Rigtig godt 7,6
baseret på 673 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 673 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,0
Sortér efter

Amanda fra USA
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Get what you pay for
Room was small and clean but smelled musty and moldy. Safe didn't work. Air Con was weak despite being turned on high. Breakfast was standard but eggs were undercooked. Excellent water pressure and hot water in the shower. Location was good as it was quiet and a decent walk away from the busiest part of ubud. stayed for one night but if staying longer would have requested a different room because of the musty smell and weak air con.
Anmeldt 13 maj 2016

Léa fra Australien
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i april 2016
Very good
Very good accomodation
Anmeldt 24 april 2016

Shu fra Malaysia
Familie med store børn
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Not bad
Not bad
Anmeldt 13 april 2016

zhang fra Kina
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2016
good!
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
Anmeldt 27 marts 2016

Maria fra Filippinerne
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 7 nætter i marts 2016
Feels like you're home!
Excellent staff, excellent service, very clean facilities and surroundings - very very helpful people especially Budi!
Anmeldt 27 marts 2016

Maria fra Chile
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i januar 2016
Love the enviroment, all the staff was very kind
Staff, pool, rooms, food
Great
Anmeldt 02 februar 2016

Johan fra Holland
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2016
Good hotel for a cheap price
Just very satisfied about the hotel and it s price
Anmeldt 27 januar 2016

karen fra Storbritannien
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i januar 2016
Nice pool but does need an update
pool, shuttle bus, staff
Nice hotel for the money. Pool is lovely but the hotel does need an update and i would say it is a 2 or 3 star by uk standards
Anmeldt 18 januar 2016

Morgan fra Canada
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2016
Great Value
Pool, price, friendly staff, nice breakfast
One of the better hotels at this price range. Wifi good, location is farthest tip of south Ubud so you have to walk about 15 min to yoga barn and another 20 to market and hub of activities. Nice restaurants close by, Taco Casa. Breakfast included. Pool was clean. Sheets were clean but stained and bathroom smelly. With all this humidity it is a problem in all hotels (I checked reviews on the million+ rentals). Great value for $30 CAD. I woukd recommend for a day of two.
Anmeldt 16 januar 2016

Shu fra Malaysia
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2015
Friendly staff
Friendly staff
Not bad
Anmeldt 12 januar 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: