Se alle 316 ejendomme i Koh Chang.

Bhumiyama Beach Resort

Vil du vide mere om Bhumiyama Beach Resort?
Rigtig godt8,0
Baseret på 310 anmeldelser
80% vil anbefale ejendommen til en ven
Bhumiyama Beach Resort
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
8,0 Rigtig god gæstebedømmelse
Se alle anmeldelser

"Very - very - very nice hotel. Too tranquil place. Everythin..."

SergeyKazakhstan
strand
Se flere billeder
8,3 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 62 billeder
8,3Beliggenhed
  • privat strand

  • Byens hjerte

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • boblebad

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Bungalow Deluxe med haveudsigt (Bungalow Garden View Deluxe)
...
  • Udsigt: Have
  • 38 m²/409 ft²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Bungalow med haveudsigt (Bungalow Garden View)
...
  • Udsigt: Have
  • 38 m²/409 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Superior med havudsigt (Superior Sea View)
...
  • Udsigt: Hav
  • 35 m²/377 ft²
  • 1 dobbeltseng eller 2 enkel...
Indtast datoer for at se priser
Superior med haveudsigt (Superior Garden View)
...
  • Udsigt: Have
  • 35 m²/377 ft²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Bungalow Deluxe med havudsigt (Bungalow Sea View Deluxe)
...
  • Udsigt: Hav
  • 38 m²/409 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Bhumiyama Beach Resort?

Mere om Bhumiyama Beach Resort

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (310)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,3
Faciliteter7,4
Beliggenhed8,3
Værelseskomfort og kvalitet8,2
Service8,2
Værdi for pengene7,6
Mad og drikke7,2
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
ภาษาไทย
Русский
Svenska
mere
Værelsestype
Superior med haveudsigt
Superior med havudsigt
Bungalow med haveudsigt
Bungalow Deluxe med havudsigt
mere
Sortér efter
Viser 302 verificerede anmeldelser
12345
8,7
Susanne fra Danmark
Par
Superior med haveudsigt
Boede 14 nætter i januar 2013
Stort værelse, herlig beliggenhed og personale
Værelset, beliggenheden og stranden
Vi blev modtaget af en venlig, smilende og kompetent dame. Fik nogle forfriskende drinks og en dejlig kold vaskeklud til at kvikke os op med ved ankomsten. Værelset var stort og havde alt, hvad vi havde brug for. Sengen var dejlig stor med en super madras, som vi sov rigtigt godt på. Endnu et plus var, at der var et tyndt vattæppe mellem lagnerne, så vi fornemmede at have en dyne på i stedet for de obligatoriske lagner. Morgenmaden var skøn med et stort udvalg. Herligt pool område med 2 store swimmingpools. Hver dag ved frokosttid delte personalet frisk frugt og kolde klude rundt til gæsterne ved pool området og i haven. Det var skønt. Dejlig velholdt have med solvogne - både omkring pool området, men også mod stranden. Stranden var super. Den var ikke overfyldt med solvogne og parasoller, men der var lidt sten i den ene (venstre) ende af stranden. Minus ved hotellet var, at det var svært at kommunikere med personalet. Kun få kunne lidt engelsk. Et lidt større udvalg af billigere frokost anretninger var også ønskværdigt.
Anmeldt 05 februar 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
8,0
Anja fra Danmark
Familie med små børn
Boede 2 nætter i august 2012
God belligenhed og dejlige faciliteter
God beliggenhed, lækker pool
Venligt personale. God beliggenhed hvis du vil have en base som ligger tæt på det meste. Pæne værelser.
Anmeldt 19 november 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
10,0
Mark fra New Zealand
Par
Superior med havudsigt
Boede 14 nætter i august 2017
Paradise - no exaggeration
This was our fourth stay at Bhumiyama resort, and we are hoping for a fifth. We have stayed at many tropical resorts around the world from 5 star hotels to hidden and remote beach front cabins. This is still our favourite. Combination of location, atmosphere, facilities, value for money and service make this place special. The staff really are amazing, can't do enough to serve. You have luxury accomodation right on the beach front with your own resort gardens and swimming pools. A very short walk to the local village. Koh Chang is a reasonably unspoilt but well appointed island and having seen many other nice resorts there, I would say this is the best.
Anmeldt 04 september 2017
Dear Mr. Mark, Thank you very much for this perfect constructive feedback. It was a pleasure to have you to stay with us in August and we are really delighted to know that you enjoyed the resort and the service. I have also shared your feedback with the entire team of Bhumiyama Beach Resort. Please do not hesitate to contact us directly if in future you would like to stay in our little paradise. Looking forward to welcoming you in the near future. Regards, Bhumiyama Beach Resort Team
Show more
Bhumiyama Beach Resort
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
9,2
Sergey fra Kasakhstan
Familie med små børn
Superior med haveudsigt
Boede 3 nætter i juli 2017
Bungalow and standard room (AWESOME TIME)
Very - very - very nice hotel. Too tranquil place. Everything is good. But breakfast was absolutely poor. Beach is manifique.
Anmeldt 09 august 2017
Thank you for nice comment and hope you had a warm hospitality at Bhumiyama Beach Resort. Look forward to be serving you in the future.
Besvaret 21 august 2017
Bhumiyama Beach Resort
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?|
5,6
Rob fra Holland
Par
Superior med havudsigt
Boede 4 nætter i maj 2017
Great quiet location
Coming in this resort for the last 10 years. They have two big swimming pools plus the resort is on the beach. We were not happy with the staff this time, it seems they changed all the staff to new. Their service was not as good as you can expect for the cost you have to pay.
Anmeldt 15 maj 2017
Dear Mr. Rob, Thank you very much for your value review. We will pass your comment to our management to improve our service. Look forward to have a chance to welcoming you again. Best regards, Bhumiyama Beach Resort Team.
Besvaret 11 september 2017
Bhumiyama Beach Resort
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,2
WEENAPHUN fra Thailand
Familie med små børn
Bungalow Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i juli 2014
Beautiful
Clean
Anmeldt 10 november 2016
Thank you for your feedback. We are glad you enjoyed your stay. We hope that you have the chance to enjoy our facilities next time you return. Sincerely, Bhumiyama Beach Resort
Besvaret 31 marts 2017
Bhumiyama Beach Resort
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
10,0
Sandi fra Slovenien
Rejsende alene
Superior med haveudsigt
Boede 3 nætter i oktober 2015
great location
located on a lonely beach its great place to relax. Nearby some great local restaurants with great options of sea food for dinner. next to hotel also basic shop where you can also rent a bike.
Anmeldt 14 oktober 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
6,4
Russell fra USA
Par
Superior med haveudsigt
Boede 3 nætter i september 2016
Resort is slowly deteriorating
Fourth visit. Each time this resort goes further downhill. Yet the price increases. Visited again during the low season as during the high season the price is bordering on the ridiculous. This is the first time I have been here finding the nice pool filthy. OK, I accept the leaves in the pool but this year the pool also had algae. Again all of the pool fountains turned off. There were small red headed caterpillars all over the expensive seaside rioom walls and ceiling (outside). Glad I didn't book one of these rooms. I was looking forward to the breakfast buffet they have always had in the past but this year this has also been discontinued offering only an a-la-carte menu. The restaurant was closed for lunch and dinner. The staff seems to be barely enough to keep the place going. The waitress serving the breakfast was very friendly, excellent. The rest of the staff were also nice. On the plus side, the room was very clean and nice as usual. I have looked forward to coming back to Bhumiyama every low season but I may look for another resort next year. As I mentioned, this resort is not being maintained the way it should be, especially for the high price.
Anmeldt 01 oktober 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?|
6,4
Roland fra Tyskland
Rejsende alene
Bungalow med havudsigt
Boede 2 nætter i maj 2016
Not worth the money in the low season
The resort itself is quite beautiful, with nice gardens and dirrectly at the beach. I cam here for a couple of days end of May during the low season / rainy season. The price is reduced quite much during that time and there is hardly any other tourists. Due to that fact the resort cuts also down the service. There isn't muchyou can do apart from having breakfast and swim in the pool. There is no breakfast buffet but you must order a la carte - with hardly any choices of continental / western breakfast. Also in the nearby village at Lonely beach there are not too many services available during that period. Nearby Siam Huts draws the few younger tourists by occasional beach parties - which can be well heard @Bhumiyama. All together certainly a nice choice but not worth the money in the low season.
Anmeldt 06 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
8,3
roy fra Australien
Rejsende alene
Superior med haveudsigt
Boede 2 nætter i december 2015
Bhumiyama is a little pricey for what it offers
pool , proximity to beach and breakfast buffet
My friend wanted me to stay at bhumiyama and i agreed but i felt it was overpriced for the amenities it offered , for that price i would expect a gym and much nicer room and surroundings , it has some shops close to the resort but it is far from any real entertainment areas of Koh chang , the beach is nice there , it is close to a resort that has an all night beach party but really there is little around that area of koh chang which may suit some people , you must catch a taxi everywhere or rent a bike or drive , i would reccomend for couples that want some serenity
Anmeldt 07 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
12345
×
Bhumiyama Beach Resort
|Rigtig godt 8,0
Tjek ind. Udforsk byen.
Oplevelser med Agoda. Fordi dit værelse kun er begyndelsen.

  • Udforskning
  • Mad
  • Shopping
  • Underholdning
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
November 2017
MaTiOnToFr
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Næste>
December 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031