Rigtig godt 7,7
baseret på 63 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 63 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,2
Sortér efter

Michael fra Australien
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 3 nætter i marts 2016
Great value for money
A quick walk to the Port of Airlie or $5 cab ride into town, staff are happy and helpful, lastly the rooms are spacious for the price.
Our stay was great. We arrived after office hours and everything was taken car of regards to getting into our room. Highly recommended.
Anmeldt 08 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Steven fra Australien
Par
One-Bedroom Suite with Ocean View and Spa Bath
Boede 1 nat i februar 2016
Needs an update
Quiet, ? ?
Feel that this resort is ready for an update into the 21st century, room was very pokey for an apartment style place, staff were helpful and friendly though.
Anmeldt 23 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Melanie fra Australien
Familie med små børn
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 1 nat i februar 2016
good all rounds
Good appartment nothing flashy but has everything you need for a comfortable stay.
Anmeldt 22 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Xiao fra Kina
Forretningsrejsende
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 3 nætter i februar 2016
Valuable accomodation
Location
Nice beach good service perfect location
Anmeldt 20 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YEONSEONG fra Sydkorea
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 3 nætter i november 2015
relax time with vista
pool spa view
it was really amazing!!!! I had the jacuzzi in the bathroom with the ocean view
Anmeldt 20 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YEONSEONG fra Sydkorea
Familie med små børn
1 soveværelse med spa
Boede 3 nætter i oktober 2015
lovely apartment
price view location
it was happy with the price. Loved the spa with the ocean view! Room is quite small
Anmeldt 20 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YEONSEONG fra Sydkorea
Gruppe
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 3 nætter i december 2015
Good value for money
great view close to beach clean accomodation
hotel is not too bad the beds are fine, the kitchen and living is fine, the balcony has a wonderful view
Anmeldt 08 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ming fra Malaysia
Par
Suite med spa
Boede 3 nætter i november 2015
Studio apartment like with great location
Spacious room, clean rooms, good location
The hotel is at a good location and it is a 2 min drive to Airlie Beach town. if you walk, it is about 1km and nearby there are good swimming spots. Also note that it isn't a hotel per se, and you should prepare your own shampoo and body wash if you're staying more than 1 night. Best part is they provide washing machines and dryers for you to wash your clothes!
Anmeldt 20 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Epenesa fra New Zealand
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 4 nætter i november 2015
amazing birthday holiday with my fiance
Clean ; view ; spacious
I would highly recommend to everyone! it is amazing and was a very memorable trip for my fiance and i! we would definitely be booking here again when we visit again next year!
Anmeldt 20 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alexander fra Sverige
Familie med små børn
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 3 nætter i oktober 2015
Ok place, close to the reefboats
Close to the reedboat jetty
Close to the reef boats, but small rooms and bad beeds
Anmeldt 05 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: