Dejligt 6,9
baseret på 147 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 147 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 5,4
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Diana fra Australien
Familie med små børn
Deluxe-bungalow med tæt på pool
Boede 2 nætter i oktober 2015
good value for money
price, the staff
everything was good, except there is no dressing mirror in the bedroom and the AC was not cold enough (may because the weather outside was too hot)
Anmeldt 13 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nithin fra Singapore
Par
Deluxe-bungalow med tæt på pool
Boede 3 nætter i september 2015
Not a proper hotel
Access to Jimbaran beach and Uluwatu
Stay was not great as expected from such kind of hotels. However this is not a full-fledged functioning hotel, nor it is a 3-star hotel. Service or reception literally doesn't exist.
Anmeldt 01 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ong fra Singapore
Par
Villa med 1 soveværelse og egen pool
Boede 6 nætter i september 2015
very friendly staff
staff, atmosphere, affordable
Very pleasant and nice. Very nice and helpful staff
Anmeldt 27 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hiro fra Japan
Par
Villa med 1 soveværelse og egen pool
Boede 2 nætter i august 2015
Great place
Great service, great place
Anmeldt 15 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

suci fra Indonesien
Par
Villa med 1 soveværelse og egen pool
Boede 4 nætter i august 2015
Bad place!
Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran
The bathroom is dirty, far away from everything, its in the middle of nowhere, the water is so low for showering, the wifi is really bad! So regret to stay at this place! Don't stay here! It's really bad place to stay
Anmeldt 12 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Scott fra Australien
Rejsende alene
Deluxe-bungalow med tæt på pool
Boede 2 nætter i juli 2015
Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran
Filthy. Can't swim in the pool. Monkey is kept on a chain.
Anmeldt 01 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

embun fra Indonesien
Par
Villa med 1 soveværelse og egen pool
Boede 2 nætter i februar 2015
Good villa
Clean cheap cute
So far so good.
Anmeldt 22 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MARDIANA fra Indonesien
Familie med små børn
Villa med 1 soveværelse og egen pool
Boede 1 nat i juli 2015
i'm very disappointed
bali elephants boutique villa jimbaran
one night
Anmeldt 21 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

William fra Frankrig
Par
Villa med 1 soveværelse og egen pool
Boede 3 nætter i maj 2015
Unrepresentative, disappointing, a shame
Nice concept
If you think this is the perfect place for romantic holidays with your partner, then you can forget about it. It's not even a deception, I can start from the beginning,The bathroom is outside of the room, quite clean, even toilet paper is almost finish ... What is that. The swimming pool was not even clean when arriving. And the room, nothing special ... Even the towels are still in the cupboard. I was expecting a small decoration with those ones. To finish, the doors are locked with bike lockers. Can you imagine the pain in the ass everytime you have to look at the paper for the password. Oh yeah, by the way, on 3 days of stay, even if we leaved the hotel after 2 days, we had one breakfast, the omelette was not even cooked in one dish. In the end, this hotel ruined our good moment with my girlfriend in Bali. I was so sorry for her. We were even afraid to come back there everytime. To resume, the rate of this hotel can only be very poor. I have been travelling in Bali already 4 times so i know some places. This hotel is like just homestay. Which is good, i like it ... But not at this price, 150AU$. This place should be 30AU$ maximum, n no more. That's why it's a shame to see that on Agoda. This place as potential, but the owners have no ideas how to manage it, n gain quality. So people, better you avoid this place if you want to spend happy holidays.
Anmeldt 17 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

David fra Australien
Par
Villa med 1 soveværelse og egen pool
Boede 3 nætter i april 2015
staff are nice
pool is nice
Friendly staff. We were moved to a different villa after a cpl of days. Very remote both of them. If you don't have transportation you're gonna be hungry. And when you get a moped to look around the police were all over me every day. They run after you wanting money for who knows what. I won't be back
Anmeldt 24 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: