Rigtig godt 7,9
baseret på 596 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 596 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Luciano fra Australien
Par
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 8 nætter i maj 2013
Great location
staff very helpful, free shuttle to town
Very good, free shuttle to the town centre. Brendan is very informative and shuttle bus driver John very helpful.
Anmeldt 23 juni 2013

Maria fra Malaysia
Par
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 2 nætter i juni 2013
Comfortable and convenient for backpackers
Very reasonably priced, impressive atmosphere
Great experience. The hotel design provides a wonderful and relaxing atmosphere. A nice change from the standard hotel stay. Good stay for the price.
Anmeldt 23 juni 2013

Adrian fra Malaysia
Familie med store børn
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 3 nætter i juni 2013
Good Value and Nice Environment
Value for money, great food, nice bar and good location
Anmeldt 21 juni 2013

Joseph fra Malaysia
Par
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 1 nat i december 2012
relaxing
realx , easy , nature
room a bit smelly but overall satisfied
Anmeldt 18 juni 2013

Maureen fra Holland
Familie med store børn
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 4 nætter i juni 2013
Nice hotel with lots of green, lovely pace to eat.
Pool, nice reception, flowers and greenplants
Nice stay, need always taxi for citycenter, Nice decoration with all the flowers
Anmeldt 13 juni 2013

Kylie fra USA
Familie med små børn
Familie - forbundede værelser
Boede 3 nætter i juni 2013
loved our stay at Basaga
pretty grounds, nice little pool, great staff
The grounds, pool and restaurant are what make Basaga. And the price. The rooms themselves are are basic, but always clean. The interconnecting family rooms is totally a deal for our family. You can't really walk anywhere from the hotel. You'll need a taxi or to rent something to get around town.
Anmeldt 11 juni 2013

Kylie fra USA
Familie med små børn
Familie - forbundede værelser
Boede 3 nætter i juni 2013
great little hotel worth the money
really nice setting, good price, decent breakfast
We've stayed many times at Basaga and will continue to go back. The interconnecting rooms are great for our family of 4 (2 small children). The little pool and grounds are beautiful. And Basaga happens to have some of the better western food in Kuching (which is lacking).
Anmeldt 11 juni 2013

Inna fra Rusland
Par
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 2 nætter i juni 2012
Nice hotel for short visits to Kuching
good restaurant, friendly staff
Anmeldt 07 juni 2013

barbara fra Australien
Gruppe
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 5 nætter i maj 2013
fantastic very friendly and helpful staff
staff beautiful gardens good bar
The staff were amazingly helpful and friendly. The rooms were beautiful. Great pool area relaxing
Anmeldt 07 juni 2013

Wong fra Malaysia
Par
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 3 nætter i juni 2013
Comfortable room but not use to open toilet
Quiet, clean, beautiful garden
Overall is good, except no TV in the room, and slow room service
Anmeldt 07 juni 2013


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: