Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1764 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Service 7,6
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

Chua fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
good location
good street food and can cook in hotel
Anmeldt 16 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chua fra Singapore
Par
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2016
good
good ...near chinatown food street. can cooking in hotel room.
Anmeldt 16 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MONLARAT fra Thailand
Par
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2016
Quite old and low maintenance of facilities but near the Chinatown
Anmeldt 14 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

laura fra Malaysia
Par
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Memorial hotel in Chinatown
finally we came back to stay here again although it's been a year and this hotel are still pretty good enough and keep upgraded ! overall are satisfied and very comfort zone to access in chinatown and easy to get any local food in this area as well.
Anmeldt 28 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Gloria fra USA
Familie med små børn
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 5 nætter i juli 2016
Lie in picture
No good
Anmeldt 11 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Henderikus fra Holland
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2016
In desperate need of maintenance and some improvements
I stayed in this hotel several times over the years. Now they are more expensive, but no any improvements. When we arrived, the receptionist gave the wrong key card, after we go to the room, already somebody else was sleeping there. It was an awkward situation. He (staff) not apologized, only looked for another room. We got a bunker room (no window or daylight) . The room was very small. Some lights and sockets where not working. Paint is old, in desperate need of refreshing. Very old TV's, should be changed also in this category (3 star). In comparison with other hotels which charge over 1,000/night and claim to be 3 star, this hotel is really not worth its money. As my title say, in desperate need of improvements. The location is for my purpose the best, I feel sad I can not stay here anymore if this hotel is not willing to improve anything.
Anmeldt 30 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andrew fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2016
The Best Budget Hotel I've Ever Stayed In
When I first stayed here, I had to walk through a narrow little alley to get there. I thought I had gotten myself into something terrible. Was I wrong. This is a very well run place. It's spotlessly clean, everything in the room works fine. The staff is helpful. And the location is the best. I can't comment about the breakfast because why eat breakfast in a hotel when you are surrounded by Chinatown. In terms of being a budget hotel, this place is impeccable.
Anmeldt 27 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

martyn fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2015
good location in china town
just used for quick stop off, perfect location if you want to be in chinatown
Anmeldt 27 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Phuong fra Vietnam
Familie med små børn
Boede 4 nætter i maj 2016
Good location
The room is small but convenient. The lights in rooms are not good, The key to open the door always gets trouble. The receptionist is not much warm. But we like this location, it's very near the Yaowarat Road with many street foods to try
Anmeldt 17 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Huu fra Vietnam
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2016
Good at that price
17 per night with standard twin room, that's perfect but Wifi was not good, I have to log in time to time and it's slow,
Anmeldt 12 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: