Fantastisk 9,0
baseret på 99 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 99 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 9,3
  • Beliggenhed 9,4
  • Værelsets komfort/standard 9,4
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 9,0
  • Mad/spisning 7,9
Sortér efter

Kathy fra Australien
Par
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i maj 2016
Loved the view
It was close to all the best cafes and bars. We went on a subset cruise which boarded 50m away from our room. Great layout and would definitely stay again. Would have preferred the queen in the main bedroom as the 2 singles together was uncomfortable.
Anmeldt 17 maj 2016

Chun fra Hongkong
Par
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i april 2016
Best choice in Airlie
Right next to the bus terminal in Port of Airlie. Easy access. Great apartment. You have billaboard and cafe right downstairs while only 5-10 mins walk to the town with food and supplies. Nothing we can complain.
Anmeldt 20 april 2016

Yuan fra Kina
Familie med store børn
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i marts 2016
Wonderful second stay with boathouse
Wonderful second stay with boathouse
Anmeldt 24 marts 2016

Peter fra Australien
Familie med store børn
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i marts 2016
lovely
good, nice outlook
Anmeldt 12 marts 2016

Teneale fra Australien
Gruppe
Lejlighed med 3 soveværelser
Boede 2 nætter i februar 2016
great hotel
Loved the location and the pool!
Anmeldt 08 februar 2016

CHUCKIE fra Hongkong
Gruppe
Lejlighed med 3 soveværelser
Boede 4 nætter i januar 2016
Nice staff!nice location near port and town
Suitable for group
Anmeldt 03 februar 2016

David fra Australien
Familie med store børn
Lejlighed med 3 soveværelser
Boede 1 nat i januar 2016
Weekend Away
Excellent Value, Location and Staff
Very Excellent Weekend stay at a Very Excellent Apartments.
Anmeldt 01 februar 2016

Juliet fra Australien
Par
Boede 5 nætter i december 2015
Perfect Location
Location, facilities, apartment
We had the most perfect Christmas holiday at the Boathouse. The rooms were beautiful. The views were spectacular and facilities were great. We will definitely be coming back.
Anmeldt 04 januar 2016

Andrew fra Australien
Par
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 4 nætter i december 2015
Best Airlie location
staff. location. value
Great. Minor hiccup re guests below chain smoking but management were quick to step up to it. Entire hotel is smoke free.
Anmeldt 16 december 2015

Mira fra Australien
Par
Boede 4 nætter i oktober 2015
Piece of heaven
1. Beautiful setting, 2. Stylish and comfortable apartment, 3. Close to town but quiet
Fabulous stay, highly recommend.
Anmeldt 16 november 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: