Rigtig godt 7,9
baseret på 593 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 593 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Anna-Christina fra Storbritannien
Rejsende alene
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 1 nat i september 2014
Pleasant hotel with homely atmosphere
atmosphere, value for money, beautiful surroundings
A very pleasant stay with polite staff willing to help with queries. Surroundings of hotel were beautiful and well maintained. Rooms were clean and pleasant. Would recommend this to solo traveller / groups alike.
Anmeldt 22 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GAO fra Kina
Familie med små børn
Verandah tredobbelt - Børn ikke tilladt
Boede 3 nætter i november 2013
comfort hotel to stay
very good and convenient hotel to stay
Anmeldt 20 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shamundiswari fra Singapore
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 5 nætter i december 2013
Tranquil oasis in the city
Staff, Food and charming ambiance
This was my third time staying at Basaga and apart from one issue, it was great stay. Staff were great, especially with suggestions on what to do in the city. Food was really fresh and good, although I would like to see more local Sarawak dishes in the menu. My only concern was mozzies or some sort of insect in my room as I was badly bitten on both legs during my 3 day stay. (Was on antibiotic meds for 2 weeks to reduce the swelled bites on my legs.) My stay was during the rainy season before Christmas last year and it could possibly have been an allergic reaction to mozzies. Otherwise courtyard room was pleasant and visibly clean. Visitors who're light sleepers may want to note - walls are thin and floorboards wooden, so you can hear neighbouring guests. Other than that, I had a great time in Kuching.
Anmeldt 13 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

REBECCA fra Malaysia
Par
Mainhouse Deluxe King
Boede 1 nat i oktober 2014
A Perfect Getaway
Peaceful. Beautiful greenery. The surrounding.
I went there for a quick getaway twice and I was truly satisfied with the friendly staffs, the comfy room and most of all, the serene and peaceful surrounding. Totally going to be my playground after this!
Anmeldt 08 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ferdolin fra Malaysia
Gruppe
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 1 nat i juni 2014
Not worth the price paid
Unique deco, almost nature-like settings, vintage buildings
Nothing to shout about. The Verandah Room bathroom door almost collapsed. Breakfast was scarce.
Anmeldt 06 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ferdolin fra Malaysia
Gruppe
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 1 nat i juni 2014
Below expectation
Unique Courtyard Room with outdoor shower, a bit on the nature-style stay, and away from hustle-bustle of traffic
Courtyard Room have strong dampness smell, TV rack is provided but no TV, Swimming pool under maintenance, breakfast not many choices.
Anmeldt 06 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CYNTHIA fra Malaysia
Par
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 1 nat i september 2014
Best place to stay
quiet , fresh, worth for the money
its was the best place i ever been i kuching...its really make my holiday perfect...
Anmeldt 24 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eka fra Malaysia
Forretningsrejsende
Mainhouse Deluxe King
Boede 4 nætter i april 2014
good ambience
peaceful
its was good
Anmeldt 22 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MOHAMAD fra Malaysia
Rejsende alene
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 3 nætter i august 2014
An oasis in the centre of a city.
Location, landscape, secluded.
A quick hideout from the hustle bustle of a city, yet very close to anything a city can offer.
Anmeldt 02 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Choong fra Malaysia
Gruppe
Mainhouse Deluxe King
Boede 3 nætter i august 2014
Basaga
Colonial feel
Anmeldt 28 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: