Fantastisk 8,2
baseret på 1049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Francisco fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune udsigt
Boede 2 nætter i maj 2013
Superb!
Amazing hotel resort! One of a kind!
Hotel is still on its tip top condition! We had a honeymoon in 2003 and went back with 3 kids last May 2013. We really enjoyed our stay.
Anmeldt 04 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Daryl fra Canada
Par
Lagune udsigt
Boede 3 nætter i maj 2013
Third year in a row I've been back to this resort.
It is clean, beautifully laid out and entertaining.
Meals were good. Breakfast is a big buffet. We took in one of the evening buffets with the revue entertainment. We were going to do it another night but it was cancelled. They have a great spa for relaxation. Beach area is plentiful and has a great variety of water play areas for different users.
Anmeldt 04 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bennie fra USA
Rejsende alene
Lagune udsigt
Boede 1 nat i maj 2013
Good but the hotel is overrated for the price.
Big bathroom, clean room and activities
Good but overrated. The food variety is limited and overpriced. Had a broken blind in one of the room windows. Lots of outdoor activities.
Anmeldt 02 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ellen fra Filippinerne
Gruppe
Lagune udsigt
Boede 1 nat i oktober 2012
Fantastic
Nice pool and great staff
We all enjoyed the wonderful place specially the pool.
Anmeldt 29 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Johari fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 1 nat i april 2013
Great Lagoon, Great service
Big pools, honest and hospitable staff
Anmeldt 28 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rosanna fra Filippinerne
Familie med store børn
Lagune side
Boede 3 nætter i maj 2013
Perfect for families with awesome service
However menial a request or query, the staff always made us feel important. Food taste & preparation was always at its best. Surroundings were clean and very relaxing.
Anmeldt 27 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ellen fra Filippinerne
Gruppe
Lagune side
Boede 1 nat i oktober 2012
Enjoyable
Nice pool and wonderful place
We enjoyed it so much specially the varieties of pool
Anmeldt 27 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ryan fra Filippinerne
Par
Lagune udsigt
Boede 1 nat i maj 2013
Best of the Best
Friendly Staff, Slat water lagoons and fresh water pools, Recreational Facilities
It was a great experience. Me and my wife celebrated our 2nd wedding anniversary and it was indeed a right choice to stay in this resort. My wife loved the place and the friendliness of the staff. The place was also safe and life guards were everywhere. Looking forward to our next stay.
Anmeldt 27 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Barry fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 2 nætter i maj 2013
Great place for family and romantic place.
Pool, activity areas and rooms
Anmeldt 25 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HEE fra Singapore
Familie med store børn
Lagune side
Boede 3 nætter i juni 2012
Relaxing
Fun, Relaxing and Enjoyable
Anmeldt 22 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: