Rigtig godt 7,8
baseret på 1047 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1047 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

helmi fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 2 nætter i august 2016
Strategic Location, Near to shopping complex and with great staff
Lovely hotel! So enjoyed my stay. Clean, simple decorated. Staff is kind and helpful. Breakfast. Very comfy beds. Good aircond. Near to Ammennities and Spring Shopping Mall
Anmeldt 28 august 2016

Fathilatul fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 1 nat i august 2016
excellence service & location
staff servis and good location
Anmeldt 28 august 2016

Shanmugam fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 1 nat i august 2016
Simply super n worth of money
Breakfast should hv more options.
Anmeldt 28 august 2016

Tay fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 1 nat i august 2016
Good location
Cant check in earlier must be at least 2pm and must check out at 12 noon
Anmeldt 27 august 2016

FEI fra Malaysia
Gruppe
Premier studio
Boede 2 nætter i august 2016
Great hotel
Hotel location is good as it is in front of 'The Spring' shopping mall. Hotel staffs are friendly and overall environment of the hotel is pleasant. Room is clean and spacious with fully furnish amenities from kitchenette to dressing table. However, late check-out is pretty strict.
Anmeldt 25 august 2016

ABDUL fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 2 nætter i august 2016
Value for Money
Very nice hotel apartment..
Anmeldt 25 august 2016

Sabli fra Brunei Darussalam
Par
Executive med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Pol Sabli
very helpful and friendly receptionist, room is clean and cleaning staff friendly, kitchen is great.
Anmeldt 24 august 2016

Muhamad fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier med 2 soveværelser
Boede 1 nat i august 2016
New modern, sleek, tidy accomodation in the center of bussiness area
I like the cleanliness, modern n minimum interior, cozy furniture, very friendly staff, etc. Less like with the dining hall n verity of food served
Anmeldt 24 august 2016

nick fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 4 nætter i august 2016
value for money
clean and nice room, excellent staff, shopping mall just opposite, few cafe just below the hotel, breakfast normal but overall value for money.
Anmeldt 23 august 2016

SAN fra Malaysia
Par
Premier studio
Boede 1 nat i juni 2016
Overall satisfactory
Overall is okay,good view, check in time is too late, need wait till 3pm toilet is clean but too small, breakfast is moderate
Anmeldt 23 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: