2015
Godt 7,5
baseret på 1744 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1744 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,4
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

chi fra Hongkong
Par
Studio
Boede 1 nat i august 2016
Very convenient
Close to mtr station n harbour city, a lot of restaurants nearby The kitchen is well equipped The design of toilet is for disability, which is a nice idea, but the basin is too small
Anmeldt 18 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tony fra Canada
Par
Studio
Boede 1 nat i august 2016
Needs an update badly. Good location in tst but seriously run down. Couldn't wait to get out of there
Anmeldt 11 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WAI fra Singapore
Rejsende alene
Studio
Boede 2 nætter i juli 2016
Good room
Have been staying there twice, Love the room.
Anmeldt 04 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Samuel fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 1 nat i august 2016
Great for mobility in HK (proximity to transportation and shopping areas)
Would have been great if the hotel had facilities for breakfast. While there were restaurants nearby it was raining heavily that day thus highly inconvinient to go outside
Anmeldt 03 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siew fra Singapore
Rejsende alene
Studio
Boede 4 nætter i juli 2016
Good location
Near to TST MTR, though small but it's good for two pax. A bit tough to find though as the signboard isn't very obvious.
Anmeldt 01 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bernard fra Filippinerne
Par
Studio
Boede 2 nætter i juli 2016
Housekeeping and room cleaness bad
Housekeeping awful
Anmeldt 17 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Roderick fra Singapore
Par
Studio executive
Boede 2 nætter i juli 2016
Small but not bad
Apartment style small hotel
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nini fra Filippinerne
Familie med små børn
Studio
Boede 4 nætter i juli 2016
great value
Great location, clean and quiet
Anmeldt 09 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dorothea fra Singapore
Rejsende alene
Studio
Boede 3 nætter i juni 2016
Wasted Gem
It has a very good cousin service apartments in Malaysia which attracted me to try the Hong Kong one but was quite disappointed with the state of the property. It is old, toilet felt like a hospital toilet. With shower curtains unable to keep out water in the rest of the bathroom making it very well and unpleasant. Nonetheless location is great n staff professional. Would love to go back if they sprunce up the place more.
Anmeldt 09 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Glenn fra Australien
Par
Premier studio
Boede 2 nætter i juli 2016
Great location
There's a pub upstairs around the corner. There's another 3 or 4 across the road.you can't go wrong for pubs. There's WiFi in the room. You can make tea and coffee. At 320 square feet, the rooms are the size of the average HK apartment. Tip: if you urgently require beef tendon noodles, head north to Haiphong Road. Turn right and look for Golden Lake restaurant. Near the hotel, there's the Hing Fat restaurant, which has poor reviews. There's also Indian food across the road.
Anmeldt 06 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: