Rigtig godt 7,9
baseret på 596 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 596 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Saija fra Finland
Rejsende alene
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 6 nætter i marts 2013
Comfortable stay
pool, restaurant and staff
It is a nice place to enjoy sun at the pool and do some daytrips to downtown or the national parks around Kuching. Staff is really nice and helpful.
Anmeldt 14 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 1 nat i august 2012
Great fun,fun,fun
Clean, Quiet, and cozy
Anmeldt 14 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

azura fra Malaysia
Familie med små børn
Verandah tredobbelt - Børn ikke tilladt
Boede 1 nat i marts 2013
comfortable and relaxing hotel
large bed, friendly staff, great breakfast
Anmeldt 05 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Keith fra Storbritannien
Par
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 2 nætter i marts 2013
Felt completely chilled
room was excelletn, friendly staff. relaxed atmosphere
Anmeldt 04 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rabaah fra Malaysia
Par
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 3 nætter i marts 2013
amazing...
staff,location and environment was awesome...
fast,easy,simple and great experience with the staff there..thanks a lot to Brandon :)
Anmeldt 29 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ralph fra Storbritannien
Familie med små børn
Suite
Boede 3 nætter i marts 2013
Room a little musty. Taxi needed to town
Garden, pool and relaxing bar area
It was a lovely garden setting and the suite was a good size, right by the pool. The shower was basic and the room did have a slight smell. All in all, a good stay but the orangutang tour price was more than a taxi.
Anmeldt 26 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siew fra Malaysia
Par
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 1 nat i marts 2013
Great Hotel
Big rooms, historic house, and outdoor swimming pool
This is a budget hotel, but a very good one. Large room, double bed, windows overlooking the courtyard. towels and 2 bottles of water per day are provided. breakfast is provided, but not really nice.
Anmeldt 20 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

colin fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 2 nætter i marts 2013
there is a nice feel to this hotel truly asia
the atmosphere is very good as well as the restaurant and bar area
i enjoyed my stay at Basaga they advertise three stars which they are but they go beyond that with nice staff and good bar staff,the place has a proper asian feel to it with the gardens and wooden floors and beams,it just has a good safe atmosphere for a very good price.
Anmeldt 20 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juhyeon fra Sydkorea
Familie med små børn
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 2 nætter i marts 2013
Comfortable bed in a natural surrounding
Reasonable price, good location and beautiful surroundings.
Anmeldt 13 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ilya fra USA
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 2 nætter i februar 2013
Lovely hotel
Best feature of the hotel
Very nice hotel with pool, restourant, tour desk. Room is big, second level has chair outside room. I left my staff in hotel with 3 days when spend time in Bako NP. Hotel has loundry service.
Anmeldt 10 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: