2015
Rigtig godt 7,8
baseret på 6379 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 6379 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Service 7,5
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Kon fra Malaysia
Par
Deluxe med balkon
Boede 3 nætter i maj 2013
Nice pool, hot spot location and spacious room
Nice pool, friendly staff and location
Quite a distance travelling from airport to the hotel, it takes about 1 hr journey to reach. We have been attended by the hotel manager, nice smiling and good services rendered at check in time. Deposit of 3,000 baht is needed. You can on hold by credit card. There is a bar playing loud music every night till 1am at front of the hotel. A lot shops and restaurant around the hotel. The price for food quite expensive. You can find cheaper tour agent (recommend Manon tour agent) nearby the hotel, it could help you save 500 baht if you book via outside agent instead of hotel. Quite expensive to take taxi to/from airport, it cost about 800baht/way, may take mini bus at 180b...overall is a nice and convenient hotel!
Anmeldt 15 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TAY fra Singapore
Familie med store børn
Boede 2 nætter i maj 2013
Cheap and convenience
Pool, Wifi, location
Anmeldt 15 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

thia fra Singapore
Rejsende alene
Boede 1 nat i maj 2013
In the middle of patong !
Location, convenient, spacious
Overall, it was a comfortable stay in the deluxe room. Please do not book superior room, we book this for the last day because we had a late flight at 10pm. The room was very hot and warm. The engineer came and check and told us it was normal. Fortunately , we do not need to sleep there for the night. The rooms are spacious though.
Anmeldt 13 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

zhan fra Singapore
Gruppe
Boede 3 nætter i maj 2013
average
design, swimming pool, security guards
Anmeldt 13 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Akhmad fra Indonesien
Par
Deluxe med balkon
Boede 5 nætter i maj 2013
very good hotel and nice location
good location, nice restaurant
Anmeldt 13 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jerrymiah fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 2 nætter i maj 2013
High value for money! Cheap and decent hotel.
Great location, cheap, decent rooms.
Highest value for money among other resorts/hotels within the area. Near to the beach and shopping area, nigh life. Not suited for young children.
Anmeldt 13 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Malaysia
Par
Boede 2 nætter i maj 2013
Not so professional
Quite , near to beach ,
Anmeldt 13 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

thia fra Singapore
Par
Deluxe med balkon
Boede 3 nætter i maj 2013
Good location
Fantastic Location, spacious room, big resort
Check-in time is strictly at 2pm and check out time is strictly at 12pm. It is located at the bustling patong area. Restaurants, nightlife, beach is all within walking distance. Considering the amount of money paid for this hotel, it was a good experience. However, beware of lots of mosquito in the room spray insect repellent !
Anmeldt 12 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stephen fra Australien
Rejsende alene
Deluxe med balkon
Boede 4 nætter i november 2012
very nice hotel
location, clean and friendly
Anmeldt 12 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Darbakh fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe med balkon
Boede 3 nætter i december 2012
Great and value for money
Price location design
Anmeldt 11 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: