Se alle 697 ejendomme i Koh Phangan.

Beyond The Blue Horizon Villa Resort

Vil du vide mere om Beyond The Blue Horizon Villa Resort?
Fantastisk9,0
Baseret på 396 anmeldelser
93% vil anbefale ejendommen til en ven
Beyond The Blue Horizon Villa Resort
Se flere billeder
strand
Se flere billeder
strand
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
8,4 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 32 billeder
8,4Beliggenhed
  • privat strand

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • boblebad

  • aircondition

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Deluxe Villa med havudsigt (Deluxe Sea View Villa)
...
  • Udsigt: Hav
  • 42 m²
  • 1 Super king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior med delvis havudsigt (Superior Partial Ocean View)
...
  • Udsigt: Hav (delvis udsigt)
  • 36 m²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior Villa med haveudsigt (Superior Garden View Villa)
...
  • Udsigt: Have
  • 36 m²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Beyond The Blue Horizon Villa Resort?

Afstande og vigtige steder

Nærliggende lufthavne
  • 27 km
  • Samui Internationale Lufthavn (USM)
  • 115 km
  • Surat Thani Lufthavn (URT)
Hospitaler og klinikker
  • 4,7 km
  • Ko Phangan Hospital
Apoteker
  • 1,1 km
  • Haadyao Pharmacy
Dagligvarebutikker
  • 1,1 km
  • 7 Eleven
Pengeautomater
  • 400 m
  • ATM

Mere om Beyond The Blue Horizon Villa Resort

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (396)
Booking.com Anmeldelser (52)

6,4

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,3
  • Service 9,3
  • Værdi for pengene 9,1
  • Mad og drikke 8,8
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
Fremragende
  • Hotellets stand/rengøring 9,4
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,3
  • Service 9,4
  • Værdi for pengene 9,1
  • Mad og drikke 8,9
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 8,3
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,0
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad og drikke 8,4
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,7
  • Service 9,1
  • Værdi for pengene 8,8
  • Mad og drikke 8,8
Fremragende
  • Hotellets stand/rengøring 9,9
  • Faciliteter 8,4
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,0
  • Service 9,9
  • Værdi for pengene 9,2
  • Mad og drikke 9,0
Fremragende
  • Hotellets stand/rengøring 9,1
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,7
  • Service 9,2
  • Værdi for pengene 9,3
  • Mad og drikke 8,9
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Nederlands
  • Italiano
  • Svenska
  • 简体中文
  • Español
  • ภาษาไทย
  • 日本語
  • Русский
  • עברית
  • Dansk
  • Čeština
  • 繁體中文 (台灣)
  • Norsk
  • Українська
  • Ελληνικά
  • Română
  • Suomi
mere mindre

Værelsestype
  • Superior Villa med haveudsigt
  • Deluxe Villa med havudsigt
  • Superior med delvis havudsigt

Sortér efter
Viser 385 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

9,7
Erik fra Danmark
Familie med små børn
Deluxe Villa med havudsigt
Boede 3 nætter i juli 2013
Så lækkert og hyggeligt”
Udsigt, indretning og følelsen af at være velkommen
Dette resort kan klart anbefales. super udsigt fra alle værelser, som er lækkert individuelt indrettet i en afslappet Thailandsk stil, men heldigvis også detaljer som aircondition, minibar og føntørrer. Personalet på stedet er sublimt, og er bare så hjælpsomme og venlige. Maden på stedet er god, og vi brød vores princip om at spise "ude" i det at vi kun gjorde det en gang de 3 dage vi var der!! Vi kunne simpelthen ikke få os selv til at forlade stedet ;-)
Anmeldt 03 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
Helen fra Danmark
Par
Deluxe Villa med havudsigt
Boede 3 nætter i marts 2012
pragtfuldt sted lidt uden for byen”
rent, god betjening, lækker morgenmad,
Det var virkelig en behagelig oplevelse at lande på dette lille sted. Det er et forholdsvis nyt sted, folk var meget hjælpsomme, og der var også en der var ok til engelsk. Forøvrigt er det en englænder der har stedet. Recetion, køkken, spisested, pool, ligger samlet så man ikke skal løbe så mange gange op og ned - det er nemlig det eneste minus - der er mange trapper hvis man bor på toppen, og skal ned og spise, bade, o.s.v. Der er også veltillavet mad hvis man vil spise der, men udvalget måske ikke så stort. Masser af andre muligheder i nærheden.
Anmeldt 31 marts 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
Maria fra Storbritannien
Par
Superior Villa med haveudsigt
Boede 3 nætter i juli 2017
Amzing and peaceful hotel”
This hotel is super nice. It only has 9 bungalows, so it is very quiet and peaceful. The area around the pool is great and the view is amazing. The staff is great, and breakfast is also very good! We had dinner there one night and we also liked that. The beach in front of the hotel has very shallow water (in July at least) so it is not great for swimming, but that is true everywhere in Koh Phangan! Higly recommended!!!
Anmeldt 14 juli 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,6
Arnaud fra Frankrig
Par
Superior Villa med haveudsigt
Boede 1 nat i juni 2017
Poor Service”
Communication, Politeness, Service, everything is wrong with the management. But the hotel is ok.
Anmeldt 19 juni 2017
Dear Arnaud, My nane is Alessandro and I'm very sorry that I was not at the resort during the period of your stay. I thank you very much for the time you have spent in our place and I have appreciated very much that you like our resort. I'm very surprised about your comments about our staff because we always have good relationship with all the guests and to read what you have written it sounds a little strange because all the staff is always very kind and available for any request of our guests. Probably it did depend from the matter that you have been with us only one night and you didn't have the opportunity to partecipate and catch the atmosphere fully!
Besvaret 19 juni 2017
Vis mere
Beyond The Blue Horizon Villa Resort
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,4
Marco fra Australien
Rejsende alene
Superior med delvis havudsigt
Boede 3 nætter i maj 2017
Not as luxury as presented”
To be honest, for € 90 (3400 THB) per night in low season, I expected a more exclusive and relaxing feeling. In reality, it doesn't have the luxury that the website, reviews and photos try to present. The villas itself are spacious and clean. Wifi is a little weak, and definitely not the fastest on the island as they say. Also the shower doesn't have a constant temperature. Things you don't expect for this price, for Thai standards. The atmosphere at the small pool is good and the looks from the pool are fine, but don't look over the edge! Then you will see the ugly beach full with plastic, bottles and cans. Technically speaking it's not their part of the beach, but it's still ugly. I told the owner when checking out about all the rubbish, and I got the feeling that he declined it and told that is was from the current. Go clean it everyday, this is not attractive for tourists and bad for the environment. It's so easy and the staff has a lot of time left during the day. We hired a scooter ourself to drive along the island and visit some beaches, but this beaches is one of the worst on the island in terms of sand color, natural stuff and rubbish. Yes the breakfast is good and healthy, with a good variety of fruit. It's a small resort. Overall, the high price doesn't meet the quality. Also a transfer from the pier isn't included (also not from 3 nights for example), so you get the hassle with the taxi mafia for free at arrival. So overall, dissapointing.
Anmeldt 30 maj 2017
Dear Marco, I'm Alessandro the owner of resort and I apologize with you if I wasn't at the resort during the period of your stay. To be honest! I find your review not very clear because you said that " the villa are spacious and clean", "Nice atmosphere", "good breakfast", but then it is not right valued from your points. You have also forgotten to say that inside the rooms, you have, 32 inc smart Tv, a new generation soundless fridge ,fully renewed furnitures. So if you valued our resort from the beachfront of somebody else property I find it really not right. It would be also interesting to know what do you mean for "more exclusive and relaxing feeling". Of course I don't know your expectation but as many other guests commented our standards are very high for a 3 stars hotel. The beach was not so clean after the storm and as you said we are not responsible if other resort do not care as we do. I hope in general you have had a good stay in Thailand!
Besvaret 19 juni 2017
Vis mere
Beyond The Blue Horizon Villa Resort
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
Christina fra Schweiz
Par
Superior Villa med haveudsigt
Boede 3 nætter i april 2017
Nice place to stay”
Very nice burmese staff, best breakfast, good food (evening), nice place. Unfortenately there are many stairs to go down to the reception, the pool and the restaurant (which was no problem for us because we're young).
Anmeldt 03 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Bent fra Danmark
Par
Deluxe Villa med havudsigt
Boede 6 nætter i marts 2017
Pleasant stay at Beyond Blue”
We enjoyed our week in very nice surroundings with good service and nothing to complain about.
Anmeldt 29 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,6
Anna fra Tyskland
Par
Deluxe Villa med havudsigt
Boede 4 nætter i marts 2017
good hotel with an amazing view ”
friendly stuff
Anmeldt 24 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
Omar fra Holland
Rejsende alene
Deluxe Villa med havudsigt
Boede 3 nætter i marts 2017
Beautiful, Serene, friendly Management”
Koh Phangnan is famous for its moon parties, but the North West caters more to the yogi traveler. This suited me just fine as I was looking for relaxation and from the positive reviews I decided to book at Beyond Blue. The resort was perfect - intimate, clean and spacious bungalows. I booked one of the rooms with direct sea view and it was worth the extra cost - gorgeous views! Breakfast is served fresh ala carte and was diverse enough. For Dinner I recommend you venture out to nearby local restaurants on the Haad Yao strip (mama Pooh! yumyum!) Last but not least the staff was friendly, especially the new manager Kirill who made sure my stay was comfortable and made me feel very welcome. :) If you decide to stay on this side of the island - don't hesitate and book at Beyond Blue - you will not regret it!
Anmeldt 10 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
Karol fra Polen
Par
Deluxe Villa med havudsigt
Boede 3 nætter i december 2013
Amazing views”
The best hotel i have ever Been so far. Awesome sea views from room and great swimmingpool. Good wifi connection and delicious food in hotel bar.
Anmeldt 09 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Næste>
September 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930