotel is walking distance to Pullman, SpringMall, restaurants and bars. The swimming pool is not deep!!
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LEE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
satisfaction
happy with my stay
Anmeldt 18 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SENG fra Malaysia
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
3
lobby at 4th floor, not convenient
Anmeldt 18 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Julia fra Malaysia
Gruppe
Deluxe-lejlighed med to soveværelser
Boede 4 nætter i april 2016
Great Location
The location of the hotel is superb. Walking distance to the waterfront and seafood restaurants. Hotel need a lot of refurbishment and maintenance as it appears quite run down.
Anmeldt 14 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Emma fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-lejlighed med to soveværelser
Boede 4 nætter i juli 2016
Aidilfitri @ Ariva
The 2-bedroom apartment (for 4) suited our needs, and with only one extra person with us-making it 5 pax, they could have waived the trifling RM10 that was charged for the extra person for breakfast because the breakfast spread could definitely use a total overhaul. Apparently, the management of the coffeehouse is separate from the hotel, which is a bit puzzling. Staff were helpful and overall it was smooth. Rooms were a bit outdated but good enough for decent accommodation. A good breakfast spread would have made the difference though.
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: