Fantastisk 8,2
baseret på 5909 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 5909 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Kenneth fra Danmark
Par
Deluxe Premium værelse
Boede 1 nat i marts 2012
Rigtig god beliggenhed til shopping
Altan ud mod Petchburi Rd
meget venligt personale, og hjælpsomme. ingen problemer med sen udtjekning kl 18- mod betaling selvfølgelig. mulighed for at blive længere og få opbevaret bagage og tage bad i fitness rum.
Anmeldt 08 marts 2012

mr.oceanarthur fra Danmark
Forretningsrejsende
Deluxe Premium værelse
Boede 1 nat i august 2011
Centre Point Petchburi Hotel
sevice
en lidt dyr glas plade til en smpel microwawe ovn. 1500 thb. ele ovnen koster faktisk mindre i tesco lotas. men pyt, da liz er meget venlig og sod,,
Anmeldt 21 august 2011

jan fra Danmark
Forretningsrejsende
Deluxe Premium værelse
Boede 3 nætter i august 2011
skøn beliggenhed store værelser med lille altan
frit internet, store værelser, hyggelig morgenmad
skøn beliggenhed store værelser med lille altan. frit internet, store værelser, hyggelig morgenmad. brug ikke taxier udenfor hotel, gå ud på gaden i stedet for.
Anmeldt 18 august 2011

Danni fra Danmark
Par
Deluxe Premium værelse
Boede 5 nætter i juli 2011
Rigtig dejligt hotel, dejlig buffet.
Tæt på shopping, fantastisk lækker morgenmad, godt fitnessrum.
Det har været rigtig dejigt ophold på dette hotel, har kun gode ting at sige. Det ligger rigtig godt hvis man er til shopping.
Anmeldt 13 august 2011

Danni fra Danmark
Par
Deluxe Premium værelse
Boede 4 nætter i juni 2011
Centrum af shopping og store flotte værelser.
Tæt på shopping, fantastisk lækker morgenmad, godt fitnessrum.
Hotellet ligger i gåafstand til mange ag de store centre, så hvis man kan lide at shoppe, er det lige stedet. Der er mange spisemuligheder i området.
Anmeldt 14 juli 2011

Jes fra
Gruppe
Deluxe Premium værelse
Boede 1 nat i februar 2011
Dejligt hotel , store værelser, skøn swimming pool
Pænt og og rent med skøn swimming pool, god beliggenhed
Vi checkede ud om formiddagen, og skulle først køre til lufthavnen om aftenen. Hotellet opbevarede vores bagage, og da vi hentede vores bagage om aftenen kunne vi benytte bad og omklædningsrum i fitnesslokalet (ganske gratis) Fin service.
Anmeldt 02 marts 2011

Sharon fra Singapore
Par
Deluxe Executive
Boede 3 nætter i september 2016
Value for money
Definitely go back to this hotel once arrived Bangkok
Anmeldt 27 september 2016

Yan fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Executive
Boede 5 nætter i september 2016
Spacious, clean and homely
Room is spacious, clean and homely. Value for money and location is the best. Within walking distance to Pratunam market, Platinum mall, Central World and Big C through the new shielded walkway bridge which is connected at Level 2 of Platinum mall. A lot of shopping can be done within walking distance.
Anmeldt 27 september 2016

ng fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe familie (4 voksne)
Boede 3 nætter i december 2015
EXCELLENT
Good service,clean & comfortably. The important things is large bed.
Anmeldt 26 september 2016

shuping fra Singapore
Par
Deluxe Executive
Boede 4 nætter i november 2015
Clean and spacious hotel
Room is very spacious and clean, friendly staffs.
Anmeldt 26 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: