Fantastisk 8,5
baseret på 596 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 596 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Wilson fra Filippinerne
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i april 2014
Cheap price for quality hotel
location, price, staff
Same as my other review. Nothing bad to say about this hotel except maybe for the lackluster breakfast.
Anmeldt 02 maj 2014

Wilson fra Filippinerne
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i april 2014
Best 3 star hotel in Hanoi
Location, price, cleanliness
Located near the lake and the old quarter. The staff speak good English and very accommodating to our requests. Rooms are spacious for their price and very clean.
Anmeldt 02 maj 2014

sue fra Australien
Familie med store børn
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i april 2014
good central hotet with very good staff
shopping,locality,staff
Very good
Anmeldt 02 maj 2014

SOON fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i april 2014
Far exceeded my expectations.
Confortable decor, Room size near shopping area.
Very satisfactorily comfortable.
Anmeldt 26 april 2014

Ron fra New Zealand
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 3 nætter i april 2014
Great location, excellent staff.
The staff, proximity to the lake and very good restaurants.
Excellent. Would highly recommend it.
Anmeldt 26 april 2014

binh fra Sverige
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2014
A excellent place to stay in Hanoi
it is close to HoanKiem lake where Hanoians gather to do all sorts of interesting acxtivities; it is in the middle of the old town; it is great value for money.
I thororughly enjoyed my stay at Gondola. I have been here several times before and strongly recommend it to other travellers.
Anmeldt 23 april 2014

matti fra Finland
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i marts 2014
Small budget hotel
location
Small budget hotel in very good location as it is close to the lake and night market. Room was small but clean and nice decor. Breakfast 's ok.\
Anmeldt 17 april 2014

Santa fra Indonesien
Gruppe
Suite med balkon
Boede 1 nat i april 2014
High quality boutique hotel
quality of the room, cleanliness, location
Stay for a night before our group departure. This is a small hotel with really hrigh quality standard. Room very tidy, clean and the bathroom sanitary equipments are superb. Tucked in the small alley (Hang Hanh street, the hotel surrounded by lots of eateries. Hoan kiem lake is couple steps away.
Anmeldt 16 april 2014

Douglas fra USA
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i marts 2014
Great value superb staff
Staff, location breakfast
Excellent value, the staff deserves an a plus
Anmeldt 06 april 2014

HIRANO fra Japan
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i marts 2014
Ok
Frieny, good sense of humor in front desk, efficient
Overall was ok if the accommodation Better to stay lower price and there are more better. Floor in room was not that clean.
Anmeldt 28 marts 2014


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: