Bolton Hotel
Bolton Hotel
Se alle 27 billeder
Sleep and Go studio - Seng Bolton Hotel
Sleep and Go studio - Seng
Se alle 27 billeder
Lobby Bolton Hotel
Lobby
Se alle 27 billeder
Lobby Bolton Hotel
Lobby
Se alle 27 billeder
Swimmingpool Bolton Hotel
Swimmingpool
Se alle 27 billeder
PÅ KORTET Bolton Hotel
PÅ KORTET
Fantastisk
Beliggenhed
8,6
Se alle 27 billeder Bolton Hotel
Se alle 27 billeder
Fjernet fra Favoritter
2018

Bolton Hotel

Fremragende placering
- I byens centrum
- Se hvad der er i nærheden
Fantastisk
Baseret på 167 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,7
/
10
Fremragende hotellets stand/rengøring
9,2
95% vil anbefale ejendommen til en ven
Værdi for pengene8,2
Afstand til centrum0.5Km
Placeringsvurdering8,6
Tætteste lufthavnWellington International Lufthavn (WLG)
Afstand til lufthavn6,3 km
  • 470 m til offentlig transport

  • Lufthavnstransport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • boblebad

Værelsesvalg
9,1
Fremragende
Værelseskomfort og kvalitet
Suite med 2 soveværelser (Two Bedroom Suite)
Suite med 2 soveværelser (Two Bedroom Suite)
...
  • Værelsesstørrelse: 72 m²/77...
  • Udsigt: By
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Premier Studio
Premier Studio
...
  • Værelsesstørrelse: 35 m²/37...
  • Udsigt: Park
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Suite med 1 soveværelse (One Bedroom Suite)
Suite med 1 soveværelse (One Bedroom Suite)
...
  • Værelsesstørrelse: 50 m²/53...
  • Udsigt: By
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Premier Suite
Premier Suite
...
  • Værelsesstørrelse: 53 m²/57...
  • Udsigt: Park
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Premier-suite med 2 enkeltsenge (Premier Twin Suite)
Premier-suite med 2 enkeltsenge (Premier Twin Suite)
...
  • Værelsesstørrelse: 54 m²/58...
  • Udsigt: Park
  • 2 queen-size senge
Indtast datoer for at se priser
Sleep and Go studio (Sleep and Go Studio)
Sleep and Go studio (Sleep and Go Studio)
...
  • Værelsesstørrelse: 26 m²/28...
  • Udsigt: By
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Classic Studio
Classic Studio
...
  • Værelsesstørrelse: 30 m²/32...
  • rygepolitik - røgfri værels...
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
DOUBLE STANDARD - ROOM ONLY
DOUBLE STANDARD - ROOM ONLY
...
    Indtast datoer for at se priser
    Basic Suite
    Basic Suite
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Premium Suite
      Premium Suite
      ...
        Indtast datoer for at se priser
        Vil du vide mere om Bolton Hotel?
        Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

        Priserne falder så snart du logger ind!

        Log ind nu
        Mere om Bolton Hotel

        Mere om Bolton Hotel

        Oversigt

        Vis mere

        Afstande og vigtige steder

        Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
        Vis mindre

        Hvad de tilbyder

        Vis mindre

        I nærheden

        Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
        Vis mere

        Ejendommens gæstepolitikker

        Vis mindre

        Brugbare oplysninger

        Vis mere

        Verificerede kundeanmeldelser

        Agoda Anmeldelser (167)Booking.com Anmeldelser (939)
        Hotellets stand/rengøring9,2
        Faciliteter8,6
        Beliggenhed8,6
        Værelseskomfort og kvalitet9,1
        Service9,0
        Værdi for pengene8,2
        Leveret af verificerede gæster fra Agoda
        Filtrér gæstekommentarer efter:
        Sprog
        English
        简体中文
        Français
        Bahasa Indonesia
        mere
        Værelsestype
        Suite med 1 soveværelse
        Premier Suite
        Premier Studio
        Premier-suite med 2 enkeltsenge
        mere
        Viser 120 verificerede gæsteanmeldelser
        12345
        9,6
        Fremragende
        Bonnie fra New Zealand
        Familie med store børn
        Premier-suite med 2 enkeltsenge
        Boede 2 nætter i oktober 2018
        Fremragende”
        Walkable distance to Te Papa museum and TBS arena (we saw the WOW show). Valet parking fabulous at only $30/day. Reception, valet and concierge service was excellent. Dave the night manager went above and beyond to sort out an inconsiderate neighbour who had his very loud tv on past midnight. Very professional and friendly. We'll certainly stay again.
        Anmeldt 16 oktober 2018
        9,2
        Fremragende
        Elizabeth fra New Zealand
        Par
        Sleep and Go studio
        Boede 1 nat i oktober 2018
        Very comfortable with good facilities and excellent staff”
        Enjoyed meals, pool and spa, bar facilities, along with easy walk to downtown
        Anmeldt 14 oktober 2018
        10,0
        Fremragende
        Daryl fra New Zealand
        Par
        Sleep and Go studio
        Boede 1 nat i september 2018
        Fremragende”
        We only stayed one night, the staff were fantastic. The only disappointment was that the milk in the room was off and I received no feedback to the message I left them. Apart from that, we had a great stay.
        Anmeldt 20 september 2018
        9,2
        Fremragende
        Amanda
        Familie med store børn
        Suite med 2 soveværelser
        Boede 1 nat i september 2018
        Fremragende”
        Very comfortable place. Valuable to try.
        Anmeldt 18 september 2018
        9,6
        Fremragende
        Amanda
        Par
        Premier Studio
        Boede 1 nat i september 2018
        Fremragende”
        Very comfortable place. Valuable to try.
        Anmeldt 18 september 2018
        8,4
        Fantastisk
        Nico fra New Zealand
        Familie med store børn
        Premier-suite med 2 enkeltsenge
        Boede 2 nætter i juli 2018
        Clean and professional ”
        Housekeeping cleanliness is very good. Staff are friendly and Helpful to resolve queries.
        Anmeldt 30 juli 2018
        8,4
        Fantastisk
        Sarah fra Storbritannien
        Forretningsrejsende
        Sleep and Go studio
        Boede 2 nætter i maj 2018
        Does what it says on the tin”
        2 day stay in a sleep and go room- very comfortable- staff friendly- great location- would recommend to others
        Anmeldt 21 maj 2018
        5,6
        Liezl fra New Zealand
        Rejsende alene
        Suite med 1 soveværelse
        Boede 1 nat i marts 2018
        dirty toilet”
        the toilet bowl is dirty. when we get to our room the toilet is not properly flushed and we pay too much.
        Anmeldt 24 marts 2018
        10,0
        Fremragende
        Habib fra New Zealand
        Par
        Premier-suite med 2 enkeltsenge
        Boede 2 nætter i marts 2018
        Fremragende”
        Great location, Clean rooms and helpful staff
        Anmeldt 19 marts 2018
        8,4
        Fantastisk
        Shelley fra Canada
        Par
        Premier Studio
        Boede 2 nætter i marts 2018
        Close to Westpac Stadium”
        Had tickets to a super rugby game and the hotel was a short taxi ride to Westpac Stadium. Room was large, bed was comfortable, kitchenette was convenient. A surprisingly small tv channel selection.
        Anmeldt 13 marts 2018
        10,0
        Fremragende
        Jenny fra Storbritannien
        Familie med små børn
        Suite med 2 soveværelser
        Boede 1 nat i november 2017
        Quiet and spacious room”
        We stayed in the 2 bedroom suite which was very spacious, 2 bathrooms and full kitchen facilities. Our room was in the 11th floor so very quiet from any traffic below. The staff were very helpful and welcoming. We also had room service which was quick and extremely tasty. Highly recommend this hotel.
        Anmeldt 19 november 2017
        10,0
        Fremragende
        derek fra New Zealand
        Familie med store børn
        Suite med 2 soveværelser
        Boede 3 nætter i november 2017
        Fremragende”
        Great pool, spa and hotel size gym. Great hours for the pools too. Excellent central location with amazing views over the city green belt. Ideal if you have a car and need city parking with the best valet service at a reasonable price for central city..
        Anmeldt 16 november 2017
        9,6
        Fremragende
        Jason fra New Zealand
        Familie med små børn
        Premier Studio
        Boede 2 nætter i november 2017
        Professional, friendly staff ”
        Rooms are very generous, staff were super friendly and helpful, excellent central location. If I could have afforded to stay longer, I would have, but I found that luxury comes at quite a hefty price. That says more about my modest budget than it does the hotel. The facilities were excellent and we made the most of the lap pool during our stay!
        Anmeldt 12 november 2017
        10,0
        Fremragende
        Matthew fra Storbritannien
        Par
        Suite med 2 soveværelser
        Boede 2 nætter i oktober 2017
        Awesome Wellington base!”
        Everything top notch .. top value for money all round
        Anmeldt 16 oktober 2017
        9,6
        Fremragende
        Bernie fra New Zealand
        Par
        Suite med 1 soveværelse
        Boede 2 nætter i september 2016
        Fremragende”
        Loved every minute of my visit there.
        Anmeldt 28 juli 2017
        7,2
        Rigtig godt
        Tadanori fra Vatikanstaten
        Rejsende alene
        Suite med 1 soveværelse
        Boede 2 nætter i juni 2017
        clean and well maintained”
        hotel aint Ritz Carlton, it felt more like a old serviced aprartment. having said that facility is well maintained and hygenic. location is next to government building off the main touristy spot. bathtab was a welcome. restaurent was superb
        Anmeldt 23 juni 2017
        9,2
        Fremragende
        Suzanne fra USA
        Rejsende alene
        Sleep and Go studio
        Boede 2 nætter i maj 2017
        Fremragende”
        Great hotel with very helpful staff. Every detail in the room was thought of. Would definitely stay again.
        Anmeldt 16 maj 2017
        6,0
        Kah fra Singapore
        Rejsende alene
        Premier Suite
        Boede 5 nætter i juli 2016
        Average, business hotel”
        Don't get such a great vibe on the overall service level of the hotel, though the room is fairly big, comfy and clean.
        Anmeldt 28 april 2017
        10,0
        Fremragende
        Brenda fra USA
        Par
        Premier-suite med 2 enkeltsenge
        Boede 1 nat i marts 2017
        Fremragende”
        Staff was awesome especially Kelly. Rooms were wonderful.
        Anmeldt 08 marts 2017
        6,4
        Godt
        Philip fra USA
        Par
        Premier Studio
        Boede 3 nætter i februar 2017
        Disappointed by several staff members”
        After traveling throughout New Zealand for two weeks we continually commented how incredibly friendly people were until we stayed at the Bolton Hotel. We really wanted to like this hotel but were disappointed mainly by the lobby bar and concierge staff. Their demeanor or attitude will have us stay someplace else next time For example, on approaching the lobby bar, the first words out of the bartender's mouth were, "have a sit anywhere, I'll be with you when I have time." This was not a welcoming comment, and when I stated I just wanted a glass with ice, I was told the glasses were needed for cocktails. I might add there were only 3 customers in the lobby bar, one person reading a book, and a couple having a conversation with drinks on their table. When I asked the concierge for directions to return our car rental, he was unable to print the directions on the computer and pulled out a tourist map and highlighted the streets to take - all going the wrong way on one way streets. Later that evening when I asked the concierge if he could recommend an Italian Restaurant - he told me he would have to "google" it, something I could do myself. I found the comment totally inappropriate and unprofessional for a concierge. I told him I would but we hadn't had wifi for several hours, which I might added occurred frequently during our stay. When I tried calling reception to ask about the wifi, the phone rang over 20 times before someone answered, which was the same experience when calling the operator on 2 occasions. I was told the hotel was full, and very busy. I appreciate the fact the hotel was full but I find it hard to believe the hotel would not staff accordingly to their bookings. A full hotel isn't an excuse for rude or poor service I will compliment the front desk staff and housekeeping that were always pleasant and smiling. I might add on our last night at the Bolton, I asked a different concierge for recommendations for an Italian restaurant and he pr
        Anmeldt 05 marts 2017
        12345
        Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

        Tilbage til søgeresultater

        Tilbage til værelsesvalg

        |

        Luk