Rigtig godt 8,0
baseret på 32 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 32 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

brody fra Australien
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 1 nat i december 2013
Nice and relaxing
loction, views and pools
very nice and relaxing. Will be back again.great weather also at Airlie Beach and receptionist wsa helpful with tour information.
Anmeldt 24 december 2013

Fuad fra Sverige
Par
Lejlighed med 2 soveværelser og havudsigt
Boede 3 nætter i december 2013
Great location and pool area.
Locqtion, room and pools.
We loved our stsy because of the room, pool and location.
Anmeldt 22 december 2013

Fuad fra Sverige
Par
Superior med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i december 2013
Peautiful and perfect location.
Great rooms, beautiful pool and perfect location.
We loved our stay because of the nice room, great pools and ocqtion. Nice staff also.
Anmeldt 22 december 2013

Paul fra Australien
Par
Superior med 1 soveværelse
Boede 4 nætter i oktober 2013
Good location, large room
Large rooms with washing machine dishwasher etc and well located toward the bottom of the hill. Good value all in all.
Very enjoyable experience and was definitely good value for the money we paid.
Anmeldt 11 november 2013

Daniel fra Australien
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og spa
Boede 4 nætter i juli 2013
Great
Everything
Fantastic place great jacoozi really nice. Great views and friendly staff. Airlie beach was under construction which was a little bit of a shame however something that couldn't been planned but non the less great. Thanks
Anmeldt 22 juli 2013

Amy fra Australien
Gruppe
Superior med 2 soveværelser
Boede 1 nat i juni 2013
Excellent room. Spa on the balcony
View, spa, big room
Excellent. Do not allow late check out. Excellent view, the best in airlie
Anmeldt 30 juni 2013

Suthathinee fra Thailand
Familie med små børn
Lejlighed med 2 soveværelser og havudsigt
Boede 2 nætter i januar 2013
lovely resort
promotion
It's clean, quite and good place to relax. I will recommend my friends to stay here on holiday. It's valued for holiday trip with family or couple.
Anmeldt 13 januar 2013

Sharah fra Australien
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og spa
Boede 2 nætter i oktober 2012
Good location close to main street
Clean, friendly staff
The Resort is within walking distance of the main street for shopping, tours, eating and night life, but is set back far enough to not cop the noise. Had no problem sleeping in the beds were very comfortable. Cooking facilities were very basic I would take a knife next time for cutting veg etc.
Anmeldt 24 oktober 2012

glenn fra Australien
Familie med små børn
Superior med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i maj 2012
great hotel great service best place
view,jacuzzi, location
we stayed in 2 room spa suite with 2 couples and our 4 month old baby ...just like a home away from home ..i would recommend this place for couples wishing to entertain or families..definitely go for the rooms with jacuzzi on balcony.
Anmeldt 11 august 2012

Anyphet fra Laos
Gruppe
Lejlighed med 2 soveværelser og havudsigt
Boede 3 nætter i juni 2012
Perfect location but unfriendly staff
Location is great, you'll find every thing you need (restaurants, bars and shops) for a short walk like 3-5 min from hotel
receptionists (the old lady) had a really bad manner. she seems to be ignored the international tourists.
Anmeldt 04 juli 2012


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: