Reservér nu: Batu Bata Guesthouse

Fantastisk
Baseret på 37 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,3

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (37)Booking.com Anmeldelser (5)
8,3
Fantastisk
Baseret på 37 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,6
Faciliteter8,0
Beliggenhed9,6
Værelseskomfort og kvalitet7,6
Service8,5
Værdi for pengene8,6
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Français
日本語
Nederlands
Værelsestype
Familieværelse
Double Room with Aircond
Double Room Window with Aircond
Sortér efter
Viser 32 verificerede gæsteanmeldelser
9,3
Fremragende
John fra USA
Rejsende alene
Double Room with Aircond
Boede 5 nætter i april 2014
Very nice, well located budget hotel.”
Location, cleanliness and friendliness.
It was fine and as expected. Only issue was not having internet for a couple of days, but that was sorted out and worked fine afterwards.
Anmeldt 14 maj 2014
9,0
Fremragende
GNA fra Malaysia
Gruppe
Double Room Window with Aircond
Boede 1 nat i marts 2014
cosy place to stay for solo or group traveler.”
location, enviroment, cleanliness
Anmeldt 24 marts 2014
9,0
Fremragende
Gareth fra Storbritannien
Rejsende alene
Double Room with Aircond
Boede 4 nætter i januar 2014
Tastefully decorated and welcoming atmosphere”
Comfortable room, price, Shah (the receptionist/owner?)
A great place to stay for a backpacker or couple. Nicely designed rooms and garden terrace. Shah is a knowledgeable and friendly host. If he reads this I did climb Mt Santubong!
Anmeldt 27 januar 2014
8,0
Fantastisk
Ismail fra Indonesien
Par
Boede 1 nat i oktober 2013
good”
comfort room, clean bathroom, good service
Anmeldt 04 november 2013
8,7
Fantastisk
Emeric fra Frankrig
Par
Double Room Window with Aircond
Boede 2 nætter i august 2013
Awesome week-end spent in Batu Bata Guesthouse.”
Great staff. Perfect location right in the city center. Really good hotel for the price.
We just arrived friday night for the week-end. Very quick check-in. Saturday morning, staff spent a lot of time to give us as many tips as possible: nice places to visit, restaurants... Really great quality for the cheap price. And the hotel is just perfectly located.
Anmeldt 28 august 2013
9,3
Fremragende
Chris fra Canada
Par
Double Room Window with Aircond
Boede 6 nætter i juni 2013
Batu Bata for the win”
Terrace Garden, Friendly Staff, Central Location
Amazing. I will stay here every time I visit Kuching!
Anmeldt 15 juli 2013
10,0
Fremragende
merel fra Holland
Par
Double Room Window with Aircond
Boede 1 nat i juli 2015
Perfecte get away op een druk en gezellige locatie”
Ligging, vriendelijk personeel, rustig en schoon hostel
Erg leuk en schoon hostel. We hadden een gezellige 2 persoonskamer met raam en keken op de straat uit. In de ochtend beginnen de restaurants in de straat al vroeg met hun voorbereidingen. Je wordt wakker met het geluid van klingelend servies en hakkende messen die vlees snijden. Erg gezellig om in zo'n bruisend straatje wakker te worden. We baalden dat we al een tour geboekt hadden want dit hostel biedt goede info en goedkope tours en activiteiten aan. In de straat is ook een kookschool waar we kookles hebben genomen. En er zitten een paar leuke barretjes. Food all over the place. En de eigenaresse van dit hostel? Ik zou haar een knuffel willen geven! Zo lief is ze. Een aanrader om hier naartoe te gaan. Het is hier rustig en schoon en dat terwijl het in zo'n bruisende straat ligt.
Anmeldt 13 juli 2015
6,3
Godt
sylvie fra Frankrig
Rejsende alene
Double Room Window with Aircond
Boede 1 nat i februar 2015
Déception”
Accueil
Bon accueil mais grosse déception chambre minuscule donnant sur un mur et aucun espace de rangement. Avons trouvé beaucoup mieux ailleurs et quitté la guesthouse dans l'heure. Les 4 nuits réservées ont été réglées.
Anmeldt 11 april 2015
7,0
Rigtig godt
aurore fra Frankrig
Rejsende alene
Familieværelse
Boede 2 nætter i januar 2014
agéable”
prix, emplacement, internet
Aucun gros problème, mais on s'attendait à mieux ! Le guesthouse est bien placé, café, thé et eau potable gratuits et à volonté. Dommage : internet ne marchait pas très bien et les douches étaient médiocres (pas très propres et aucune pression, on aurait dit une pluie... lègère). Personnel très sympa mais pas ultra compétant. Ceci dit, amabilité au top !
Anmeldt 30 januar 2014
7,0
Rigtig godt
aurore fra Frankrig
Par
Double Room Window with Aircond
Boede 2 nætter i januar 2014
sympa”
localisation, prix, amabilité
Aucun gros problème, mais on s'attendait à mieux ! Le guesthouse est bien placé, café, thé et eau potable gratuits et à volonté. Dommage : internet ne marchait pas très bien et les douches étaient médiocres (pas très propres et aucune pression, on aurait dit une pluie... lègère). Personnel très sympa mais pas ultra compétant. Ceci dit, amabilité au top !
Anmeldt 30 januar 2014
10,0
Fremragende
masahisa fra Japan
Rejsende alene
Double Room Window with Aircond
Boede 1 nat i januar 2018
便利”
中華街入ってすぐのセブンの横 ショッピングモールもすぐでタクシースタンドもあるので便利
Anmeldt 09 januar 2018
7,7
Rigtig godt
Toru fra Japan
Rejsende alene
Familieværelse
Boede 1 nat i marts 2013
ゆっくりできるホテル”
ロケーション、ゆっくりできる
看板が目立たず非常に見つけにくいですが、フードコート正面のセブンイレブンの左隣に入り口があります。 フードコート、コンビニが近くとても便利です。 コーヒーなどは自由に飲むことが出来、共用のスペースもあるためゆっくりすることができます。 エアコンなし(ファンのみ)のドミトリーに宿泊しましたが、ベッドの隙間も狭いため、何人も泊まるとちょっと暑くなると思います。 トイレ・バスルームは比較的清潔で全体として満足でした。
Anmeldt 13 april 2013