Reservér nu: Brandi Hanoi Hotel

Rigtig godt
Baseret på 55 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,5
/
10
82% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (55)Booking.com Anmeldelser (11)
7,5
/
10
Rigtig godt
Baseret på 55 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring7,7
Faciliteter7,1
Beliggenhed6,9
Værelseskomfort og kvalitet7,5
Service8,3
Værdi for pengene7,6
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (55)
Alle værelsestyper
Viser 43 verificerede gæsteanmeldelser
5,7
floyd fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i august 2015
hotel in Cau Giay”
friendliness, clean, comfort
it was a pleasant stay. some staff English is not good.
Anmeldt 22 august 2015
10,0
Fremragende
deldio fra Australien
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i april 2015
highly recommended this hotel”
good breakfast ,friendly staffs,center
great location. Excellent service. Friendly staffs. Well managed Hotel. Everything was taken care, and we really enjoyed our stay with brandi 1 hotel.
Anmeldt 14 april 2015
10,0
Fremragende
Paula fra Australien
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i april 2015
nice hotel,friendly staffs”
good hotel,nice room ,helpful staffs
Brandi 1 hotel is the best hotel I have ever stayed in. The service was outstanding - they could not do enough for us. Upon returning from outings they welcomed us back like home. I cannot speak highly enough about the service and quality of the hotel. The location is great and very central. I would not hesitate in recommending Brandi 1 hotel .
Anmeldt 11 april 2015
10,0
Fremragende
leong fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i marts 2015
Good location ,Great services”
in the center,new hotel,nice staffs
Good services,good location and clean room.satisfaction stayed.value for money.
Anmeldt 30 marts 2015
10,0
Fremragende
scott fra Australien
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i marts 2015
Great location ,Excellent staffs”
new hotel,clean,Great services & staffs
highly recommended this hotel.Great services and very good priced. Modern, clean rooms, very good size comparing it with other hotels I stayed in this area for the same price. It was the best hotel I stayed in Hanoi
Anmeldt 28 marts 2015
7,3
Rigtig godt
James fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i august 2014
Nice business class hotel in the middle of Hanoi”
Good staff who are hospitable; especially well taken care of in term of language and movements
Pleasant hotel
Anmeldt 03 oktober 2014
7,0
Rigtig godt
Chee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 7 nætter i oktober 2013
Nice place to return to”
Clean room, comfortable bed, value for money
Pleasant stay, with friendly and attentive staff. Especially pleased with clean, comfortable, non-smoking room.
Anmeldt 07 november 2013
7,3
Rigtig godt
Timothy fra USA
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i september 2013
A nice hotel close to the CMC building”
Distance to working location, cleanliness, comfortable bed
This was a great place to stay if you have business in the Cau Giay area. A few decent places to eat nearby and a short walk to any nearby educational or business conference. Breakfast was limited, but appropriate for the price I paid for the hotel.
Anmeldt 18 september 2013
4,0
Elisabeth fra Norge
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i december 2015
Helt ok hotel”
Betjeningen prøvde å hjelpe oss med bestillinger. Lagde tidlig frokost når vi måtte rekke buss tidlig om morgenen.
Et hotel med veldig harde senger(hard som gulvet nesten) lite rom, vi bestillte et rom med dobbeltseng, men fikk to enkeltsenger. Hotellet ligger langt fra old square minst 30 min med taxi. Ellers prøvde betjeningen å være behjelplige. En av de snakket godt engelsk, og ville hjelpe med booking av turer til ha long bay, men hn ville ha oss på en tur som han guidet, og ikke den turen vi ville ha, så vi booket alt selv via nettet. Ville ikke valgt dette hitellet igjen.
Anmeldt 19 december 2015
8,4
Fantastisk
Huy fra Vietnam
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i marts 2018
Ks Brandi”
Ks sach se, tien nghi
Anmeldt 18 april 2018
2,0
THI fra Vietnam
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i december 2017
Chưa thấy ks nào ở 2 ng 1 p mà tính them phí .ko bao giờ quay trở lai”
Đang tắm nc nóng thì phải tắm nc lạnh .hơn 1t mà p chẳng ra j .còn ko bằng ở mường thanh .cũng giá đấy mà đẹp vivu .lỡ đặt rồi nên phải ở
Anmeldt 20 december 2017
7,6
Rigtig godt
VINH fra Vietnam
Gruppe
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i april 2016
Phòng”
Đã nhận xét
Anmeldt 12 april 2016
7,6
Rigtig godt
VINH fra Vietnam
Gruppe
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i april 2016
Phòng”
Đã nhận xét.
Anmeldt 12 april 2016
7,2
Rigtig godt
VINH fra Vietnam
Gruppe
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i april 2016
Phòng”
Đã nhận xét.
Anmeldt 12 april 2016
7,6
Rigtig godt
VINH fra Vietnam
Gruppe
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i april 2016
Phòng”
Mình đặt phòng tiêu chuẩn là 25m2 nhưng khi đến nhận phòng thì chỉ 18m2 thôi, mãi hôm sau ks mới cho đổi lại phòng 25m2. Mình nghĩ là agoda nên làm việc với ks, giao phòng đúng cho khách như đơn đặt phòng nhầm trách chuyện không vui.
Anmeldt 12 april 2016
8,3
Fantastisk
Tran fra Vietnam
Forretningsrejsende
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i september 2013
Tiện nghi, sạch sẽ, quản lý nhiệt tình, thân thiện”
Khách sạn tuy không rộng lắm nhưng biết bố trí rất khoa học, gọn gàng. Phòng sạch sẽ, vẫn còn rất mới, đầy đủ tiện nghi. Nhân viên vui vẻ,thân thiện, quản lý nhiệt tình.
Rất hài lòng. Nếu có dịp công tác ở khu Cầu Giấy tôi có thể chọn ở Brandi vì giá cả tốt, có nhiều khuyến mại. Khách sạn sạch sẽ, gọn gàn, đầy đủ tiện nghi. Đặc biệt quản lý rất nhiệt tình, chu đáo và sẳn sàng chia sẻ chỉ dẫn những món ăn đặc trưng theo mùa của miền Bắc. Nhân viên vui vẻ, thân thiện.
Anmeldt 16 september 2013
9,2
Fremragende
YENA fra Sydkorea
Rejsende alene
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i juni 2018
Fab!”
Place is a bit hard to find. And google map position is bit off so get accurate map of the hote before the trip. Other than that staffs were very. Kind! Everyone. And room and bathroom was very clean
Anmeldt 01 juli 2018
6,0
YEONGBOK fra Sydkorea
Rejsende alene
Boede 1 nat i juni 2017
저렴하게 이용할만합니다”
저렴한 이용 굿입니다.
Anmeldt 19 juli 2017
4,0
TAEHIE fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i februar 2017
추천?”
한국의 오래된 여관 (?)정도에 아침에 쌀국수와 계란정도의 식사 제공 숙소 인근은 베트남 로컬 식당외 밤 늦은 시간 하루정도의 잠만 잘 생각으로 예약했으나 위치나 주변 환경을 생각해 다시는 예약 안 할것같은곳 직원의 친절도는 숙박업소에 비해 우수
Anmeldt 01 marts 2017
6,7
Godt
Ma fra Hongkong
Rejsende alene
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i november 2013
附近環境安靜”
房間潔淨,頂樓餐廳享用早餐,服務員有禮貌。
Anmeldt 09 august 2014
5,3
KAZUHIKO fra Japan
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 6 nætter i maj 2013
1泊ならいいかも”
親切なスタッフ
扉を開けるたびに大きな音が鳴りうるさい。朝食は普通。洗濯物を持参した袋に入れて置いていたら勝手にクリーニングされたがクリーニング代が激安できちんとしてくれてたので助かりましたが・・・。
Anmeldt 05 november 2013
9,7
Fremragende
NAOKI fra Japan
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i december 2012
コストパフォーマンスの高いホテル”
広い部屋とおいしい朝食
部屋も、かなり広く、朝食のフォーとベトナムコーヒーも美味しく、コストパフォーマンスに優れているホテルでした。湯船はありませんが、シャワーもお湯が途切れることなく十分だと思います。
Anmeldt 17 december 2012
9,6
Fremragende
Yu fra Taiwan
Par
Superior Dobbelt
Boede 10 nætter i marts 2016
HITC的洽公優質選擇”
如果來河內,是要去HITC辦事情,這邊絕對是好選擇,附近用餐方便,飯店早餐也還不錯,晚上也幽靜,飯店人員服務也很好,清潔人員也守規矩,也幫忙我們很多事情。
Anmeldt 10 april 2016