Godt 7,4
baseret på 2048 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 2048 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,3
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Louis fra Filippinerne
Familie med små børn
Nyt deluxe-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
not baby friendly
hardly maintained
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fadi fra Libanon
Par
Klassisk superior værelse
Boede 1 nat i august 2016
Great hotel i love it
Great service freindly staff Just small recommend of the breakfats menu buffet it can be little bit change Thanks u
Anmeldt 01 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Peter fra Australien
Par
Klassisk superior værelse
Boede 1 nat i august 2016
General Comments
Good Staff and good food make this hotel an attractive, value for money hotel
Anmeldt 01 september 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

patricia fra Filippinerne
Familie med små børn
Klassisk superior værelse
Boede 1 nat i august 2016
Rude Duty Manager
The Duty Manager ERIC was very very rude! didnt care about how tired we were. Didnt care about my pregnant wife and our children. Very bad customer service
Anmeldt 31 august 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?

Chakpong fra Thailand
Forretningsrejsende
Nyt deluxe-værelse
Boede 2 nætter i marts 2016
Good location for exhibition
Was there for Worldbex and the location was not bad. easy to travel to the exhibition. quite an old hotel but overall ok.
Anmeldt 31 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Julian fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Klassisk superior værelse
Boede 3 nætter i oktober 2015
Value for Money
Near to the airport, groceries and shopping
Anmeldt 30 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Robert fra Filippinerne
Par
Klassisk superior værelse
Boede 1 nat i august 2016
Relaxing Staycation
Me and my wife had a very relaxing and peaceful stay here, we will definitely come back...
Anmeldt 29 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Noreen fra Filippinerne
Familie med små børn
Klassisk superior værelse
Boede 1 nat i august 2016
Home away from home
Early check in at 9am was awesome!
Anmeldt 28 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

RANDY fra Filippinerne
Par
Klassisk superior værelse
Boede 1 nat i august 2016
Very nice hotel but needs upgrades.
Nice location, nice staff, surely recommend it to family and friends.
Anmeldt 26 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

maria fra Filippinerne
Familie med store børn
Nyt deluxe-værelse
Boede 5 nætter i august 2016
little request
the other food is salty
Anmeldt 25 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: