Se alle 1.244 ejendomme i Penang.
Rigtig godt7,8
Baseret på 114 anmeldelser
Chulia Court The Tavern
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
7,8 Rigtig god gæstebedømmelse
Se alle anmeldelser

"The food is tasty and the beer is cheap. It gets very lively..."

BrendaMalaysia
Hotellet indefra
Se flere billeder
8,8 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 42 billeder
8,8Beliggenhed
  • 750 m til offentlig transport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • daglig rengøring

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Deluxe Enkelt (Deluxe Single)
...
  • 28 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior Dobbelt (Superior Double)
...
  • 28 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe med 2 enkeltsenge (Deluxe Twin)
...
  • 28 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Familieværelse (Family Room)
...
  • 32 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 2 queen-size senge
Indtast datoer for at se priser
Blandet sovesal (Dormitory (Mixed))
...
  • 38 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 køjeseng
Indtast datoer for at se priser
Superior Enkelt (Superior Single)
...
  • 28 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser
Standard Enkelt (Standard Single)
...
  • 25 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser

Afstande og vigtige steder

Nærliggende lufthavne
  • 15 km
  • Penang Internationale Lufthavn (PEN)
  • 86 km
  • Sultan Abdul Halim Lufthavn (AOR)
Offentlig transport
  • 750 m
  • Komtar Busterminal
  • 800 m
  • Pengkalan Raja Tun Uda Busterminal
Hospitaler og klinikker
  • 950 m
  • Bp Healthcare @ Jalan Sultan Ahmad Shah
Apoteker
  • 400 m
  • Boon Pharmacy
Dagligvarebutikker
  • På stedet
Hævning af kontanter
  • Hæveautomat på stedet

Mere om Chulia Court The Tavern

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (114)
Booking.com Anmeldelser (22)

3,8

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,2
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 7,1
  • Faciliteter 5,3
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,5
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 8,0
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 6,8
  • Faciliteter 6,3
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,5
  • Service 6,9
  • Værdi for pengene 7,1
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,4
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,1
  • Hotellets stand/rengøring 5,6
  • Faciliteter 5,5
  • Beliggenhed 7,2
  • Værelseskomfort og kvalitet 4,0
  • Service 6,8
  • Værdi for pengene 6,0
  • Hotellets stand/rengøring 7,0
  • Faciliteter 4,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,0
  • Service 6,5
  • Værdi for pengene 5,5
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 8,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • 繁體中文 (台灣)
  • 简体中文
  • 日本語
  • Deutsch
  • Русский
mere mindre

Værelsestype
  • Superior Dobbelt
  • Deluxe Enkelt
  • Superior Enkelt
  • Standard Enkelt
  • Deluxe med 2 enkeltsenge
  • Familieværelse
  • Blandet sovesal
mere mindre

Sortér efter
Viser 100 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

8,0
QIANMO fra Kina
Rejsende alene
Superior Enkelt
Boede 1 nat i juni 2017
Rigtig godt”
I read the reviews before I booked the hotel and I belived that it was noisy at nights, so my plan was to have some drinks at the bar and go back to sleep late at night. However after I arrived at the hotel last Friday, I found out that my room(corner room) is quiet and it was not affected by the noises coming downstairs. I had a good evening.
Anmeldt 08 juli 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Yee fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Enkelt
Boede 3 nætter i juni 2017
Great location, ideal for party goers!”
If you are a night person this is certainly a great choice! Great location, good price! You will be disappointed if you are planning to sleep early as you will hear music from downstairs😝
Anmeldt 28 juni 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
3,2
REE fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i juni 2017
Not worth of money”
The wardrobe was so old and dusty. we requested to change room since there is a store room at the back of our room with an open hole at ceiling. The staff said it was old abandoned hole and we couldn't change room because all rooms booked. Night disco very loud until 4am but it's ok we expected that.
Anmeldt 28 juni 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,0
Kaki fra Canada
Rejsende alene
Blandet sovesal
Boede 2 nætter i juni 2017
If you're a night owl...”
If you're a night owl then by all means go ahead and stay at this place. When other reviewers said it was going to be loud, I was not expecting it to be club level bass loud. The whole entire bed frame would "jump" off the ground and vibrate. I even moved up to the top bunk to see if that helped - nope. Music sound level increases as the night goes on. With music ceasing around 430am..... Should've just gave them my booking charge and stay elsewhere..... terrible sleeping experience.
Anmeldt 23 juni 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
3,6
Minh fra Vietnam
Gruppe
Familieværelse
Boede 1 nat i april 2017
Unacceptable ”
This hotel is inside a bar. The music is until 4am. The staff is totally unfriendly. The room is acceptable, but my friend supposed that there was a bug bitting her.
Anmeldt 18 juni 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Sheng fra Malaysia
Par
Blandet sovesal
Boede 1 nat i maj 2017
Awesome location, all the bus stop right in front of hotel. will visit again. ”
Pro:good location, good service, cleanliness Cons:for those who can't sleep under noisy condition, may get a room with higher price.hopefully next time at least provide drinking water
Anmeldt 09 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
4,0
Minh fra Vietnam
Gruppe
Superior Enkelt
Boede 1 nat i april 2017
Unacceptable hotel”
We stayed one night, and my friend was there one night before, the rooms are behind the bar. We can't sleep because the music is too loud until 4am. Moreover, the attitude of the staff is not friendly when communicating with us, the drap and towels are old, and my friend was supposed to be bitten by the bugs. It' the worst experience we got until now.
Anmeldt 01 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,2
Kot fra Thailand
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 1 nat i april 2017
all staff very nice and location is very good. :)”
:)
Anmeldt 18 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,6
Tam fra Vietnam
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i april 2017
noisy hotel”
good location but hotel was very noise at night, from 9pm to 1 am. They played music and drum so loud, all night. my room was in the farthest but still loud to hear
Anmeldt 11 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
2,0
Albert fra Holland
Rejsende alene
Blandet sovesal
Boede 1 nat i marts 2017
Manager with an attitude”
I arrived at 11 am before check in time which I fully understand. I asked in the restaurant that I was looking for the guest house, someone came over uninterested in my name or booking number and told me to come back at 2 pm. I asked where to leave my bag and he said just in the restaurant (Unprotected). This way of his communication and the way of business made me feel very unwelcome and has been the worst welcome of 7 months of travelling in south east Asia.Therefore I decided to look for another place around and would recommend anybody else to do the same to avoid a non refundable payment like me.
Anmeldt 29 marts 2017
Thank you Albert for your feedback. We are sorry to hear that you were not happy with our tavern. The check in time is 2pm as advertized and you had arrived more than 3 hours prior. You had expected a Hotel with a reception desk and other facilities from a Tavern that charges Rm30 (Euro6.28) for a dormitory room. If you would check out our Tripadvisor reviews you would see that most customers had been very happy with our friendly service. Perhaps one should have more realistic expectations when booking accommodation. We hope you were able to find an alternative that exceeded your expectations for the price that you were willing to pay. Hope that clarifies.
Besvaret 08 maj 2017
Vis mere
Chulia Court The Tavern
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
Juli 2017
MaTiOnToFr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Næste>
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031