2015
Fantastisk 8,5
baseret på 2584 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2584 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Stephen fra Australien
Rejsende alene
Deluxe med byudsigt
Boede 3 nætter i marts 2013
The staff Made this Place
The rooms were clean and well presented. The location very central and the staff really great
This is by no means a 4 star hotel. The rooms were adeqauet and very clean but like all hotels in Vietnam it is rated itself well out of its class. It is however a very good 3 star hotel and the better part of the quality of my stay was made up by the staff who were simply wonderful. I couldn't have wished for a more pleasant and enthusiastic bunch. I really enjoyed spending time with them
Anmeldt 26 marts 2013

Kell fra Danmark
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i marts 2013
Niice trip to Ha Long Bay
Ha Long Bay - friendly staff - entertainment/cooking instructions by the staff
The price level for drinks was pricey in relation to the overall impression of the conditions.
Anmeldt 25 marts 2013

HUIYI fra Kina
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2013
Best service in my life
Big room, Friendly staff, Great location
Anmeldt 24 marts 2013

HUIYI fra Kina
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2013
Best service in my life
Wonderful service, fast internet, great location
Anmeldt 24 marts 2013

Marisa fra USA
Rejsende alene
Deluxe med byudsigt
Boede 3 nætter i marts 2013
Nice hotel, good location
Comfy bed, good wifi, great staff
Anmeldt 23 marts 2013

Adam fra Canada
Rejsende alene
Deluxe med byudsigt
Boede 3 nætter i marts 2013
Great place to stay!!!
Location, location, location
Recommend to all! Perfect little gem, staff was great! Victor is a great member of that staff:)
Anmeldt 22 marts 2013

bruce fra Australien
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 2 nætter i marts 2013
exceptional staff
Staff, location, rooftop restaurant
A pleasant hotel centrally located, with extremely helpful staff all with good English. A nice low key, well priced rooftop restaurant a real plus. Breakfast buffet good.
Anmeldt 22 marts 2013

Jason fra Storbritannien
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i marts 2013
Great value and service
Service, comfortable bed , Breakfast
I would recommend this hotel to anyone, the staff were super friendly and efficient, the room was stylish and comfortable and the breakfast was great. 4 star quality for 40 dollars a night!
Anmeldt 21 marts 2013

Thomas fra USA
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i marts 2013
Staff was very nice, room and value average
location was good
Room that they gave me was totally different than the room I booked. Room I stayed in was small, smelled moldy and was swarming with mosquitos. Morning staff were very apologetic when I was checking out.
Anmeldt 21 marts 2013

Abdulmalik fra Saudi-Arabien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i marts 2013
It was nice & comfortable to stay in this hotel.
clean, friendly staff & quite.
Anmeldt 21 marts 2013


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: