Reservér nu: Benarat Lodge

Benarat Lodge (Benarat Lodge ) Anmeldelser

Rigtig godt
Baseret på 45 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,7

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (45)Booking.com Anmeldelser (75)
7,7
Rigtig godt
Baseret på 45 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,4
Faciliteter6,8
Beliggenhed7,9
Service9,0
Værdi for pengene7,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Español
Français
Svenska
mere
Værelsestype
Værelse med 2 enkeltsenge og ventilator
Dobbeltværelse med aircondition
3-dobbeltværelse med ventilator
Værelse med 2 enkeltsenge og aircondition
mere
Sortér efter
Viser 34 verificerede gæsteanmeldelser
8,8
Fantastisk
TIONG fra Malaysia
Familie med store børn
Værelse med 2 enkeltsenge og ventilator
Boede 2 nætter i september 2016
Staff was really kind & helpful.”
Package on cave show was cheap.
Anmeldt 26 september 2016
10,0
Fremragende
Shirish fra Singapore
Familie med små børn
Værelse med 2 enkeltsenge og ventilator
Boede 1 nat i august 2016
Good stay and attentive staff”
Small setup but attentive and courteous staff. Rooms are clean.
Anmeldt 13 august 2016
10,0
Fremragende
Nick fra Holland
Familie med store børn
Værelse med 2 enkeltsenge og ventilator
Boede 3 nætter i juli 2016
Great stay with excellent, competent and friedly staff!”
We had an amazing stay! We were picked up from the airport even though our plane was delayed twice. Very helpful in arranging the transport and guides to the caves, canopy walk, night walk, caving! Always very prompt with driving us around. Can recommend this place to anyone and would gladly visit again! Nick
Anmeldt 12 juli 2016
9,6
Fremragende
Peter fra Storbritannien
Rejsende alene
Dobbeltværelse med aircondition
Boede 2 nætter i maj 2016
Great people - Great place - Great times.......”
Ideal place for the solo traveller or groups...... Right on the doorstep of action for the Mulu caves...... The staff will do anything to help plan and make your stay as good as possible.....friendly from the word go...... Just don't expect electricity to be on 24hr.....
Anmeldt 21 maj 2016
6,4
Godt
Cecilia fra Sverige
Par
Værelse med 2 enkeltsenge og aircondition
Boede 6 nætter i januar 2018
En genuin platsvackertbelägen vid floden med hjärtliga människor”
En lagom primitiv plats för att känna det äkta Sarawak, Mycket ärliga och hjärtliga människor
Anmeldt 13 januar 2018
8,0
Fantastisk
Heike fra Tyskland
Par
Værelse med 2 enkeltsenge og aircondition
Boede 3 nætter i februar 2017
Toller Aufenthalt”
Wer Luxusstandard erwartet, ist hier definitiv falsch, aber wer braucht das schon mitten im Urwald? Das Personal, insbesondere Anil, war superfreundlich und hilfsbereit. Die Touren haben wir direkt vor Ort buchen können.
Anmeldt 27 februar 2017
7,6
Rigtig godt
Salvador fra Spanien
Par
Dobbeltværelse med aircondition
Boede 4 nætter i marts 2017
Personal muy bueno, sobre todo el responsable”
Personal muy bueno, las habitaciones con Aire, muy basicas para el precio que cobran y su mantenimiento justo, justo
Anmeldt 20 april 2017
7,2
Rigtig godt
Ana fra Spanien
Par
Værelse med 2 enkeltsenge og ventilator
Boede 1 nat i august 2016
Humilde pero correcto”
No hay demasiada oferta en la zona así que si no se puede dormir dentro del parque, este Lodge está bien.
Anmeldt 31 august 2016
10,0
Fremragende
peter fra Belgien
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge og ventilator
Boede 2 nætter i oktober 2016
perfect Borneo op zijn best”
Prachtige locatie
Anmeldt 15 oktober 2016
6,8
Godt
Jimmy fra Kina
Par
Dobbeltværelse med aircondition
Boede 3 nætter i oktober 2016
ceci est un lodge”
Personnel fort agréable et serviable mais le lodge est faiblement équipé. Il n'y a pas d'eau chaude et il y a de l'électricité de 19h à minuit. Ceci est un lodge, pas un hôtel.
Anmeldt 07 oktober 2016
9,2
Fremragende
Fabrice fra Frankrig
Par
Dobbeltværelse med aircondition
Boede 1 nat i maj 2016
Très accueillant, ”
Lodge situé juste à côté du Mariott (de l'autre côté de la rivière). Nous avions choisi une chambre avec climatisation (il faisait très chaud à Mulu au mois de Mai) : attention le courant étant coupé après minuit, la clim ne fonctionne plus et le ventilateur s'arrête quelques heures plus tard (quand les accus solaires sont déchargés). Sinon la chambre était très propre, la salle de bain simple (avec douche au sol), mais également très propre. Nous avons été accueilli à l'aéroport de Mulu par le patron de l'hôtel : excellent accueil, personnel au petit soin. Nous avons décidé de réserver la visite des 4 principales caves avec un guide de la lodge : prix doux, et bonne organisation. Bref nous recommandons chaudement la Benarat Lodge !
Anmeldt 22 maj 2016
8,8
Fantastisk
Weihsien fra Taiwan
Rejsende alene
Dobbeltværelse med aircondition
Boede 4 nætter i august 2016
大至上都非常好,只是細節沒有說清楚”
因為我是ㄧ個人訂了4晚的房間,但飯店人員帶我去國家公園沒跟我解釋清楚所以又另外買了國家公園3天2夜的行程,導致我在飯店只住了2晚,所以損失了2晚的錢我想請問這樣可以退還我2晚的錢嗎?請回信給我謝謝。
Anmeldt 30 august 2016
3,6
Alexander fra Rusland
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge og ventilator
Boede 3 nætter i marts 2018
Acceptabel”
К сожалению не могу рекомендовать этот отель, или точнее guesthouse для размещения. По сути этот гест это домики на сваях с минимумом необходимых удобств. И это нормально для столь отдаленного региона, но не за 65$ в день, это не нормально. В любом случае если вы приедете в него напрямую цена будет в два раза ниже, чем в поисковике. К сожалению, это так. По факту таких небольших гестов в Мулу полно по цене 25 -30 $ за номер, но не за 65 $. Хозяева местные. Расположен он в двух километров от входа в парк, что не удобно, так как надо каждый раз планировать поездку в парк заранее на авто (это стоит 5 рингит с человека), либо идти самому, но в жару это не айс. Также кафе в этом гесте дороже, чем кафе в том же парке Мулу, при том что там и порции больше, и готовят вкуснее, и обстановка значительно более приятная и располагающая к еде. Вода в бутылках, кстати, также дешевле в парке.
Anmeldt 20 marts 2018
9,2
Fremragende
Aet fra Estland
Par
Værelse med 2 enkeltsenge og ventilator
Boede 2 nætter i marts 2017
Suurepärane aeg Mulus”
Väga sõbralikud ja abivalmid töötajad, tulevad lennujaama vastu ja viivad ka pärast tagasi, samuti annavad nõu koobaste külastamiseks ja pakuvad välja pakette. Kohapeal saab ka õhtusööki süüa, kohv ja tee on kogu aeg tasuta. Toad on lihtsad, kuid on olemas konditsioneer ja soe vesi.
Anmeldt 31 marts 2017