Rigtig godt 7,8
baseret på 1051 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1051 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

nick fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 4 nætter i august 2016
value for money
clean and nice room, excellent staff, shopping mall just opposite, few cafe just below the hotel, breakfast normal but overall value for money.
Anmeldt 23 august 2016

SAN fra Malaysia
Par
Premier studio
Boede 1 nat i juni 2016
Overall satisfactory
Overall is okay,good view, check in time is too late, need wait till 3pm toilet is clean but too small, breakfast is moderate
Anmeldt 23 august 2016

Chin fra Malaysia
Familie med små børn
2-værelses premier-lejlighed
Boede 2 nætter i august 2016
Goodand relax stay
This hotel is Recommended for family
Anmeldt 22 august 2016

CHIN fra Malaysia
Par
Premier studio
Boede 2 nætter i juli 2016
Satisfied
With the price you can get an studio room with kitchen facilities. Room condition is good. Toilet shower part is kinda small space but overall is satisfied. Air condition is cold enough. I stayed for two times and both times the room i got is also at the end of the walkway. Strategic location. nearby food stall and mall.
Anmeldt 22 august 2016

Mohd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 1 nat i august 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Anmeldt 22 august 2016

Mohd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 4 nætter i august 2016
VALUE FOR MONEY
VALUE FOR MONEY
Anmeldt 22 august 2016

Mun fra Malaysia
Rejsende alene
Premier studio
Boede 1 nat i august 2016
Comfort stay
New and good..Overall satisfactory
Anmeldt 21 august 2016

Tony fra Malaysia
Forretningsrejsende
Executive med 2 soveværelser
Boede 1 nat i august 2016
Clean & Comfort Room
Walking distance to The Spring, clean and comfort room, friendly staff.
Anmeldt 18 august 2016

Pui fra Singapore
Par
Premier studio
Boede 2 nætter i august 2016
I love the facilities & equipment prepared for the clients but i dislike the hotel breakfast
Overall I kinda enjoyed my 3days stay at citidines but I am very disappointed with the breakfast provided. Is was awful to taste & not appetizing. As a prestigious hotel, the breakfast provided must be kept clean, fresh & delicious. I discovered some insects were flying inside one of the buns/bread cover thus I felt totally turn off to dine o had my breakfast there again. You should revise seriously on this matter...
Anmeldt 18 august 2016

Choon fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 2 nætter i august 2016
Nice Hotel
Everything is all right except found ants in our room. Overall is a good stay.
Anmeldt 17 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: