Reservér nu: Checkers Backpackers

Godt
Baseret på 56 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,4

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (56)Booking.com Anmeldelser (161)
6,4
Godt
Baseret på 56 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring5,6
Faciliteter5,9
Beliggenhed7,3
Værelseskomfort og kvalitet7,0
Service6,6
Værdi for pengene6,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
ภาษาไทย
Bahasa Indonesia
mere
Sortér efter
Viser 36 verificerede gæsteanmeldelser
9,2
Fremragende
Chin fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 1 nat i marts 2016
definitely will stay here again in my next trip”
Good location, it is very near to Rochor station. The staffs are friendly. Excellent security! A lock was given to lock your locker and access card needed to enter the toilet
Anmeldt 07 marts 2016
3,6
Janny fra USA
Rejsende alene
Boede 2 nætter i januar 2016
No”
I am a female solo traveler. I booked the "mixed dormitory" and expected both females/males in the dormitory, I was the only girl with 3 to 4 men in the room. There are locks to get into the bathroom so I question the safety of the hostel. The hostel is located in Little India and the hostel is filled with immigrants from India who come to Singapore for work. There were no other travelers/backpackers during my 3-night stay so I did not meet anyone. The wifi is bad as well, especially during the evenings/night when everyone is back. Pros: the location is by the Little India and Bugis MRT stations.
Anmeldt 30 januar 2016
2,0
Aziz fra Indonesien
Familie med store børn
Boede 1 nat i december 2015
DON'T Book or Stay at this hostel !!!”
The hostel sell our booking bed to others.
Anmeldt 18 januar 2016
8,3
Fantastisk
Marie fra Frankrig
Rejsende alene
Boede 4 nætter i december 2015
Newyear at Checkers”
Great Staff, good location, nice stay
Anmeldt 06 januar 2016
10,0
Fremragende
ENGKU fra Malaysia
Gruppe
Boede 1 nat i november 2015
CLEAN”
CLEAN, VALUE OF MONEY, STRATEGIC LOCATION
GOOD..
Anmeldt 15 december 2015
8,7
Fantastisk
Pek fra Australien
Gruppe
Boede 2 nætter i november 2015
Satisfactory”
Value for money, excellent location, and clean
Some room booking issues were quickly resolved by the friendly staffs. The rooms and female bathroom were clean, though my friend commented that the cleanliness of the shared bathroom could be improved. Perhaps bathrooms slippers could be provided. Location was within walking distance to MRT station, lots of food around the area. Overall, our experience was worth the money, had an enjoyable time in Singapore :) will recommend Checkers to others!
Anmeldt 02 december 2015
7,0
Rigtig godt
mohan fra Indien
Gruppe
Boede 2 nætter i oktober 2015
good”
good service
Anmeldt 06 november 2015
3,7
Rafael fra Argentina
Par
Boede 3 nætter i januar 2016
Horrible estadía!Habitación "deluxe" sin ventana”
Wifi y desayuno
Lamentablemente el hostel no fue lo esperado. Probablemente hace unos años tuvo su encanto, ya que la decoración del lobby está bien, pero algo pasó que se vino todo abajo. El olor a humedad en la habitación era impresionante, al retirarnos toda nuestra ropa y mochila estaba mojado solo de la humedad del ambiente . La habitación supuestamente era Deluxe privada. En ningún lugar se aclaró de manera visible que el baño era compartido. Estaba en planta baja, no tenía ni una ventana! Era un encierro total, al lado de las máquinas de lavandería, que en teoría se usan hasta las 10pm pero con las paredes de cartón se escuchaban lavando hasta la 1am. El baño está sucio y las duchas dan asco. El único motivo por el cual no le pongo Pésimo de calificación fue: por el desayuno que estaba bien, sencillo pero ok. Y la habitación tenía tv con netflix. El resto, para quedarse en otro lado!
Anmeldt 21 januar 2016
6,0
shine fra Kina
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i februar 2018
脏 吵 难找”
从rochor B出口走5分钟,这家店子已经换位置,711对面,在一个旅游咨询公司的楼上。我找了起码10分钟。卫生就呵呵呵,旁边是个酒吧,晚上很吵。热水还行一般般。前台大叔态度还行,不提醒就忘记退我5新币押金。
Anmeldt 16 februar 2018
8,0
Fantastisk
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i august 2016
超级靠近地铁站”
很方便,family room 还不错,不过在三楼,如果有大型行李就不方便!
Anmeldt 16 august 2016
9,7
Fremragende
WEN fra Malaysia
Gruppe
Boede 2 nætter i januar 2016
走小路很快就可以到达地铁站的宿舍”
房间,厕所,工作人员
说真的,第一天到达宿舍的时候有点累,因为当天是印度人的节日,所以店外聚集了太多人了,挤过人群真的是一个挑战。 进入到店内后,老板让我们拿出护照说要登记,却忙着和工人说话。这一切真的让人有点不爽。 至到和老板开始说话后才认真对这间宿舍开始满意。 首先老板因为给了我们楼下的房间,楼下全是男的,所以让我们使用员工厕所,还对我们解释说因为我们全是女的,用男女厕所有点不好。 然后老板在我们询问关于如何去景点时,非常热心地告诉我们附近就有地铁站 Rochor,这地铁站真的非常靠近,如果住这家宿舍强烈推荐用Station Rochor,不要用Station little india。 甚至老板在我们晚上回来后,还关心我们有去到我们要的地方吗。 早餐每天会提供白面包和牛油及果酱,还有香蕉。咖啡和茶好像是24小时提供。店内并没有得开火,不过有热水,所以可以泡面。他们还有冰箱,但是被挡着,就在放碗碟的旁边。 当然这家店有个缺点啦,就是房间内并没提供吹风筒。 因为我们拿到楼下房,所以要吹头发就必须进入男女厕所里。 其他的一切都很不错。
Anmeldt 26 januar 2016
3,6
siripa fra Thailand
Gruppe
Boede 2 nætter i februar 2017
ห้องที่ได้ไม่ตรงกับที่จองไว้”
จองห้องแบบ Family Room 6 ท่าน (2 เตียงเดี่ยว และ 2 เตียงคิงไซส์) ปรากฏว่า แจ้งเราว่าห้องมีปัญาหาไม่สามารถให้เข้าพักได้ เลยให้เข้าพักที่ห้องรวม 3 เตียง2ชั้น และห้องน้ำรวม ก่อน 1 คืน อีก 1 คืนเปลี่ยนให้พักที่ห้อง Deluxe (เตียงควีนไซต์) และจะให้นอนห้องละ3คน ต้องของเตียงเสริมเพิ่ม เข้าไปมีส่วนใหญ่มีแต่อินเดีย ฝรั่งกับเอเชียน้อยมาก อาหารแถวนั้นก้ออาหารอิสลามเป็นส่วนใหญ่
Anmeldt 01 marts 2017
4,0
Atthaphon fra Thailand
Gruppe
Super deluxe-værelse med morgenmad
Boede 3 nætter i december 2016
ไม่คุ้มกับราคา”
จองแบบdeluxe roomไป3คืน พอไปถึงปรากฏว่าห้องพักเต็มให้พอเราไปนอนห้องรวมก่อนพรุ่งนี้ถึงจะย้ายไปdeluxe roomได้
Anmeldt 04 januar 2017
8,8
Fantastisk
ernawaty fra Indonesien
Familie med små børn
Boede 3 nætter i august 2017
review”
untuk kebersihan sangat disayangkan, karena di toilet masih tersisa sampah oleh penghuni sebelumnya dan belum dibersihkan. utk kenyamanan dan lainnya sudah cukup bagus.
Anmeldt 28 december 2017
7,2
Rigtig godt
Lulu fra Indonesien
Gruppe
Boede 3 nætter i november 2016
Dekat MRT little India, mudah mencari makanan halal, jangan mau jika dipindahkan ke hostel lain”
Staff ramah, fasilitas OK, sarapan membosankan. Saya booking 4d3n tapi Karena ada hal lain, saat hari terakhir kami dipindahkan ke hostel Yang sangat tidak layak samping bunc hostel. Kamar bau seperti sarang tikus, kamar mandi bau pesing Dan pintunya rusak, bunk bed Yang ringkih Dan bunyi jika kami bergerak. Tidak disediakan dispenser atau air minum botol. Kami harus Jalan dulu ke checkers packpackers jika mau sarapan. Kalau kalian menginap disini Dan ditawarkan refund atau dipindahkan, lebih baik kalian refund Dan cari tempat lain saja. Tempat yg diberikan sangat tidak layak, seperti untuk mess karyawan Yang tidal terawat!!
Anmeldt 07 december 2016
10,0
Fremragende
satoka fra Japan
Rejsende alene
Boede 1 nat i december 2016
綺麗!ロケーション良い!”
駅近。 コンビニやご飯屋さんも徒歩圏内。 リトルインディアの賑やかなストリートもすぐ歩いていけます。 宿は清潔感あり。スタッフさんもとてもフレンドリーで良い方でした。
Anmeldt 18 januar 2017