Reservér nu: AtSerene Boutique Villa 11

Fantastisk
Baseret på 51 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,7
100% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (51)Booking.com Anmeldelser (11)
8,7
Fantastisk
Baseret på 51 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring9,1
Faciliteter8,5
Beliggenhed8,2
Værelseskomfort og kvalitet8,9
Service9,1
Værdi for pengene8,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
繁體中文 (香港)
Værelsestype
Villa med 6 soveværelser
Hus med 6 soveværelser
Sortér efter
Viser 42 verificerede gæsteanmeldelser
5,2
YEE fra Malaysia
Familie med små børn
Hus med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i april 2016
Big House, Old Cutleries, Run-Down Rooms”
The house is big enough to cater for 16 people. A night here is a thousand plus ringgit but the room doors cannot be locked. Air-cond is not cold and very very warm and stuffy in the dining hall area. Cutleries are old and dirty.
Anmeldt 03 maj 2016
6,0
MIchelle fra Malaysia
Gruppe
Hus med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i april 2016
Satisfaction ”
Some airconds, doors, doesn't function well. Is leaking
Anmeldt 20 april 2016
7,2
Rigtig godt
Adrian fra Malaysia
Familie med store børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i marts 2016
Perfect for large groups!”
Worth every cent spent.
Anmeldt 18 marts 2016
9,0
Fremragende
Angeline fra Malaysia
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i februar 2016
Good stay and clean ”
- clean, specious, friendly and helpful staff
We like the house, it's clean and spacious for 10 pax of us. Comfortable bed and 5 bathrooms are excellent for 10 of us. 10-15mins drive from gurney with smooth traffic. Very friendly and prompt staffs that always help us to solve the problems and provide useful information.
Anmeldt 26 februar 2016
9,2
Fremragende
Max fra Malaysia
Familie med små børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 1 nat i januar 2016
Nice Place”
Nice Place
Anmeldt 28 januar 2016
9,7
Fremragende
Lee fra Malaysia
Familie med store børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 1 nat i november 2015
Very nice and clean place to stay”
The bunglow very nice
Anmeldt 30 november 2015
9,3
Fremragende
Shirley fra Malaysia
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i september 2015
Will recommend to friends and family. ”
Clean and comfortable. .
Good n comfortable
Anmeldt 20 september 2015
8,3
Fantastisk
lee fra Malaysia
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i september 2015
Nice and awesome building”
It's a beautiful and awesome building, its clean and its classy
Its very enjoyable as the building is really nice and big, and its very clean as well. The staff is friendly and ready to serve
Anmeldt 10 september 2015
7,3
Rigtig godt
Pearly fra Malaysia
Familie med store børn
Hus med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i juli 2015
Great for big groups”
Spacious, nice, near to nature
Anmeldt 16 august 2015
9,3
Fremragende
Wei fra Malaysia
Familie med store børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i juli 2015
Spacious villa ”
big, value for money and clean
stayed in with total 10 person , the villa is big enough and space is big enough for all of us... Clean and value for what I've paid for it
Anmeldt 04 august 2015
8,0
Fantastisk
CELIA fra Malaysia
Familie med store børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i juni 2015
Clean and Comfortable”
Clean, New and quiet
Villa is clean and still new. Kitchen is fully equipped. However internet connections were weak. Should consider having aircond at dining area.
Anmeldt 02 juli 2015
8,0
Fantastisk
Michelle fra Malaysia
Familie med små børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 1 nat i juni 2015
good”
good,clean,reasonable
good,clean,reasonable
Anmeldt 01 juli 2015
6,0
eunice fra Malaysia
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i april 2015
Big, Location, Clean”
Big, Location, Clean
1 of the air-con cannot run, chalet is big suit for a group of friend stay together. Location also very good, near the beach.
Anmeldt 23 juni 2015
9,7
Fremragende
nai fra Malaysia
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i juni 2015
Clean, location good”
Clean, big and quiet
Awesome
Anmeldt 22 juni 2015
8,3
Fantastisk
Siew fra Malaysia
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 1 nat i februar 2015
big and comfortable bungalow”
big, comfortable and clean
Staff very friendly and service is good. Bungalow is very big with very comfortable environment.
Anmeldt 28 marts 2015
7,3
Rigtig godt
Dino fra Malaysia
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 1 nat i marts 2015
Nice Villa”
Comfortable room, quiet location,
Anmeldt 18 marts 2015
8,3
Fantastisk
Kong fra Malaysia
Familie med små børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i december 2014
Fun fill with good food.”
Spacious, near to beaches & restaurant.
Great!
Anmeldt 23 december 2014
8,0
Fantastisk
Hon fra Hongkong
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 3 nætter i december 2014
Good for a gourp visit”
Clean, tidy and quiet
Good for group meeting at the sitting room. Poor Wifi connection. Must rent a car otherwise, call taxi is a must from Villa
Anmeldt 16 december 2014
8,7
Fantastisk
Tey fra Malaysia
Gruppe
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i oktober 2014
Good. Recommend.”
good to stay. recommend.
Anmeldt 26 oktober 2014
8,0
Fantastisk
Tee fra Malaysia
Familie med små børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i september 2014
Clean and new bungalow, suitable for big family”
There are 2 washing machines and 1 dryer which is very useful. There are DVD players, basic cooking utensils, plates, spoon and wine glasses too! Perfect for a family holiday.
It was great as the rooms are clean and looks new. There's one kids room with 3 single beds which is perfect! Some of the rooms has a hair dryer as well.
Anmeldt 21 september 2014
10,0
Fremragende
SHIAU fra Hongkong
Familie med store børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 3 nætter i juli 2016
超级棒!!”
别墅的地点非常靠近海边,景色迷人,环境清幽。别墅管理员态度非常好,而且非常细心。我们还未到的前几天已经开始联系我们,务必为我们提供最贴心的服务。别墅内部设施齐全,空间非常充足。我们一共10个大人和3个小朋友,但是一点也不会觉得局促。除了基本的设施,还有洗衣机和煮食的设备,甚至还准备了洗衣粉,非常贴心。感谢别墅提供的住宿体验,让我们留下非常美好的回忆。
Anmeldt 25 juli 2016
6,8
Godt
Lee fra Kina
Familie med små børn
Villa med 6 soveværelser
Boede 2 nætter i august 2017
大型家庭之選,一定要自駕或包車!”
附近沒有吃早餐的
Anmeldt 29 august 2017