Rigtig godt 7,9
baseret på 594 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 593 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,1
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Chong fra Malaysia
Familie med små børn
Mainhouse Deluxe King
Boede 2 nætter i oktober 2013
Great Hotel, Value for Money
Clean, Value for Money, Nice Garden
The hotel is with very comfort and relax environment. It has well maintained garden and countryside home stay feel. We stayed in this hotel for 2 nights and moved to a higher grade (5 stars) hotel in Kuching town on third day. Feel regret to do so, as my wife and kids like Bagasa environment by a lot.
Anmeldt 23 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SITI fra Malaysia
Familie med små børn
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 1 nat i oktober 2013
The right choice for a city retreat
Privacy, comfy and value for money
It was splendid..tho it's in the city...you will feel that you are somewhere away and secluded...
Anmeldt 23 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sarfiza fra Malaysia
Par
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 1 nat i oktober 2013
suitable to those who dream of privacy
cozy,privacy,comfortable
never been this satisfied.i will return for another weekend soon.
Anmeldt 23 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chuah fra Malaysia
Gruppe
Verandah tredobbelt - Børn ikke tilladt
Boede 1 nat i oktober 2013
good , relax , peaceful
nature , relax , nice deco
very relax and peaceful.Only diffucuity if stay at the 2nd floor need to carry the luggage with the staircase withour lift .Even if raining sure get wet from lobby to the room....
Anmeldt 21 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

serena fra Malaysia
Familie med store børn
Familie - forbundede værelser
Boede 2 nætter i oktober 2013
Very enjoyable and nice to come again .
good location , nice room, delicious food
I will recomend to my friends about this hotel. If I will come again to Sarawak, I am sure I will be stay back again in this hotel.
Anmeldt 16 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bronwyn fra Australien
Rejsende alene
Mainhouse Deluxe King
Boede 3 nætter i oktober 2013
Perfect for work,play or rest.
Friendly staff, colonial style, restful.
I really enjoyed this hotel. Breakfast was quite adequate & it's a good sign when people from outside come to the hotel restaurant to eat. Nice pool, high ceilings in the rooms & a chance to play at being the White Ranee of Sarawak. Taxis to & from hotel to city only RM12-15.
Anmeldt 12 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Malaysia
Familie med små børn
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 4 nætter i oktober 2013
Superb hotel in a garden setting
Good swimming pool, large rooms, comftorble beds
It was very nice because there was a nice swimming pool, good dining, comfortable beds, big rooms, a bar and good service.
Anmeldt 11 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Keng fra Malaysia
Par
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 2 nætter i oktober 2013
comfortable and convenient
greeneries, bars and shower
Great experience with its open shower and quiet environment
Anmeldt 09 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zhitong fra Kina
Par
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 1 nat i oktober 2013
far away to city
clean pool, making friend with western people
expensive meal, poor service, not recommand for other people
Anmeldt 07 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pang fra Malaysia
Familie med små børn
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 2 nætter i januar 2013
Cozy, Enjoyed the stay.
Large Room, Breakfast, Nice Environment
We had a great stay at this hotel, breakfast was nice, rooms were big, the kids loved it.
Anmeldt 02 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: