Reservér nu: Ayer Keroh Country Resort

Ayer Keroh Country Resort Anmeldelser

Godt
Baseret på 76 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,6

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (76)
6,6
Godt
Baseret på 76 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,3
Faciliteter6,0
Beliggenhed7,2
Service6,7
Værdi for pengene6,6
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
Sortér efter
Viser 35 verificerede gæsteanmeldelser
6,4
Godt
Muhammad fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i oktober 2016
Just nice”
Maintainance improved
Anmeldt 13 oktober 2016
6,8
Godt
MOHD fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i september 2016
Resort is too old. Need major improvement”
Location is superb, nearby zoo and mini malaysia. Easy access, no traffic. Breakfast is lousy. Only 1 main course available, either nasi, mee or bihun. Room is very spacious although all furniture looks very old. I think this hotel is only worth for money if it is priced no more than RM150 per nite for standard room.
Anmeldt 19 september 2016
5,6
MD fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i august 2016
.”
.
Anmeldt 31 august 2016
2,0
Syed fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i august 2016
Maybe i book the wrong hotel. No comment”
No comment
Anmeldt 22 august 2016
10,0
Fremragende
Iliyas fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i august 2016
Value for money”
Value for money
Anmeldt 07 august 2016
10,0
Fremragende
Iliyas fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
Convenient and cozy”
Convenient location, not too far from Ayer Keroh toll, before the traffic jam to Melaka. The rooms are cozy and nice. The overall resort is nice with a lot of trees. I will definitely stay here again with my family.
Anmeldt 21 juli 2016
4,4
Irwan fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i december 2017
Tempat rehat”
sesuai untuk berehat, jauh sikit dari bandar,
Anmeldt 25 december 2017
7,2
Rigtig godt
SHAMSUL fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i december 2017
Bilik selesa. Sunyi. Ada zoo (monyet), Kolam tidak berapa selesa (terlalu dalam), siaran TV x jelas”
Servis agak lewat. Tiada peti ais. Siaran tv x jelas. Byk monyet liar. Bilik selesa. Mknan best.
Anmeldt 22 december 2017
8,0
Fantastisk
Zaide fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i december 2017
Menarik dan santai”
Kelebihannya dekat dgn kws yg menarik...chalet ni agak lama perlu di ubah suai ikut keadaan zaman sekarang
Anmeldt 22 december 2017
5,6
Nor fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i oktober 2017
Just OK.”
Bilik agak kurang menarik dan seperti kurang dibuat maintanence. Makanan pagi yang disediakan tidak banyak pilihan dan rasa kurang menarik.
Anmeldt 01 november 2017
5,6
NOOR fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i september 2016
Over gennemsnittet”
Kolam mandi sangat dalam tapi tiada life guard.
Anmeldt 11 august 2017
7,6
Rigtig godt
JAZLAN fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2017
makanan”
perlu pertingkatan kualiti standard pemakanan setaraf dengan hotel2 @resort yang lain.sarapan seperti makan di warong tepi jalan.sekian terima kasih.
Anmeldt 08 august 2017
6,4
Godt
Nor fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i oktober 2016
Boleh la”
Nampak usang sikit hotel ni..tp still ok..xde masalah
Anmeldt 13 april 2017
8,4
Fantastisk
Siti fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i september 2016
Layanan mesra dan ada kemudahan yang lengkap.”
Harga yang berpatutan dan mudah dikunjungi.
Anmeldt 03 oktober 2016
6,8
Godt
nurasikin fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i marts 2018
Godt”
keseluruhan adalah baik tetapi banyak perlu ditambahbaikan untuk keselesaan tetamu dari segi fasiliti bilik dan sarapan.
Anmeldt 05 april 2018