Rigtig godt 7,7
baseret på 2955 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2955 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

Jimmy fra Indonesien
Par
Standard
Boede 2 nætter i august 2016
Staff is not helpful
The staff is awful, no hospitality.
Anmeldt 19 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Amanda fra Singapore
Rejsende alene
Superior-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
friendly staff
Location was not as I expected, and the pool view was not exactly like how it was in the picture. Room was a decent size for 2 people, and was clean with vibrant colours. Breakfast was not too bad as well. Only downside for me was that, they lost a few of my clothing that i had sent to laundry and gotten most of it back only less than hour before i had to leave the hotel to the airport. And they still could not find one of my clothing.
Anmeldt 06 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ryan fra Indonesien
Gruppe
Standard
Boede 2 nætter i juli 2016
the room is to small for standard room
the standard room is small than another hotel..
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SEONKYE fra Sydkorea
Par
Standard Dobbelt Værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
nice locatin to beach and kuta and legian. nice staff.
1 minute walk to beach. good location to look aound kuta and legian. nice and very kind staff. room is smaller than I thought. nice place compared to the price.
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sasza fra Taiwan
Gruppe
Standard
Boede 2 nætter i juli 2016
Good for low budget
The room too small
Anmeldt 21 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sute fra Indonesien
Familie med små børn
Superior med morgenmad
Boede 2 nætter i juli 2016
Like the location
The location very ear with kuta beach and they have connecting room as we stay with 3 kids and 4 adults.
Anmeldt 18 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hong fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Good location, other than that it was okay.
Small room, breakfast is so-so not too many options. There was leak from the ceiling, hopefully from AC, not from the bathroom above. No gym. Speedy wi-fi is a plus. If you're renting a car, you'll have trouble getting a parking spot.
Anmeldt 15 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eric fra Indonesien
Familie med små børn
Standard Dobbelt Værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Hotel With a good view
Nice location in front of the beach
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Diana fra Indonesien
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Near with the beach
Just need 5 minute to reach the kuta beach
Anmeldt 12 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sarah fra Australien
Familie med små børn
Deluxe med morgenmad
Boede 1 nat i juli 2016
Value for money
Good hotel if you're looking for budget accommodation in central Kuta.
Anmeldt 09 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: