Rigtig godt 7,9
baseret på 594 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 594 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Yuquan fra Kina
Rejsende alene
Mainhouse Deluxe King
Boede 1 nat i april 2016
very nice stay
it 's a very nice stay for 2 nights. staff is very friendly. the hotel is quiet and clean. I like it.
Anmeldt 26 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Malaysia
Par
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 1 nat i august 2016
Over rated
Nothing special, need more maintenance perhaps, you will listen some sound occur on the floor when you walking on it. But the room was big.
Anmeldt 25 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Angela fra Australien
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 10 nætter i maj 2016
Definitely recommend
Loved staying there. Like a holiday resort with the personal touch. Staff fantastic and food delicious and very generous serves. Ended up staying again for a few days on my way back home through Malaysia.
Anmeldt 18 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ALBERT fra Malaysia
Par
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 1 nat i juli 2016
Strategic location - resort environment in the center of town
If you are looking for a resort environment n unique staying feeling,basaga definitely is the one. It is totally different style compare to others. Relax n chill!
Anmeldt 08 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

caroline fra Malaysia
Par
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 2 nætter i juni 2016
Quiet place.
The first impression was good. It's a beautifully set at an old bungalow. We stayed at the room facing the hill. Room had pungent mushy smell that can be disturbing at times. Guess it was from previous flood?also visible water damage on the wall. The cleaner entered our room without knocking or prior permission. She simply used her own master key to open the door!! It was on our last day at 10am. .check out time was noon. Her excuse was that she thought we already checked out...sighhhh
Anmeldt 28 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kueh fra Malaysia
Rejsende alene
Mainhouse Deluxe King
Boede 2 nætter i april 2016
Value for Money
Very Good staying experience with friendly staff and clean environment. Location is very convenient to town and airport. Value for money.
Anmeldt 19 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rishenda fra Australien
Par
Verandah Deluxe - Børn ikke tilladt
Boede 5 nætter i maj 2016
We loved our stay here!
The rooms are lovely and big. We stayed for 5 nights and the staff were amazing in assisting us with tours and car hire. Food at the restaurant was amazing and service is excellent. I would definitely stay here again!
Anmeldt 10 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ruby fra Malaysia
Par
Familie - forbundede værelser
Boede 2 nætter i juni 2016
Beautiful place with helpful staff. I left my ring
Perfect place for those who look for relaxing.
Anmeldt 08 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Seng fra Malaysia
Par
Courtyard queen-værelse med bruser
Boede 2 nætter i maj 2016
A hidden gem 💎
1. The tropical garden provided a shelter from the hustle and bustle of Kuching town. 2. The design of the property accorded plenty of privacy. 3. Comfort is the central theme of the property. 4. Breakfast selection was decent. 5. A suggestion to the management to provide electronic mosquito repellent. 6. Wifi in the room was a tad disappointing as the property was in the midst of upgrading the Internet connection. 7. Dinner at The Restaurant at the main courtyard was delicious and portion was generous.
Anmeldt 28 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Caterrina fra Malaysia
Par
Superior med 2 enkeltsenge og tæt på pool
Boede 3 nætter i oktober 2013
Superb service!
Awesome service... enjoyed 3 days stayed here...
Anmeldt 24 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: