2015

Avista Hideaway Phuket Patong MGallery by Sofitel

Har du et spørgsmål angående Avista Hideaway Phuket Patong MGallery by Sofitel?
Fantastisk8,6
Baseret på2053anmeldelser
Avista Hideaway Phuket Patong MGallery by Sofitel
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Se alle 43 billeder
7,6 Rigtig god placering
Se på kort
7,6Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • boblebad

  • sauna

  • damprum

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Har du et spørgsmål angående Avista Hideaway Phuket Patong MGallery by Sofitel?

Afstande og vigtige steder

  • Nærliggende lufthavne
    • 25 km
    • Phuket Internationale Lufthavn (HKT)
    • 81 km
    • Krabi Internationale Lufthavn (KBV)
  • Bus- og togstationer
    • 14 km
    • Phuket Busterminal 2
  • Hospitaler og klinikker
    • 3,1 km
    • Ujjain
  • Apoteker
    • 1,8 km
    • Bangla Pharmacy
  • Dagligvarebutikker
    • 2 km
    • Family Mart
  • Hævning af kontanter
    • på stedet

Mere om Avista Hideaway Phuket Patong MGallery by Sofitel

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (2053)
Booking.com Anmeldelser (615)

5,2

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 9,1
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,2
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad og drikke 8,2
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,0
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad og drikke 8,4
  • Hotellets stand/rengøring 9,1
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,2
  • Service 9,0
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad og drikke 8,3
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 7,9
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,3
  • Service 9,3
  • Værdi for pengene 8,9
  • Mad og drikke 8,5
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,0
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad og drikke 7,9
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,9
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad og drikke 7,9
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,7
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,1
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad og drikke 8,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • 简体中文
  • 繁體中文 (香港)
  • ภาษาไทย
  • 한국어
  • 日本語
  • 繁體中文 (台灣)
  • Deutsch
  • Français
  • Русский
  • العربية
  • Español
  • עברית
  • Norsk
  • Svenska
  • Nederlands
  • Bahasa Indonesia
  • Tiếng Việt
  • Język polski
  • Suomi
  • Dansk
  • Português (PT)
  • Italiano
  • Bahasa Malaysia
  • Latviešu
  • Ελληνικά
  • Hrvatski
  • Eesti
mere mindre

Værelsestype
  • Gæsteværelse
  • Gæsteværelse
  • Superior- værelse med 2 dobbeltseng
  • Executive 1 King
  • Superior-værelse, med 1 kingsize seng
  • Executiv-suite med King Size-seng
  • Jacuzzi-suite
  • Deluxe King med adgang til pool
mere mindre

Sortér efter
Viser 2033 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

8,7
Dorte fra Danmark
Par
Boede 5 nætter i januar 2014
Dejlig afslappende ophold.”
Velholdt, venlig personale, god mad.
Vi havde suite med privat pool, desværre havde vi nederste suite så vi fik ikke solen ind til os. Hotellets personale er meget hjælpsomme og venlige. Hotellet er nyt og ligger på en skråning, så ikke et sted for dårlig gående selvom man kan ringe efter transport. Der var gratis drinks mellem 18 - 20 hver dag i baren samt en gang gratis massage. Deres restaurant på toppen er fantastisk, den skal man prøve. Hver dag var der fri transport flere gange til stranden samt Patong. Helst sikkert et dejligt sted at opholde sig, men nok en anelse for dyrt i forhold til det man får.
Anmeldt 26 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
Zsa fra Malaysia
Par
Superior-værelse, med 1 kingsize seng
Boede 3 nætter i maj 2017
The luxury in Patong Phuket”
if you would like a luxury living within reach to Patong Beach, this is where you should go. I was on honeymoon with my husband, and we would like to find a place where we can get privacy and at the same time nearer to night life (Bangla Road). Once we reach here, we fell in love with the design and interior of Avista. The welcome drink, the staff (especially Yaan) all are 5 star ranking. Yaan make sure we settle with the room we were satisfied. the hotel also provide free shuttle to Patong Beach. everyone was very helpful. on the last day, my husband has a bad stomachache and vomiting (eating outside) and we seek help from the staff during breakfast (i forgot her name) but she assisted us in a professional way. things u should look out if stays here: -dont skip the breakfast (so damn good!) plus the view ..major love! - enjoy the adult pool, so private and quiet -go to the spa (reasonable price when promotion!) definately a come back!
Anmeldt 19 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
Patrick fra USA
Par
Jacuzzi-suite
Boede 4 nætter i maj 2017
Rigtig godt”
The staff was great and the hotel was very clean. Our problem is with corporate. We contacted the hotel 2 days prior to our arrival and requested to adjust our reservations. We simply requested to check in a day or two later. We made this request via the internet. We never heard from anyone until the day were expected to arrive. At that time we were told that unfortunately the room reservations were non-refundable and that if we didn't show up as scheduled, we would forfeit the room and be charged for the total reservation. Not very accommodating or understanding. So we managed to make it, by the originally scheduled check in. A couple days later, we had housekeeping do a load of laundry for us. One load. When we got the laundry back, we received a bill for approximately $85-$90 US. I could of washed and dried each item separately and not spent half that much. That was absolutely insulting and to make matters worse, the hotel was promoting two items free a day and did not even take that off our bill. The staff and facilities were top notch, but would not be able to recommend your hotel after our experience.
Anmeldt 16 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
Hardave fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse, med 1 kingsize seng
Boede 1 nat i maj 2017
Great Hideaway!”
Beautiful resort that's super huge! Need buggy to move about the resort. The pool and facilities were fantastic. Room was big and super comfortable. Breakfast was a bit of a letdown
Anmeldt 13 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,2
Lam fra Hongkong
Rejsende alene
Superior-værelse, med 1 kingsize seng
Boede 1 nat i maj 2017
Excellent!!!”
I was glad to have free upgrade to Pool Villa. The hotel's environment & service from bell staff to all staff at the reception counter are very very nice but it is quite difficult to locate the hotel even I have used GPS to search. The taste of set dinner was fresh & the restaurant manager was patient to give me recommendation. Excellent! I will come back again to stay for a long time.
Anmeldt 06 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
daniel fra USA
Par
Deluxe King med adgang til pool
Boede 3 nætter i april 2017
Amazing!!!!”
This resort was everything I expected and more... Worried myself crazy before booking but glad I chose to stay here..
Anmeldt 05 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
HEW fra Malaysia
Par
Superior-værelse, med 1 kingsize seng
Boede 1 nat i januar 2017
Rigtig godt”
Nice room but location is abit off, lucky there is a shuttle service if not will be inconvenient
Anmeldt 17 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
Yong fra Malaysia
Par
Boede 2 nætter i maj 2016
Over all good”
the shuttle to patong beach was good enough, but if you are a night party type the you need to take a cab back to hotel. Over all it is excellent
Anmeldt 16 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,4
John fra Singapore
Familie med små børn
Superior-værelse, med 1 kingsize seng
Boede 1 nat i april 2017
Good service but non air con shuttle bus service not for family with kids”
Nice food and service from staff . Nice lobby view of the Andaman Sea. Location is not near any restaurants or mini mart, need 10-15 mins ride to Patong beach Terrible experience with in house shuttle bus services !! We seat once in the non air con songteaw (shuttle bus) with my 2 years old toddler and my wife. The experience was really awful, it was sardine packed with guests and super hot and humid. Worst of all, i am sitting at the edge of the bus with facing the entrance of the bus with no door at all! Hazardous! We took cabs to and fro down town subsequently. I hope Avista being a 5 stars hotel could improve its shuttle bus service to a proper air conditioned mini bus instead. We stayed 3 nights at Pullman hotel and was fetch around comfortably by air conditioned mini bus.
Anmeldt 12 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,4
QIN fra Kina
Par
Superior-værelse, med 1 kingsize seng
Boede 1 nat i april 2017
quite hillside at Patong, great sea view”
Overall good, but the reviews on web has taken my expectation to a high level, so I have to say overall it didn't meet the expectation. There's a construction going on which can be seen at very corner of the hotel, and the sea view was affected. Food was just normal standard, hardly see a prize winning level. It's high season so I'd call it OK for cost effectiveness.
Anmeldt 09 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |



1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
null reserveret 0 timer, 0 minutter siden
<Forrige
Maj 2017
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Næste>
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930