Se alle 11.055 ejendomme i Bali.
Fantastisk8,2
Baseret på 68 anmeldelser
Cassava Lembongan Bungalow
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
altan/terrasse
Se flere billeder
Badeværelse
Se flere billeder
7,8 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 50 billeder
7,8Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • altan/terrasse

  • roomservice [24 timer]

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Bungalow med 1 soveværelse (1 Bedroom Bungalow)
...
  • Udsigt: Have
  • 21 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Superior-bungalow med 1 soveværelse (Superior One-Bedroom Bungalow)
...
  • 16 m²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior-bungalow med 1 soveværelse (Superior One-Bedroom Bungalow)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Superior-bungalow med 1 soveværelse (Superior One-Bedroom Bungalow)
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Superior-bungalow med 1 soveværelse (Superior One-Bedroom Bungalow)
      ...
        Indtast datoer for at se priser

        Afstande og vigtige steder

        Nærliggende lufthavne
        • 31 km
        • Ngurah Rai Internationale Lufthavn (DPS)
        • 91 km
        • Lombok Internationale Lufthavn (LOP)
        Hospitaler og klinikker
        • 1,2 km
        • Puskesmas Nusa Penida Ii Lembongan

        Mere om Cassava Lembongan Bungalow

        En oversigt

        Vis mere

        Hvad de tilbyder

        Vis mindre

        Politikker

        Vis mere

        Brugbare oplysninger

        Vis mere

        Oplysninger

        Vis mere

        Verificerede kundeanmeldelser

        Agoda Anmeldelser (68)
        Booking.com Anmeldelser (273)

        4,7

        Sortér efter rejsetype
        • Hotellets stand/rengøring 8,7
        • Faciliteter 7,5
        • Beliggenhed 7,8
        • Værelseskomfort og kvalitet 8,4
        • Service 8,6
        • Værdi for pengene 8,6
        • Hotellets stand/rengøring 8,9
        • Faciliteter 6,8
        • Beliggenhed 7,7
        • Værelseskomfort og kvalitet 8,6
        • Service 8,9
        • Værdi for pengene 8,7
        • Hotellets stand/rengøring 8,8
        • Faciliteter 7,3
        • Beliggenhed 8,2
        • Værelseskomfort og kvalitet 8,4
        • Service 8,6
        • Værdi for pengene 8,3
        • Hotellets stand/rengøring 8,0
        • Faciliteter 8,0
        • Beliggenhed 7,2
        • Værelseskomfort og kvalitet 7,3
        • Service 8,4
        • Værdi for pengene 8,4
        • Hotellets stand/rengøring 9,1
        • Faciliteter 9,0
        • Beliggenhed 8,2
        • Værelseskomfort og kvalitet 8,6
        • Service 8,4
        • Værdi for pengene 9,3
        • Hotellets stand/rengøring 7,7
        • Faciliteter 8,0
        • Beliggenhed 7,7
        • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
        • Service 7,4
        • Værdi for pengene 8,3
        Leveret af verificerede gæster fra Agoda
        Filtre

        Anmeldelsessprog
        • English
        • 简体中文
        • Deutsch
        • Français
        • Nederlands
        • Русский
        • Español
        • Italiano
        • 日本語
        mere mindre

        Værelsestype
        • Bungalow med 1 soveværelse
        • Superior-bungalow med 1 soveværelse

        Sortér efter
        Viser 67 verificerede anmeldelser
        • ryd alle

        10,0
        Hian fra Holland
        Familie med store børn
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 3 nætter i juli 2017
        Nice small and cozy resort on Lembongan”
        Cassava is a nice and cozy resort on Lembongan. It is near all the activities and facilities on the island but still very quiet. The personell is very nice and friendly.
        Anmeldt 01 august 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
        8,0
        Samantha fra USA
        Gruppe
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 1 nat i juni 2017
        Worth the money ”
        Beautiful room and facilities! Only complaints would be that the staff asked us when we were checking out at least 5 times even though we reassured them each time we would be gone by the allotted time (which we were). Also, the mosquito netting in the room is not just for looks, use it or you will end up with bites everywhere when you wake up. The shower could have been cleaner but it wasn't bad since we had a nice view of the full moon.
        Anmeldt 21 juni 2017
        1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
        8,8
        Krishna fra Indonesien
        Familie med små børn
        Superior-bungalow med 1 soveværelse
        Boede 1 nat i april 2017
        good value hotel”
        good value hotel. clean room, friendly staff and owner
        Anmeldt 15 april 2017
        1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
        9,6
        Sara fra Spanien
        Par
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 2 nætter i marts 2017
        Fremragende”
        Amazing place and very good service and staff
        Anmeldt 20 marts 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
        10,0
        ditta fra Indonesien
        Rejsende alene
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 1 nat i august 2016
        super”
        the management was great, they gave me pick up service , help me out to rent motorbike, its only 1 minutes walk to tamarind beach, its only 15 minutes walk to mushroom beach , the hotel was great, the room was huge with outdoor bathroom, clean and the gave a welcome drink (its really yummy)
        Anmeldt 28 august 2016
        1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
        8,8
        Yvonne fra Singapore
        Par
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 1 nat i august 2016
        Nice Staff, Good value”
        The hotel is using wooden type of house and easy to access from jetty or to famous spot. friendly staff.
        Anmeldt 16 august 2016
        1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
        5,0
        NGAI fra Hongkong
        Gruppe
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 2 nætter i april 2015
        Greedy Disappointing staff, Disorganised Service, ”
        Fair location, fair breakfast, fair hygiene
        [!!!! If you are think this article is too long and going to skip it, you will be disappointed after you stay in this hotel] We were a group of 6 people booking 3 rooms. To confirm reservation, I always contact the hotels through email after making a reservation on a agent website like agoda. However, I received no reply from Cassava despite I sent them an email a month in advance. We arrived lembongan at 3pm. To better use our time we had booked a boat for snorkelling from 4pm to 6 pm before the sunset. The most disappointing things happened. They only reserved two rooms for us while we need 3. We asked the staff for refunding so that we can book an extra room in the hotel next to it. But they resist to do so and suggest us to stay in their friends' hotel which is very quite far away. Insisted, they finally agree to refund but it had wasted us an hour of time which is precious as we had to go snorkelling before the sunset. (Finally we board the boat at nearly 5pm!) On that night, we have asked the staff to reserve 3 scooters for us for travelling around the island. They agreed and guaranteed they will have the scooters ready on the next day However, on the following day, they had forgot to reserve the scooters and all the scooters had been rented to other guests. We insisted to get the scooters but the greedy staff keep persuading us to use their Van at a much higher cost. We insisted that they have to found a solution for us because without the scooters we just cannot travel around the island. Finally they somehow found a friend who could rent us the scooters. They had agreed to charge us 80000 per scooters but when we check-out from the hotel, they charged us 100000 for each scooters. We were in a hurry as the van picking us to the pier had arrived and we had to leave immediately, we didn't argue with them. Overall, the hardware of this hotel isn't that bad but the software is far from satisfactory and it was a very disappointing stay.
        Anmeldt 17 september 2015
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
        8,0
        Rob fra Australien
        Par
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 3 nætter i juli 2015
        Relaxing stay ”
        Quiet location, friendly staff, private bungalows set around lovely pool and garden
        Lovely relaxing stay at the Cassava Lembongan Bungalow. Friendly and helpful staff.
        Anmeldt 04 august 2015
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
        10,0
        brian fra Australien
        Par
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 7 nætter i juli 2015
        A true gem on the island”
        Clean and well maintained accommodation, pool, gardens. Delicious food at the restaurant at good prices with friendly staff. Good location within walking distance to the beaches.
        From the moment we arrived we were made to feel like part of the family rather. The bungalows are well built and maintained in immaculate condition by the staff. Light breakfast was included in the room rate with more substantial fare being available at very reasonable cost. We ate at various places on the island during the week and found the Cassava Restaurant became our favorite place to relax at Dinner with delicious meals available at very reasonable cost. The bungalows and staff are delightful making our stay on Lembongan very special.
        Anmeldt 02 august 2015
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
        6,0
        linda fra Australien
        Par
        Bungalow med 1 soveværelse
        Boede 7 nætter i maj 2015
        nice bungalows”
        pool, staff, location
        Nice hotel, beautiful pool, the bungalows were nice but they could have been a little cleaner, a fridge in the room would be nice and the breakfast should include eggs. Overall a nice place to stay, the staff were lovely and location was good. Loved Lembongan!
        Anmeldt 01 juni 2015
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


        1

        Vælg bonusordning

        PointsMAX
        Sprog
        Bonusordning A Bonusordning A
        Bonusordning B

        Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

        2

        Vælg pointtilbud

        Hotelværelse A
        Værelsesoplysninger
        Tjen
        5.000 point

        Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

        3

        Indtast medlems-ID

        Land i pas
        Medlemskabs-ID
        1234

        Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

        Start her og vælg din foretrukne ordning:
        <Forrige
        August 2017
        MaTiOnToFr
         123456
        78910111213
        14151617181920
        21222324252627
        28293031   
        Næste>
        September 2017
        MaTiOnToFr
            123
        45678910
        11121314151617
        18192021222324
        252627282930