Hotelanmeldelser af Arum Place Guest House Johannesburg Sydafrika - Side 1
Reservér nu: Arum Place Guest House

Fremragende
Baseret på 43 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
9,3
100% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (43)Booking.com Anmeldelser (215)
9,3
Fremragende
Baseret på 43 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring9,7
Faciliteter9,0
Beliggenhed8,2
Værelseskomfort og kvalitet9,8
Service9,6
Værdi for pengene9,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Deutsch
Svenska
Italiano
mere
Værelsestype
Enkeltværelse - basis
Dobbeltværelse Basic
Hytte
Deluxe-værelse med kingsize-seng
mere
Sortér efter
Viser 34 verificerede gæsteanmeldelser
10,0
Fremragende
Lesa fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med kingsize-seng
Boede 1 nat i februar 2015
Would stay here again”
Comfortable room, breakfast, relaxing
Exquisite rooms - mine had a porch area with outdoor seating. Owners very accommodating for my vegetarian breakfast. Would definitely stay here again. Quiet location. Owners even parked the car in a garage.
Anmeldt 18 februar 2015
10,0
Fremragende
Lesa fra Storbritannien
Forretningsrejsende
King deluxe-studio
Boede 1 nat i februar 2015
Jewel of a guesthouse”
Breakfast, room, location
A jewel of a guesthouse. Beautiful rooms. Excellent breakfast. Owners offered to either take me to a restaurant or to order take-away for dinner. Very near University of Johannesburg.
Anmeldt 18 februar 2015
8,7
Fantastisk
ROSSANA fra Hongkong
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med kingsize-seng
Boede 4 nætter i november 2014
Safe & Comfortable”
Good breakfast, Comfortable Room & Safe
David & Gladys are both very nice. They take care and suit to our needs. We enjoy our stay in this Guest House. For sure, we shall stay again during next trip.
Anmeldt 19 november 2014
9,7
Fremragende
cassim fra Sydafrika
Forretningsrejsende
Enkeltværelse - basis
Boede 2 nætter i oktober 2014
GREAT GUEST COTTAGE IN JOHANNESBURG”
ACCOMMODATION ,GREAT OWNERS AND LOVELY BREAKFAST
This is my 4th stay at Arum Place and will continue to stay there on future business trips
Anmeldt 27 oktober 2014
9,7
Fremragende
Margaret fra New Zealand
Par
Dobbeltværelse Basic
Boede 1 nat i juni 2014
Top of the Range”
Lovely owners, fabulous breakfasts plus the elegance and comfort of the room
The owners went well out of their way for us. Dave gave us the use of his computer, dropped us where ever we wanted to go, cooked fantastic breakfasts - I mean, fresh baked croisants every morning & fresh squeezed orange juice! The house was tastefully furnished and our room was elegant, extremely well equipped, warm and comfortable. We had a seperate bath and shower, lots of lovely towels, international tv, lots of tea and coffee, with fresh milk, buscuits, chocolates, and lovely quality shampoo, shower gel, body lotion etc. The area was quiet and safe to walk around, although not advisable late at night. We just hope that one day we can return and I would thoroughly recommend the property as extremely good value for money.
Anmeldt 18 juni 2014
9,0
Fremragende
cassim fra Sydafrika
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse - Queen
Boede 2 nætter i maj 2014
BRILLIANT”
BREAKFAST,STAFF ATTENTIVENESS,
Brilliant. Great Breakfast and good location. The owner even arranged alternative accommodation on the second night of my stay due to a power outage .
Anmeldt 26 maj 2014
10,0
Fremragende
Marcel fra Tyskland
Par
Dbbeltværelse - Kingsize seng
Boede 3 nætter i marts 2014
Absolutely perfect stay”
Owners, breakfast, Melville
Wonderful owners, the gave us very good hints what to do in Jo-Burg. Very delicious breakfast. We loved our stay at Arum Place and will definitely come back.
Anmeldt 25 marts 2014
8,7
Fantastisk
Chandreyee fra Indien
Rejsende alene
Deluxe-værelse med kingsize-seng
Boede 3 nætter i december 2012
Relaxing and rejuvenating!”
This hotel has an upscale boutique atmosphere - almost spa like and zen. The owners are wonderfully supportive and will even run you to close by restaurants at all times of the evening.
I had a wonderfully relaxing trip and will be back!
Anmeldt 23 april 2013
9,3
Fremragende
Liz fra Sverige
Par
Dobbeltværelse - Queen
Boede 1 nat i december 2014
Äkta, gemytligt”
Ägarna, rummen, gästfriheten
En natt gjorde att man gärna kommer tillbaka. Ett fantastiskt värdpar som skjutsar dig till restaurang och till utgångsplatsrn för din sight-seeing. FixSr boende för nästa natt eftersom de var fullbokade och kör dig och ditt bagage dit. Ser till att du blir installerad på rummet okey. Förutom det är Arum Place äkta och gemytligt med härligt rum. Vi kommer mer än gärna tillbaka
Anmeldt 09 december 2014
8,8
Fantastisk
Herbert
Par
Deluxe-værelse med kingsize-seng
Boede 2 nætter i november 2017
Familäres GH”
Wir hatten einen schönen Aufenthalt. Zimmer sind geräumig und gut ausgestattet. Das Frühstück ist üppig mit guter Auswahl und der Fruchtsalat wird frisch zubereitet. Die Besitzer sind hilfsbereit und informativ. Weiterhin bietet Dave einen kostenlosen Hol- und Bringservice zum Abendessen in ein Restaurant an. PKW können sicher untergestellt werden. Können das GH auf alle Fälle weiterempfehlen.
Anmeldt 08 november 2017
9,7
Fremragende
cornelia fra Tyskland
Par
Dobbeltværelse Basic
Boede 2 nætter i oktober 2015
Nicht nur schönes Zimmer.....”
Hilfestellung - Frühstück - Zimmer
Ein rundherum gelungener Aufenthalt. Das Zimmer wunderschön, mit Kochgelegenheit und der Möglichkeit gemütlich im Garten zu sitzen. Das Frühstück fantastisch und die Unterstützung und Hilfe bei allen Fragen wie Geldwechsel, wie komme ich wohin etc. genial. Das Gesamtpaket ist weit mehr als eine Zimmervermietung. Vielen Dank, sollten wir noch einmal nach Johannesburg kommen werden wir auf jeden Fall im ARUM wohnen.
Anmeldt 02 november 2015
9,6
Fremragende
mauro fra Italien
Par
Dbbeltværelse - Kingsize seng
Boede 1 nat i maj 2018
Una struttura elegante con arredi raffinati”
Stanza ampia e molto confoŕtevole, colazione eccellente, proprietari molto cortesi. Ci hanno parcheggiato la nostra auto in garage e ci hanno portato e riportato nel ristorante da noi scelto con la loro auto
Anmeldt 20 maj 2018
10,0
Fremragende
Philippe
Par
King Lejlighed
Boede 2 nætter i oktober 2017
Une des meilleures guesthouses de notre voyage”
Les propriétaires sont d'une gentillesse sans borne. Ils vous proposent même de vous emmener et ramener au restaurant pour vous éviter de prendre la route la nuit tombée. Il nous a d'ailleurs conseillé deux très bons restaurants pour les dîners. Le petit déjeuner est excellent et copieux (hummm, les croissants frais). La chambre avec literie très confortable et décorée de façon personnalisée. Le quartier est résidentiel et très calme (dans Melville).
Anmeldt 08 november 2017
9,7
Fremragende
Kim fra Sydkorea
Par
Deluxe-værelse med kingsize-seng
Boede 2 nætter i september 2014
게스트하우스 이용후기”
청결함, 넓은 객실, 친절함
깨끗하고 청결한 객실및 좋은음식
Anmeldt 25 oktober 2014