Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 804 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,1
Sortér efter

Pey fra Malaysia
Par
Suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i maj 2016
Good
Great
Anmeldt 05 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Senthil fra Malaysia
Familie med små børn
Suite med havneudsigt
Boede 3 nætter i maj 2016
Excellent
Really good choice to be in Hong Kong. We loved chi 138
Anmeldt 04 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Hongkong
Par
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Celebrated our wedding anniversary here
Three years ago, I proposed to my wife on the rooftop of this hotel. They were incredibly accommodating back then. Seemed only appropriate to celebrate our first wedding anniversary here as well.
Anmeldt 30 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Li-Chun fra Taiwan
Rejsende alene
Suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i maj 2016
good
good location
Anmeldt 25 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sophia fra Kina
Par
Suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i april 2016
Clean
Spacious
Anmeldt 10 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ELVIE fra Filippinerne
Par
Suite med havneudsigt
Boede 7 nætter i juni 2015
Expensive and no services
Nice view over the Harbour, large rooms but thats all! Location is difficult to reach and the staff is not helpfull getting a taxi, to have a tub you must book a Superior high floor room. The location is far from the Island center no shuttle available, very expensive for the little you get!
Anmeldt 08 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ELVIE fra Filippinerne
Par
Suite med havneudsigt
Boede 4 nætter i november 2015
Expensive for what it is
Rooms are well equiped, nice view of the Harbour, but no bath tub just shower, rooms with tub much more expensive, price is not justified, location is far from center of Island and its difficult to get a taxi, reception staff is not very helpfull!
Anmeldt 08 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Philip fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i marts 2016
Great views
Excellent views over the harbour, very quiet, close to Tram line
Anmeldt 26 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Qiang fra Australien
Par
Suite med havneudsigt
Boede 4 nætter i april 2016
Good location, great view, useful facilities
I enjoyed the stay at this place. It's close to the metro, trams and buses. A few good and cheap local restaurants within walking distance too. The view from the room is good too if you get the ones at higher floors which we haven't. The suite is very spacious compared to usual hotel rooms in the centre of Hong Kong. It is also very secure with the card access to the building and the floor through the lifts. However I notice it can be expensive if you don't get the deal or book very early.
Anmeldt 20 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ho fra Hongkong
Par
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i juli 2015
Great View
The Harbour View is great!!
Anmeldt 10 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: