Se alle 2.549 ejendomme i Chiang Mai.

Ban Sabai Village Resort & Spa

Vil du vide mere om Ban Sabai Village Resort & Spa?
Rigtig godt7,9
Baseret på 157 anmeldelser
Ban Sabai Village Resort & Spa
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
swimmingpool [udendørs]
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
fitnesscenter
Se flere billeder
6,8 Placeringsbedømmelse
Se kort
Se alle 62 billeder
6,8Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • boblebad

  • sauna

  • damprum

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Lanna villa med spa og boblebad (Lanna Jacuzzi Spa Villa)
...
  • Udsigt: Park
  • 80 m²
  • 1 queen-size seng og 1 king...
Indtast datoer for at se priser
Lanna
...
  • Udsigt: Have
  • 32 m²
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Junior-suite med boblebad (Jacuzzi Junior Suite)
...
  • Udsigt: Park
  • 45 m²
  • 2 enkeltsenge og 1 king-siz...
Indtast datoer for at se priser
Villa med 2 soveværelser og med morgenmad (2 Bedroom Villa With Breakfast)
...
  • Udsigt: Have
  • 250 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Lanna Double Room - Special Offer
...
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Ban Sabai Village Resort & Spa?

Afstande og vigtige steder

Nærliggende lufthavne
  • 8 km
  • Chiang Mai International Lufthavn (CNX)
  • 81 km
  • Lampang Lufthavn (LPT)
Offentlig transport
  • 5 km
  • Chiang Mai Station
Hospitaler og klinikker
  • 1,4 km
  • Chiangmai Ram 2 Hospital
Apoteker
  • 1,3 km
  • Pharmacy
Dagligvarebutikker
  • 1,4 km
  • 7 Eleven
Pengeautomater
  • 800 m
  • ATM

Mere om Ban Sabai Village Resort & Spa

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (157)
Booking.com Anmeldelser (90)

5,4

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 6,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,5
  • Service 8,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad og drikke 7,6
Fantastisk
  • Hotellets stand/rengøring 9,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,0
  • Service 9,5
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad og drikke 7,5
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 6,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,5
  • Service 8,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad og drikke 7,8
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 6,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,8
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad og drikke 7,4
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 6,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,3
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 7,3
  • Mad og drikke 7,1
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Beliggenhed 6,9
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,4
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad og drikke 7,7
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Beliggenhed 6,2
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,3
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad og drikke 6,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • Français
  • ภาษาไทย
  • Deutsch
  • 简体中文
  • 日本語
  • Español
  • Nederlands
  • 繁體中文 (台灣)
  • 繁體中文 (香港)
  • Русский
  • Dansk
  • Svenska
  • Italiano
mere mindre

Værelsestype
  • Junior-suite med boblebad
  • Lanna
  • Lanna villa med spa og boblebad

Sortér efter
Viser 153 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

8,0
Tanya fra Danmark
Familie med små børn
Lanna villa med spa og boblebad
Boede 8 nætter i juli 2012
Skønt hotel, men lidt uden for byen”
Utrolig søde og smilende betjening
Et godt sted at bo, hvis man er på ferie for at slappe af. Hotellet ligger lidt ude for selve byen i en lille oase. Personalet er meget behjælpelig med at arrange ture, men pas på " joined tours" Det er ofte turist fælder, brug penge på en "private tour", det er ofte penge værd. Priserne på hotellet er relativ høje, så ønsker man noget at spise eller massage er det bedst inde i selve Chiang Mai. Morgenmaden er fint og udvalget stort.
Anmeldt 17 juli 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
monthatip fra Thailand
Par
Lanna
Boede 1 nat i april 2017
Lovely atmosphere with a truly amazing thailand styles!”
Amazing atmosphere and A+ stuff services! The toilet in d bottom room r quite old /smelly of #2. The food wasn't quite right for its price! Kept wondering why a 4 stars resort breaky is extra 250b/head & doesn't look as charming , it's cheaper & better to order a dinner menu for a breaky& then didn't even get any discount for a foreign object in d dish! If u don't mind park yr car on d tiny heated rd outside d resort then there's a bus service to town. Overall it s still worthed a visit esp in low season when d price is almost half off.
Anmeldt 14 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
4,0
Ottavio fra Canada
Par
Lanna villa med spa og boblebad
Boede 2 nætter i januar 2017
Owner are rude and cheap and treat staff like slave's. Pool dirty and grounds filthy. ”
Jacuzzi tubs are old and dirty from owner not provide any additional products for staff. If you want diaria please eat the food. Breakfast is a joke and not fresh. The staff tried the best however the owners are treating them like human people. Please never book this hotel you will be disappointed. I checked out after 2 days.
Anmeldt 28 januar 2017
Thank you for your comments however they are based on your own imagination. We moved you after first night to another room, which you more liked. When we visited you at your room, you asked me to sit down and my staff suposed to stay, which i refused and let the staff sit and listening to your behavour and tone. Can not realy understand what kind of experiance you hat how I treate my staff in any bad manner? You orderd lat lunch a lot, breakfast very much but you hardly touched anything.... You told Agoda that you have urgent to check out in the evening, some how untile next day you did not checked out until 3pm and we had to deal with your behavour and had several calls with Agoda Customerservice about you.
Besvaret 28 februar 2017
Vis mere
Ban Sabai Village Resort & Spa
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,8
TING fra Hongkong
Rejsende alene
Lanna
Boede 5 nætter i maj 2016
Good value but far from city centre”
Honestly speaking, the actual distance is not too far but for people in Chiangmai mail they think it is "very far" and no taxi driver would like to go. So it is better you ride the bicycle to explore around by yourself. And there are tons of insects in the room, so make sure you are prepared for this
Anmeldt 08 oktober 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,8
Barry fra Filippinerne
Familie med små børn
Lanna villa med spa og boblebad
Boede 4 nætter i marts 2016
Great Ambience”
Excellent setting, good location, fantastic food!
Anmeldt 29 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,2
Kimberly fra USA
Par
Lanna
Boede 1 nat i august 2016
Great get away”
We went to celebrate my husband's birthday and had a wonderful stay. Great room with tub and comfortable bed. Quiet surroundings, fantastic lunch and really special candle light dinner for 2. We took advantage of the herbal steam and felt fantastic after.
Anmeldt 28 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,4
sonam fra Indien
Par
Lanna villa med spa og boblebad
Boede 1 nat i juli 2016
Good break from the hustle and bustle ”
Had booked 1 night there as we wanted to stay away from the main city...it was a well made lovely hotel/ resort which is about 20 minutes from the old Chaing Mai..the manager in the property could speak English so it was a plus point..the rooms with the open toilet was lovely..the 360• view of the pool was good but your privacy gets compromised..over all a lovely property with lovely owner..the lady owner served food for us at their dining/restaurant..loved that about the property..big kudos to that..would have loved to spend more nights but we're running short of time.
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,3
Russell fra Canada
Par
Lanna
Boede 1 nat i februar 2016
Wonderful resort, best in Chiang Mai ”
Great staff, free shuttle, breakfast
We stayed here two separate times, we loved it so much! The first time we stayed, we arrived a day after our booking accidentally, but we were able to stay anyways. We took the free shuttle into town in the evenings, and ate breakfast at the hotel (it's amazing!) Being out of Chiang Mai was very nice and quiet, but the only downfall was the amount we had to tuk tuk back and forth from town during the day. The rooms were beautiful and the staff were very friendly... I would recommend to anyone, and we hope we'll be back one day!
Anmeldt 08 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Umesh fra Australien
Par
Lanna
Boede 1 nat i februar 2016
Staff was just very excellent, beyond words. ”
Staff- like home folks, so kind and genuinely wonderful.
Excellent, even after I left the hotel, the staff, and specially Mr Patt at the front reception helped us very much with organising rest of our stay. I genuinely rate staff in this hotel to be beyond words, much higher than any five star. Dr P Umesh A Perera- Australia
Anmeldt 09 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,8
G. fra USA
Rejsende alene
Lanna
Boede 1 nat i januar 2016
Sabai, Sabai Village”
an quiet oasis in the midst of Chiang Mai with very nice staff, good service and fairly easy to get around.
Anmeldt 01 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Næste>
September 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930