Rigtig godt7,8
Baseret på149anmeldelser
Best Western Mornington Hotel
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Se alle 43 billeder
8,5 Rigtig god placering
Se på kort
8,5Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • daglig rengøring

  • roomservice [24 timer]

  • bar

  • elevator

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu

Afstande og vigtige steder

  • Nærliggende lufthavne
    • 16 km
    • London City Lufthavn (LCY)
    • 20 km
    • London Heathrow Lufthavn (LHR)
  • Bus- og togstationer
    • 150 m
    • Lancaster Gate
    • 500 m
    • Paddington Underground Station
  • Hospitaler og klinikker
    • 2,1 km
    • Bupa Cromwell Hospital
  • Apoteker
    • 150 m
    • Moores Pharmacy
  • Dagligvarebutikker
    • 400 m
    • Sainsbury's Local
  • hæveautomat
    • 10 m
    • ATM

Mere om Best Western Mornington Hotel;

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (149)
Booking.com Anmeldelser (2200)

5,3

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,6
  • Service 7,9
  • Værdi for pengene 7,6
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,1
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 7,8
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,4
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,8
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,4
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 7,1
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,8
  • Service 7,3
  • Værdi for pengene 7,8
Rigtig godt
baseret på 7 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,3
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 7,4
Fantastisk
baseret på 6 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • Svenska
  • 日本語
  • 한국어
  • العربية
  • 繁體中文 (台灣)
  • Norsk
  • Français
  • 简体中文
  • 繁體中文 (香港)
  • Deutsch
  • Nederlands
  • Italiano
  • Ελληνικά
  • Magyar
mere mindre

Værelsestype
  • Enkeltværelse
  • Dobbeltværelse
  • Værelse med 2 enkeltsenge
  • Executive Suite
  • Familieværelse
mere mindre

Sortér efter
Viser 147 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

7,6
Amber fra Australien
Par
Dobbeltværelse
Boede 6 nætter i april 2017
Good location ”
Great location, small but well appointed rooms. Noisy at night due to noise from people in neighbouring and rooms above.
Anmeldt 26 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,6
Yau fra Hongkong
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2017
Over gennemsnittet”
I found that the coffee & tea equipment has urine inside the kettle !!! horrible ! feel so bad !!!
Anmeldt 12 april 2017
Dear Yau, Thank you for taking the time to give us your feedback. I am very sorry to learn of your experience. this is a very serious allegation. I am disappointed that you did not let us know when you were in the hotel so that it could be investigated and dealt with at the time. I have inspected the kettle in room 506 and there is no trace of Urine in the kettle. However given you comments we have replaced the kettle in the room. Kind Regards Byron Wilson General Manager
Besvaret 14 april 2017
Vis mere
Best Western Mornington Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Jasmine fra Indien
Familie med små børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2017
excellent”
goid location. near to railway station. lovely staff and clean hotel
Anmeldt 05 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
MS. fra Thailand
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 3 nætter i januar 2016
good Location”
Location was good. the rooms are very small but cleans. overall had a great stay
Anmeldt 05 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,6
FUNG fra Hongkong
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 8 nætter i juli 2016
Good location, clean room”
The location is very good, 5 mins walk from underground. The room is spacious and clean. The only bad thing is the sound proofing poor. Most receptionist lack of smile, not nice except one male receptionist whom help us on check in was exceptionally perfect.
Anmeldt 31 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Priscilla fra Singapore
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2016
23Jul to 27 Jul 2016”
Easy to find using the Google map. The hotel is cosy and the staff are well informed and the place is great. We are surprised when we returned to our room to find swan made from the towel placed in our bed. It was lovely. The breadfast provided were great. The staffs were friendly and professional. They went extra mile in providing the information on how to get to the airport; time, price and ways. Will definitely go back to this hotel if we go to London again. Good job!😊
Anmeldt 31 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,2
SEEREEN fra Malaysia
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juni 2016
Disappointed with the room”
I was second time to stayed this hotel. It's really make disappointed due to the noisy was terrible. The ceiling and walls not even install the soundproofing and the good ceiling tiles. The noisy it was like in front of us. They weren't offered others more quiet room to us. I was grab a good price this round but got a noisy room and really bad experience. I will not consider in the next time. It's was brought me nightmares.
Anmeldt 05 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
che fra Taiwan
Gruppe
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2016
great service”
Cleanliness
Anmeldt 17 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,7
Faisal fra Malaysia
Forretningsrejsende
Enkeltværelse
Boede 4 nætter i februar 2016
Short Stay in Best Western Mornington Hotel”
1) Location 2) Price 3) Cleanliness
Anmeldt 29 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
Abd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 7 nætter i november 2015
Closed to tube station”
Room is small with low ceiling
Anmeldt 12 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
null reserveret 0 timer, 0 minutter siden
Vælg dine rejsedatoer for at se priser Nej tak, det gør jeg senere >
<Forrige
Maj 2017
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Næste>
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930