Rigtig godt 7,7
baseret på 2958 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2958 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

shamirul fra Brunei Darussalam
Par
Superior med morgenmad
Boede 3 nætter i marts 2016
Great
good location & close to beach & shopping mall
Anmeldt 20 august 2016

Jimmy fra Indonesien
Par
Standard
Boede 2 nætter i august 2016
Staff is not helpful
The staff is awful, no hospitality.
Anmeldt 19 august 2016

Amanda fra Singapore
Rejsende alene
Superior-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
friendly staff
Location was not as I expected, and the pool view was not exactly like how it was in the picture. Room was a decent size for 2 people, and was clean with vibrant colours. Breakfast was not too bad as well. Only downside for me was that, they lost a few of my clothing that i had sent to laundry and gotten most of it back only less than hour before i had to leave the hotel to the airport. And they still could not find one of my clothing.
Anmeldt 06 august 2016

Ryan fra Indonesien
Gruppe
Standard
Boede 2 nætter i juli 2016
the room is to small for standard room
the standard room is small than another hotel..
Anmeldt 02 august 2016

SEONKYE fra Sydkorea
Par
Standard Dobbelt Værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
nice locatin to beach and kuta and legian. nice staff.
1 minute walk to beach. good location to look aound kuta and legian. nice and very kind staff. room is smaller than I thought. nice place compared to the price.
Anmeldt 02 august 2016

sasza fra Taiwan
Gruppe
Standard
Boede 2 nætter i juli 2016
Good for low budget
The room too small
Anmeldt 21 juli 2016

Sute fra Indonesien
Familie med små børn
Superior med morgenmad
Boede 2 nætter i juli 2016
Like the location
The location very ear with kuta beach and they have connecting room as we stay with 3 kids and 4 adults.
Anmeldt 18 juli 2016

hong fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Good location, other than that it was okay.
Small room, breakfast is so-so not too many options. There was leak from the ceiling, hopefully from AC, not from the bathroom above. No gym. Speedy wi-fi is a plus. If you're renting a car, you'll have trouble getting a parking spot.
Anmeldt 15 juli 2016

Eric fra Indonesien
Familie med små børn
Standard Dobbelt Værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Hotel With a good view
Nice location in front of the beach
Anmeldt 13 juli 2016

Diana fra Indonesien
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Near with the beach
Just need 5 minute to reach the kuta beach
Anmeldt 12 juli 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: